S obzirom na stil vožnje i snagu motora to mora bit tako. Ali zašto ja tebi moram to objašnjavat jer valjda to razumiješ? Mislim to je isto kao da se netko hvali kako gume na Matizu traju 17 puta više od onih na mustangu.
Usput, cijelo održavanje lanca onakvim postupkom kakvim to zamišlja većina ekipe ovdje je jedna velika pizdarija i samo dobar način da se lanac prije uništi
napišem o tom jednom prilikom jer mi se u zadnje vrijeme stvarno neda tipkat na forumu. Samo ću napsiat kratak zaključak a to je da lanac ne traži skoro pa nikakvo održavanje osim da ga se namaže izvanka samo da ne zahrđa od kiše. Ali da vozim svoju hondu onako kako ti voziš svog harlija, mogu ti slobodno reć da bi lanac izdržao i pola milijuna km
A i gume, a i kočnice, a i sve. Moj motor ima 66 tisuća na satu a nitko nezna koliko ima stvarnih km a radilica mu se okrenula bar 10 puta više od bilo kojeg harlija na forumu a kap ulja nikad nije pustio zato te priče o savršenosti harlija ja ne mogu pušit baš puno 
H-D ALSOLUTNO nije savrsen, jer vise puta sam pisao da tehnika opcenito nije savrsena i mnogi grijese kada se uzdaju u tehniku, prije svega tehniku automobila misleci da su savrseni. A svi automobili imaju i krajnice i lafete i sve one stvari koje su manje-vise iste kod svih modela, a sada se posebno prave tako da kratko traju. Ni motocikli nisu iznimka.
E, ostalo je jes jedno pitanje: kako ti znas kako ja vozim Harleya, kada smo mi to zajedno vozili? Ti mozes samo da pretpostavljes, ali vjeruj da grijesis jer ja sam opcenito ekstrovertna i impulsivna osoba pa tako vozim i REKALIBRIRANOG Harleya (povecana snaga znacajno), na zalost, samo doduse pokusavam da upalim rucnu u glavi pa da to ne radim. Na zalost, kazem, ja svoj Harley vozim veoma agresivno, pa mi nije jasno kako do sada nije pukao taj famozni remen. Vozim zaista agresivno i ne hvalim se time, vec se - zalim.
I uvijek kada bude tema tko od forumasa najlosije vozi, slobodno recite da sam to ja - ja cu vam to potpisati. Ne zelčim biti vrhunski motociklista, to mi je zadnje u zivotu, zelim biti dobar rekreativac. Jer, glavna moto disciplina nije tko ce voziti brze, nego tko ce voziti - duze!!!