Evo par recenica o happeningu koji se odrzao ovaj vikend.
Vrijeme je bilo prepakleno vruće

temperature staze oko 70 stupnjeva, zrak se ne može udisati koliko je vreo... a najgore je na startu trke kad u podgacama, podmajici, potkapi, kornjaci, kombinezonu, cizmama, kacigi i rukavicama cekas da se svi okupe na start, i jos uz malo adrenalina pred start, puls skoci bez problema na 150 otkucaja...
Spasilo nas je sto smo ko prava ekipa u subotu i nedjelju zakupili boks, bilo nas je 12 motora unutra, skupa s Vrnoginom ekipom iz Metkovica i Makarske... malo smo se rasirili i u drugu polovicu boksa koju su zakupili Talijani, koji su sutke promatrali kako prolazimo motorima izmedju njih dok se izlezavaju u svojim stolicama

U petak smo se pekli na suncu i dobro odvozili treninge... U subotu smo se Lolo i ja oporavljali od pive u petak navecer, profunkcionirali tek popodne... snimili smo sve skupa 3 sata materijala, sa svacijeg motora se snimalo (fjaka hvala jos jednom na kameri

) Niksa mi je sve skinuo na hard pa ce potrajat dok stavim zanimljive djelove na jubito...
U nedjelju smo Lolo i ja vozili trku Serija 600/1000 i Pro serija 600/1000... 3 kruga prije kraja sam prebrzo uletio u Zagrebacki, iznijelo me u drugom dijelu zavoja na pasice pa na makadam, bogme sam nekih 100 metara vrludao i trudio se ne pasti, vratio se na stazu i odvezao 2 najbrza kruga - 1.42.53 i 1.42.01... na kraju sam u klasi Serija 600 zavrsio na 3. mjestu. Prvi Seriji 600 je bio legenda Murat Tairi koji je imao nabrze odvezeni krug 1.43.5... a ja sam malo lose i startao, zapeo u guzvi i uz to izlijetanje stigao kao treci... Sto je najgore od svega, imao sam kameru na repu koja je uredno radila sve do starta, i onda se ugasila (a bilo je i baterije i trake... ?) valjda je i ona dobila suncanicu

Lolu se u trci nije sve poslozilo kako treba, imao je najbrzi krug oko 3 sekunde sporije od svog najboljeg vremena, tako da je zavrsio na 5. mjestu...
Kos je vozio trku BOT, ali s obzirom da jos nisu objavili sluzbene rezultate po klasama ne znam tocno na kojem je mjestu Kos zavrsio trku... ali vozio je odlicno, borio se s jednom 250-icom s kojom je muku mucio da je prestigne po pravcu, brza je od njega...
Kusar i Buba su se isto lijepo naganjali, a s Kosom uglavnom nisu imali problema, jer bi im uvijek odmaknuo na horizont

Bilo je dosta sporih vozaca (sto bi rekao buba cunjeva), nije problem koliko je netko spor, ali ako se u 1. grupu (vrijeme do 1.42) prijavi hrpa ljudi koja vozi 1:50-1:55 fakat nije u redu... najgore je sto imaju totalno nepredvidive putanje, ne znas koji mu je sljedeci korak i gdje ce te zatvorit, a kad iz boksa izlaze na stazu, izlaze s dignutom rukom i umjesto da pricekaju da ekipa proleti kroz dvicu, oni uredno s dignutom rukom tuda bauljaju sa 50 kmh i nabijaju ti paranoju

A evo za kraj i najboljih vremena koja su se postigla ovog vikenda, uglavnom su padali osobni rekordi

Kos (Suzuki SV 650) 1:56.01
Buba (Honda Hornet 600) 1:53.35
Mario (Yamaha Fazer 600) 1:52.60
Vucko (Kawasaki ZX6R) 1:42.01
Lolo (Suzuki GSXR1000 K5) 1:37.98

Evo dokaza kako Kos dere mene na stazi... Kos, zar nije ovo vrijedno roštilja

Video materijali uskoro...