Autor Tema: 30. motohappening  (Posjeta: 3493 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline vucko

• **
  • minja 636
30. motohappening
« u: 01 Srpnja 2008, 13:55:47 »
Evo par recenica o happeningu koji se odrzao ovaj vikend.

Vrijeme je bilo prepakleno vruće  :sunny: :burn: :fire: :sunny: temperature staze oko 70 stupnjeva, zrak se ne može udisati koliko je vreo... a najgore je na startu trke kad u podgacama, podmajici, potkapi, kornjaci, kombinezonu, cizmama, kacigi i rukavicama cekas da se svi okupe na start, i jos uz malo adrenalina pred start, puls skoci bez problema na 150 otkucaja...

Spasilo nas je sto smo ko prava ekipa u subotu i nedjelju zakupili boks, bilo nas je 12 motora unutra, skupa s Vrnoginom ekipom iz Metkovica i Makarske... malo smo se rasirili i u drugu polovicu boksa koju su zakupili Talijani, koji su sutke promatrali kako prolazimo motorima izmedju njih dok se izlezavaju u svojim stolicama  :mrgreen:

U petak smo se pekli na suncu i dobro odvozili treninge... U subotu smo se Lolo i ja oporavljali od pive u petak navecer, profunkcionirali tek popodne... snimili smo sve skupa 3 sata materijala, sa svacijeg motora se snimalo (fjaka hvala jos jednom na kameri :thumbsup:) Niksa mi je sve skinuo na hard pa ce potrajat dok stavim zanimljive djelove na jubito...

U nedjelju smo Lolo i ja vozili trku Serija 600/1000 i Pro serija 600/1000... 3 kruga prije kraja sam prebrzo uletio u Zagrebacki, iznijelo me u drugom dijelu zavoja na pasice pa na makadam, bogme sam nekih 100 metara vrludao i trudio se ne pasti, vratio se na stazu i odvezao 2 najbrza kruga - 1.42.53 i 1.42.01... na kraju sam u klasi Serija 600 zavrsio na 3. mjestu.  Prvi  Seriji 600 je bio legenda Murat Tairi koji je imao nabrze odvezeni krug 1.43.5... a ja sam malo lose i startao, zapeo u guzvi i uz to izlijetanje stigao kao treci...  Sto je najgore od svega, imao sam kameru na repu koja je uredno radila sve do starta, i onda se ugasila (a bilo je i baterije i trake... ?) valjda je i ona dobila suncanicu :sunny:  Lolu se u trci nije sve poslozilo kako treba, imao je najbrzi krug oko 3 sekunde sporije od svog najboljeg vremena, tako da je zavrsio na 5. mjestu...

Kos je vozio trku BOT, ali s obzirom da jos nisu objavili sluzbene rezultate po klasama ne znam tocno na kojem je mjestu Kos zavrsio trku... ali vozio je odlicno, borio se s jednom 250-icom s kojom je muku mucio da je prestigne po pravcu, brza je od njega...

Kusar i Buba su se isto lijepo naganjali, a s Kosom uglavnom nisu imali problema, jer bi im uvijek odmaknuo na horizont  :biker2:

Bilo je dosta sporih vozaca (sto bi rekao buba cunjeva), nije problem koliko je netko spor, ali ako se u 1. grupu (vrijeme do 1.42) prijavi hrpa ljudi koja vozi 1:50-1:55 fakat nije u redu... najgore je sto imaju totalno nepredvidive putanje, ne znas koji mu je sljedeci korak i gdje ce te zatvorit, a kad iz boksa izlaze na stazu, izlaze s dignutom rukom i umjesto da pricekaju da ekipa proleti kroz dvicu, oni uredno s dignutom rukom tuda bauljaju sa 50 kmh i nabijaju ti paranoju :paranoid:

A evo za kraj i najboljih vremena koja su se postigla ovog vikenda, uglavnom su padali osobni rekordi  :thumbsup:

Kos (Suzuki SV 650) 1:56.01
Buba (Honda Hornet 600) 1:53.35
Mario (Yamaha Fazer 600) 1:52.60
Vucko (Kawasaki ZX6R) 1:42.01
Lolo (Suzuki GSXR1000 K5) 1:37.98

Evo dokaza kako Kos dere mene na stazi... Kos, zar nije ovo vrijedno roštilja  :food:  :food:  :food:

Video materijali uskoro...

« Zadnja izmjena: 01 Srpnja 2008, 14:49:06 od vucko »

Offline MARIO

• Aprilia Sportcity 200
Odg: 30. motohappening
« Odgovori #1 u: 01 Srpnja 2008, 14:57:24 »
Bilo je lijepo i mislim da smo se dosta navozili ovaj vikend ( ja sam napravio cca 750 km staze ). Super je bilo voziti se s Bubom jer radili smo jednaka vremena i tada smo zaista uživali i u vožnji i prestizanju u paru ! Za Lola i Vučka nemam što dodati jer snimke će pokazati sve, super vremena, samo treba poraditi na startu ( kao npr. Lolov start u petak kada je i on sam primjetio kako je savršeno katapultirao s mjesta !!!). Vučkovo vrijeme 1.42 sa serijskim motorom - :klanjase: [smilie=clap] !!!
Kos je odlično vozio svoj SV i na utrci je pokazao kako je bio srčan do kraja utrke ganjajući se za laganom 250-icom, dok je nije "okinuo" !
Buba i ja smo nekako ista klasa (Hornet 600 i FZ6n) pa smo radili slična vremena cijelo vrijeme usprkos dosta različitim stilovima vožnje ! Ja sam vozio meni poznati stil - kao da nisam izvadio vješalicu kad sam oblačio kombinezon i uz dosta manje spuštanja tijela s motora, dok je Buba upravo najviše užitka imao u brušenju sliderima po bogenima. Dobra smo konkurencija jedan drugome, pa bi zajedno mogli još i napredovati, iako i ovo nisu baš loša vremena s ovim motorima !
Prvi put smo imali i box i to onaj maxi !!! Dijelili smo ga sa Neđom iz Metkovića, Jojom, Bobom iz Vrgorca, Mariom iz Makarske, dok su u drugom dijelu bili tihi Talijani sa dobro pripremljenim motorima i opremom !
E, svaka čast onome tko je pročitao ovoliki tekst !

Offline bubson

• KAWASAKI 636
    • http://www.buba-moto-servis.hr
« Odgovori #2 u: 01 Srpnja 2008, 16:13:22 »
Meni je bilo super nisam mislio ići u osmom mjesecu...ali sada vidjet ćemo, Mario me skinuo za nepunu sekundu što se nadam da neće dugo trajati,  :-X potruditi ćemo se, sve pohvale Kosu kojem je ovo prva godina na Grobniku, o Lolu i Vučku neću ništa komentirati, sve se zna, ljudi doslovno lete stazom. Samo da najavim i bacim rukavicu u lice trku imeđu mene i ova dva smješna igrača Marija i Kosa, kada god hoće možemo se provat preko Babina Kuka, tko zadnji plaće ručak u pivnici :food: :occasion: :mrgreen: uz drugarski pozdrav "FUCKING POSAO" samo da napomenem sveukupne forumaše da su ipak mogli malo bolje popratiti ovaj veličanstveni događaj, ipak su odvožene četiri trke u kojoj su svoj život na kocku stavili Kos, Vučko i Lolo, pogotovo se ovo odnosi na bivše Grobničke Legende i Veterane :-X
APN 6s automatsko paljenje   nogom 6 puta sna¾no !!!

« Odgovori #3 u: 01 Srpnja 2008, 16:27:25 »
Svaka cast trackoholicari.Ima li sta u 9 mjesecu pa da dodjem da vas gledam?

« Odgovori #4 u: 01 Srpnja 2008, 16:28:53 »
 [smilie=clap] [smilie=clap]
 lolo  1:37  :klanjase: :klanjase:  [smilie=skocko]

Offline f6

« Odgovori #5 u: 01 Srpnja 2008, 16:59:39 »
 [smilie=clap] [smilie=clap] [smilie=clap] svima, ali Buba kad sve spominješ, majka mu stara spomeni i mene i zahvali se na strpljenju  :paranoid:
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

Offline aurellie

« Odgovori #6 u: 01 Srpnja 2008, 18:48:23 »
Kos (Suzuki SV 650) 1:56.01
Buba (Honda Hornet 600) 1:53.35
Mario (Yamaha Fazer 600) 1:52.60
Vucko (Kawasaki ZX6R) 1:42.01
Lolo (Suzuki GSXR1000 K5) 1:37.98

:klanjase: :klanjase:
čestitke svima. Stvarno predobra vremena, a Vučko ti si me najviše iznenadio  :cool2: I vidim poradio si malo na sjedenju na motoru i izgleda prepredobro  :thumbsup: Ima li kakve šanse da dobijem i ja jednu kopiju dvda  :oops:

The machine spirit is with me!

Offline aurellie

« Odgovori #7 u: 01 Srpnja 2008, 18:48:56 »
Jeli ovo Lolo ima kacigu sa pride-a  :think:  :mrgreen: :mrgreen:

The machine spirit is with me!

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
« Odgovori #8 u: 01 Srpnja 2008, 18:58:34 »
e Relja  :roll:  ;D

Vemar - replica Alex De Angelis

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

Offline bubson

• KAWASAKI 636
    • http://www.buba-moto-servis.hr
« Odgovori #9 u: 02 Srpnja 2008, 00:26:34 »
[smilie=clap] [smilie=clap] [smilie=clap] svima, ali Buba kad sve spominješ, majka mu stara spomeni i mene i zahvali se na strpljenju  :paranoid:
rekao si da nije preša :namrgodjen:šala druže ovu sedmicu obećavam :mrgreen:
APN 6s automatsko paljenje   nogom 6 puta sna¾no !!!

Offline vucko

• **
  • minja 636
« Odgovori #10 u: 02 Srpnja 2008, 14:18:41 »
Evo i 2 videa za sada od mene i bube, ostalo kad stignem...

[youtube=425,350]7OrBFfg1nmE[/youtube]

[youtube=425,350]hO38Z0jm5R4[/youtube]

« Odgovori #11 u: 03 Srpnja 2008, 07:27:09 »
samo da napomenem sveukupne forumaše da su ipak mogli malo bolje popratiti ovaj veličanstveni događaj, ipak su odvožene četiri trke u kojoj su svoj život na kocku stavili Kos, Vučko i Lolo, pogotovo se ovo odnosi na bivše Grobničke Legende i Veterane :-X

[smilie=very_angry] :killemall: :finger: vidimo se u osmom  :big_smile:
For some there's therapy,
for the rest of us there's Motorcycles

BMW is like Beethoven.
Buell is like Jerry Lee Lewis.
You can't dance to Beethoven.

Offline Laske

« Odgovori #12 u: 03 Srpnja 2008, 08:48:03 »
Kako ga Vučko poliježe do jajaja  [smilie=skocko] i sve one brže motore po pravcu, odere po bogenima  :klanjase:
a koliko je Bubac oder'o R-ova  :biker2:
Laske

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
« Odgovori #13 u: 03 Srpnja 2008, 09:41:46 »
[smilie=very_angry] :killemall: :finger: vidimo se u osmom  :big_smile:

mani se ćorava posla  :big_smile:

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

niksa