7-8 konjkih snaga nema serijski skut 8-9 konja ima kit moj ima 7 ili 8 ne znm točno ....
2. osnov frizirtanja...temlj je kit!
ali ako netko hoće recimo Fjaka oće...
e pa onda ajde...RR! leo vince ako misliš kasnije slagat skut za "city klasu" kao što ja imam...
onda metneš variomat..i sa Top performace varimatom dobiješ i novi remen i jeftiniji je variomat sad ne znam kome se više šta isplati....
a u multivaru dobiješ recimo bijeli centralni feder on je tvrđi nekih 20% od sewrijskog.....i košta 50 kuna a variomat je nešto skuplji od topovog...
kvačilo ne diraj nije ti potrebno na serijskom skutu...pa čk ni meni na city klasi....
poštelat karb treba..veća dizna obavezno jer sa spuljom dobiješ i okretaje a treba onda dvat više benge da to lijepo zaljeva....
Moja preporuka...
leo vince ZX ili RR zatim top performance variomat bijeli centralni fedr od malossia a na kvačilo staviti federe kvačil koje si dobio sa spuljom....
to je za početak ali nemoj samo tutnut spulju ko pol nađeg grada pa koga šiša!diznu promjeniti naštelovat.....već sam rekao zašto...
iako bih ti preporučio prvo kit da staviš jel on je osnova tjuniranja.....reza vriomat centralni valjčići karb može ostat 17.5(meni je bio 12 ja sam morao veći krb uzet i punooo puno je živahniji sada skut.
Nije kit bauk ljudi moji! potrebno se brinuti od skuteru..ne samo nabacat djelove i hajljf! potrebno je mnogo živaca i ljubavi prema tome......
To znaš da imaš 3 skupin tjuniranja?

City
sport
racing
a city je najslabiji oblik friziranja i meni recimo sasvim dovoljan jer sam mu dignuo snagu i ubrznje na zavidnu razinu.......
Samo stavljanje aupsuha! hmmm......dobijš krajnju izgubiš start...jer su reze preotvorene za serijalu....
stavljaš li kit moraš zamjeniti i ležaje na serijskoj radilici i meštar ti treba viditi jel rdilica uredu....ako ne(moj primjer..ošla rdilica) stavio sam RMS radilicu koju su inače ekipa stavljala i za sport klasu.....ali mene služi....i nemam brige....
Ležajevi?? SKF C3 ......ili C4 još bolje pa budeš sigura :wink:
jel te zanima što još?

e i obavezno reci što kupuješ da nebi pljunuo za neke djelove bezveze ...recimo!!
auspuh MALOSSI REPLICA! ekipa stavlja na serijske skutere ili na sport klasu

a budale nemaju pojma misle ako je auspuh 2000 kuna da je ne znam šta! a u rngu je sa običnim ZXom!

koji košta kolko 1000 kuna??
i tako ima toga još puno....