Autor Tema: Konavle Cross  (Posjeta: 39677 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Konavle Cross
« u: 22 Siječnja 2006, 20:43:52 »
Evo par slika s današnje vožnje po konavoskim prerijama. Jebeš asfalt,živjelo blato! Helga, kad ćeš uzet motor?

Konavle Cross
« Odgovori #1 u: 22 Siječnja 2006, 21:10:55 »
Vidim da ste se i kupali,...... :mrgreen:  Ajde neka.. :mrgreen:

Nisam znao da nas ima jos zaljubljenika u off road.. :P

I ja sa svojim sam dosta cesto isao na zvekovicu po polu se vozikat....
Samo sta sam se ja pazio lokva... :mrgreen:

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
Konavle Cross
« Odgovori #2 u: 22 Siječnja 2006, 21:46:59 »
Prva liga :peace:  
ova druga slika je super  :thumbsup:

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

Offline aurellie

Konavle Cross
« Odgovori #3 u: 22 Siječnja 2006, 22:04:21 »
Ne razumijem se baš, ne bi li trebalo malo zategnut lanac na onoj zelenoj hondi  :shock:

The machine spirit is with me!

Offline vucko

• **
  • minja 636
Konavle Cross
« Odgovori #4 u: 22 Siječnja 2006, 22:19:13 »
Sto se kupanja tice, trebali ste vidjeti vozaca ovog KTM-a,  cizme pune vode skoro do vrha :)

Ja nisam mogao vjerovat da ovi motori tako idu...pa to se u petoj propinje na zadnju...  :shock:

Matko, svaka cast za slike...

Konavle Cross
« Odgovori #5 u: 23 Siječnja 2006, 08:07:35 »
super :D

e bilo bi lijepo da u konavlima ima kakva kors staza :)

Konavle Cross
« Odgovori #6 u: 23 Siječnja 2006, 08:39:10 »
bravo matko, odlicno, slike su prave  :D  ... tko juri za sad, bice ti i niko?! Pozdrav
Cigo

Konavle Cross
« Odgovori #7 u: 23 Siječnja 2006, 15:35:31 »
Koliko ih ja uspijevam vidit: Niko, Maro, Matko i đino.

Offline MARIO

• Aprilia Sportcity 200
Konavle Cross
« Odgovori #8 u: 23 Siječnja 2006, 16:45:02 »
Bravo Matko ! Neka i o hard kroserima ima koja riječ i slika ! Nisam znao da ima u Konavlima odličnih hard cross motora !
A vidim i da vas ima. Samo uživajte.
Matko, nisi prijavio da si dobio neku nagradu u Auto Klubu (atlas ). čestitam !

Za Aurellia : Nije lanac otegnut, to je kroser sa jako dugim hodom ovjesa i već kad sjedneš -                   lanac se zategne. Pametni su to motori !  :mrgreen:

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
Konavle Cross
« Odgovori #9 u: 23 Siječnja 2006, 21:53:30 »
Po ovakoj ledari vi jos i kroz vodu idete.....  Juce sam proso putem od cilipa prema doli u polje..... sama zemlja i kamički putem.... oči su mi bile :shock:  a put do konavoskih dvora da negovorim..... rupa,lokvica..... uh
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

Konavle Cross
« Odgovori #10 u: 24 Siječnja 2006, 08:30:27 »
Alaj su vam zene bile sretne kad ste kuci dosli :lol:
bravoooo
Svakim danom sve sam blizi vretenastoj ribi

Konavle Cross
« Odgovori #11 u: 24 Siječnja 2006, 12:27:52 »
Je su to sve 125-ice......
I koliko imaju ks...
Morat ces mi dat dir da probam cistog crossera...
Ja tebi dam svog dt-a da ga probas on ti je isto poseban.... :mrgreen:

Konavle Cross
« Odgovori #12 u: 25 Siječnja 2006, 22:14:16 »
Što se tiče motora, zasad raspolažemo sa 2 KTM-a 250-Maro i Niko, Honda CR 250-đino,a ja vozim Gileru 125 Arizona i uspijevam ih pratiti. Inače te mašine od 250 kubika imaju otprilike 60 KS (dvotaktnih), max brzina im je oko 120 km/h,a težina oko 100 kg. Tko jednom proba te motore vrlo lako postaje ovisan o njima! Moj ima 26 KS što je za početak sasvim dovoljno. Bajac,ako ti nije žao DT-a možeš s njim bez problema s nama. Već je s nama vozio jedan momak na DT-u (Brajević) i išlo mu je odlično ali to baš nije dobro za motor jer mu je kamen slomio blatobran, računaj da će ti grane izgrebat boju, nekad moraš malo i past...
Što se tiče zime, nju baš i ne osjetiš dok voziš po terenu,čak bude i vruće jer si skoro stalno na nogama,a vožnja kroz lokve je posebno zadovoljstvo i zanimljivo je da što je brže prođeš manje ostaneš mokar (osim ako nije preduboka-onda te zalije i po glavi)!
Zasad postoji jedna manja staza koja je odlična za zagrijavanje i upoznavanje sa enduro-cross vožnjom,a u planu je da se napravi još jedna ali veća i bolja. Nedostatak prave staze u stvari i nije neki problem jer su Konavle pune raznih puteva pa se uvijek može pronaći neki novi tako da nikad nije dosadno.
Mario, tek sam ovdje vidio da sam dobio nagradu u auto klubu-auto atlas Europe, korisna stvar,nadam se da ću ga često koristit!

Konavle Cross
« Odgovori #13 u: 25 Siječnja 2006, 22:47:33 »
Ocu, bar cu probat.....
I znam brajevica... mi smo si isto godiste....
Ma to je odlicno, stvarno kad jednom probas stalno hoces....
Ja sam ovo ljeto na mljetu svaki dan iz a posla ispod sela napravio dir po jednoj stazi....
Ma onaj osjecaj kad das gas, a ono te zanosi.... :P  :P
MA odlicno.... :mrgreen:

Konavle Cross
« Odgovori #14 u: 26 Siječnja 2006, 12:56:32 »
Joooj! eto imam poziv od jednog čovjeka da isprobam njegovu yamahu yzf 450 ima i stazu.....e pa bome jdva čekam.A što ako mi se svidi???
još si ja mislio šta da crossera nabavljam kad nema staza u Dubrovniku..znači dečki...postoji neka staza????? :shock:
pa to mijenja sve moje planove..kažem ako mi se svidi ovdje u ZGu što se tiče crossa ozbiljno ću razmislii o nabavci rasnog crossera :shock: