Moja preporuka FZ6 FAZER za pocetak.
Meni je 250 ccm skuter za 2 dana dosadio,fali ono nesto iznad 100km/h,i kad sam prvi put sjeo na njega bio mi je nekako prebrz,a nakon 2 dana prespor,nekako mal...
Fazer ti je lijep,pouzdan,mislim da nema puno neke filozofije oko odrzavanja,kvalitetan,2003/2004. godinu mozes nac za 35000 kn ili manje,ovisno o stanju,i po mom misljenju ces takav motor za 2 godine kad malo utvrdis gradivo prodat za malo manje pare,ako ga kupis za recimo 32000kn,a sto je jako moguce,za 2-3 godine kad pozelis novi motor prodat ces ga za minimalno 28000 kn,sto je samo 4000kn gubitka na cijeni.
A imas motor ipo!Udoban,dovoljno brz,i po svim testovima sto sam citao lagan za upravljanje,i po tome dobar za pocetnike
Sa ovom trojicom kolega iznad se potpuno slazem

Jedino bi se priklonio vise 900RR jer mislim da je bolje prvi motor kupit polovan,dok se naucis i sve,a posto ti je prvi sigurno ces ga cijenit,bio novi ili polovni!
Sto se tice toga da je motor snazniji,reko ti je 900rr sve,valjda s tim godinama imas onaj granicnik u glavi,neko s 50ccm pravi pizdarije za poginut,a neko moze 1400ccm vozit normalno.
I to su moja razmisljanja,u istim problemima sam bio ko ti,davno sam razlucio sto bi samo ja jos nemam para

p.s. samo sto ja onaj granicnik u glavi imam sve dok ne sjednem za neki volan,kad sjednem,jednostavno se otpusti i sve slike razvaljenih motorista,motora,auta,poginulih kojima je tjelo razbacano u 1000 komada..sve te slike tada-zaboravim
Nadam se da ce se to u mene promjenit