Kupi novi motor, više češ ga pazit! Bit češ zadovoljniji, izostaje naknadno uočavanje mana.
Nemoj kupovat ispod 600 ccm, brzo češ prerast!
Uvjek uzmi više nego što možeš podnjet, to stvara izazove.
Nemoj kupovat ispod 600 ccm imat češ veči strah, odnosno respect prema njemu, samim tim više češ pazit i tako če tvoj razvoj vozačkih sposobnosti ič uzlaznom putanjom polako i neprimjetno i stazu koju utabaš nikad nečeš morat ponavljat, a sigurnost če bit s temeljima i sve veča i veča.
Shiver je mrak, neznam koliko si visok i težak ali ako je to tvoj izbor...
Ovo su osobna razmišljanja, kome se ne svidjaju neka šuti, onaj tko se složi neka to objavi na sva zvona! 
Pa sam da nadodam da sam ja kupio novi motor,od 500kubika,paralel twin!i moram ti priznat da ga nisam prerasto lol,niti mi je dosadio..nego uzivam u njemu svaki put kad se maknem iz grada.Nazalost nema ih vise(er-5) za nepovjerovat je koju cijenu drzi ,a bome ekipica i prodaje bez beda,za razliku od nekih drugih,eto primjer, "nasljednjik"er-6 koliko mu pada cijena..valjda sto je nov..ne znam,proucavao sam oglase..
motor star 6god. A 20k presao?ma ko tu koga mulja?
Bandit?zr7?er-5?kle?gsx(mali,rjetki su ali,osobno, svidja mi se)..ma stvarno imas izbora koliko hoces.opet govorim,osobno misljenje,nikako mi ne stoje yamahe niti talijanski motori,stoga o njima nit razmisljam,mastam niti pratim cijene.al zato fala Bogu,ima se izbora,pa ces sigurno naci ono sto ti se svidi..sretno
p.s.tipkajuci ovo na mobitel utrnila mi cijela ruka a ne samo palac haha!