Autor Tema: Opet Grobnik !  (Posjeta: 7647 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline aurellie

Odg: Opet Grobnik !
« Odgovori #15 u: 26 Kolovoza 2007, 21:07:08 »
Kao što je Krampus već rekao, ovo je Vučkov prvi izlet sa Kawom na Grobnik. I već pehar  :occasion:

The machine spirit is with me!

« Odgovori #16 u: 26 Kolovoza 2007, 21:59:36 »
..i baš mi je drago!  :thumbsup: Čestitam dečkima! :thumbsup:
« Zadnja izmjena: 26 Kolovoza 2007, 22:08:00 od krampus »

Offline Laske

« Odgovori #17 u: 27 Kolovoza 2007, 00:07:53 »
BRAVOOO !!!
Laske

« Odgovori #18 u: 27 Kolovoza 2007, 07:25:32 »
Prva liga,impresivna vremena!  :occasion:
*Kiss french, ride Italian*

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
« Odgovori #19 u: 27 Kolovoza 2007, 10:55:58 »

Promjena guma prije utrke

Start utrke (Lolo u sredini)

Lolo u utrci

Vučko u utrci

2. mjesto - pro serija

2. mjesto - serija 600

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

Offline Laske

« Odgovori #20 u: 27 Kolovoza 2007, 11:40:44 »
Ma pogledajte koliki su njih dvojica !!! Lolo je na drugom mjestu podija visok koliko i pobjednik na prvom, a na slici Lola i Vučka se vidi da su isto visoki i njih dvojica sa tim centimetrima viška grabe pehare !!! Bravo još jednom majstori sa mora !!!
Laske

Offline f6

« Odgovori #21 u: 27 Kolovoza 2007, 11:47:54 »
 [smilie=clap] [smilie=clap] :klanjase: :klanjase: [smilie=clap] [smilie=clap]
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
« Odgovori #22 u: 27 Kolovoza 2007, 11:54:03 »
Svaka čast :klanjase: a i izabrali su očito najbolje motore u toj klasi :mrgreen:
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

« Odgovori #23 u: 27 Kolovoza 2007, 13:13:18 »
Bravo majstori... :cool2:

« Odgovori #24 u: 27 Kolovoza 2007, 13:32:40 »
Decki cestitke na vremenima i na osvojenim mjestima. Bili ste brza i vesela ekipa  :thumbsup:

« Odgovori #25 u: 27 Kolovoza 2007, 21:39:39 »
ko je kriv drugima što i oni nisu izabrali najboplje motore u tim klasama :D

BRAVO MOMCI, nema vas nadaleko i naširoko!!!!!!  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :occasion: :klanjase:
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

« Odgovori #26 u: 27 Kolovoza 2007, 23:45:21 »
cestitam  :klanjase: hebate kako su krenuli ove godine necu moc ova vremena stici ni na play stationu
For some there's therapy,
for the rest of us there's Motorcycles

BMW is like Beethoven.
Buell is like Jerry Lee Lewis.
You can't dance to Beethoven.

Offline vucko

• **
  • minja 636
« Odgovori #27 u: 28 Kolovoza 2007, 10:22:29 »
Hvala svima na cestitkama, ali mozda ste ipak malo pretjerali s tolikom hvaljenjem i ovakvim smajlijima  :klanjase: ... ja mislim da i nisam napravio bogzna kakav rezultat, pogotovo ne vrijedan klanjanja (to ostavite za vremena ispod 1:40  :lol: ).

Nego evo da i ja otipkam pokoju iz moje perspektive...

Na prvom mjestu valja istaknuti da je ekipa bila fantasticna, atmosfera opustena i vesela, zajebancija i podjebancija konstantna, a Buba i Lolo su bili kao 2 zamasnjaka koji su stalno poticali zajebanciju, a to je dobra podloga za rasterecenu i opustenu voznju bez nervoze. Nisam mislio apsolutno ni o cemu osim o voznji, na posao nisam pomislio niti sekundu. Petak je bio cijeli vise onako za zagrijavanje, ja sam se vrtio oko 1:55 i jos uvijek upoznavao motor, faljivao putanje, itd, onda je u subotu Lolo odvezao preda mnom par krugova i malo mi ukazao na sto trebam pripaziti, itd... onda sam spustio u subotu na sitno ispod 1:50, da bi u nedjelju vozio Seriju 600 i dosao do 1:48.

Startao je cak 41 motor, uzasna guzva na startu, pola ih je krenulo prije znaka za start (prvo se upali crveno svjetlo, kad se ono ugasi onda se krece, a pola ih je krenulo cim se crveno upalilo). Vec me tu oderalo par supermoto-a, a kad sam vidio kako se preda mnom naguravaju u jedinici malo sam i popustio gas pa me jos koji prestigao tako da sam u jednom trenutku bio skoro zadnji :)  Najopasnije mi se cini kad guzva od 10 motora odjednom prolazi kroz sikanu, svi zele imati vise manje istu putanju, a supermoto-i tuda i prestizu, najnormalnije voze nagnuti preko onih grbavih pasica, spektakl...

U utrci sam imao i 2 bliska susreta... Prestizao sam neku Austrijanku Fischer na supermotu na zagrebackom pravcu tocno tamo gdje se pravac blago lomi ulijevo, a njena je putanja prolazila tik uz pasice s lijeve strane, uglavnom malo me zatvorila i ja sam nekako prosao pored nje s lijeve strane, i dodirnuli smo se koljenima... nista strasno ali cudno je kad se dogodi prvi put. Nakon toga, u sljedecem krugu, netko me od ovih brzih oderao za cijeli krug na ulasku u lakat i nemam pojma s cim tocno smo se dodirnuli, ali je bilo strava feeling pri toj razlici u brzini i tom nagibu... Uglavnom, trka je stvarno zanimljivo i korisno iskustvo... super je pokusavat pratit nekog sekundu-dvije brzeg od sebe i gledat njegove putanje i gledat gdje bi ga se mozda moglo prijeci, ali ovi supermoto-i su stvarno smetali, imaju nekako cudne putanje, nije ih bas lako prestic ako ste tu negdje s vremenima...

Da ne duljim puno, najvaznije od svega je sto sam u trci osjetio da se u skoro svaki zavoj moze uci jos brze i da se gas moze otvoriti jos ranije, i s tim saznanjem cu se rado vratiti na Grobnik u 10. mjesecu. Tada cu i skratiti prijenos, sad sam vozio sa serijskim, sestu brzinu ne saltam nigdje osim na ciljnoj i to nekih stotinjak metara.

Inace, da, ovo mi je prvi put s ovim motorom na Grobniku (ako ne racunamo par krugova na Lolovom motoru prosle godine), Ninju sam kupio prije cca mjesec dana od cega sam s njom presao oko 1000 km po magistrali. Super motorcic za stazu, samo je premali, tj. ja sam prevelik za njega, sudaraju mi se laktovi i koljena koliko god se pomaknuo unatrag, ali nema veze, bar je R motor. Za razliku od bivseg ZR7S bar su mi nogare citave :D. Jedva cekam da vidim slike...

Sto se tice fizicke velicine vozaca, ja sam cak u tezini oderao lola, on je negdje na 100 a ja na 105kg, trebalo bi se spustit bar na 90, jer ovako kad polegnes bojlerom na rezervar sjetis se svega sto je bilo za dorucak :lol:

Offline Nix

« Odgovori #28 u: 28 Kolovoza 2007, 14:02:26 »
Odličan izvještaj! Kratko i jasno!  :thumbsup:
Free Rider

Tetkica racing team

Offline bubson

• KAWASAKI 636
    • http://www.buba-moto-servis.hr
« Odgovori #29 u: 28 Kolovoza 2007, 16:19:39 »
cestitam  :klanjase: hebate kako su krenuli ove godine necu moc ova vremena stici ni na play stationu
Ali ima Grobnik na Play stationu  ???
APN 6s automatsko paljenje   nogom 6 puta sna¾no !!!