Hvala svima na cestitkama, ali mozda ste ipak malo pretjerali s tolikom hvaljenjem i ovakvim smajlijima

... ja mislim da i nisam napravio bogzna kakav rezultat, pogotovo ne vrijedan klanjanja (to ostavite za vremena ispod 1:40

).
Nego evo da i ja otipkam pokoju iz moje perspektive...
Na prvom mjestu valja istaknuti da je ekipa bila fantasticna, atmosfera opustena i vesela, zajebancija i podjebancija konstantna, a Buba i Lolo su bili kao 2 zamasnjaka koji su stalno poticali zajebanciju, a to je dobra podloga za rasterecenu i opustenu voznju bez nervoze. Nisam mislio apsolutno ni o cemu osim o voznji, na posao nisam pomislio niti sekundu. Petak je bio cijeli vise onako za zagrijavanje, ja sam se vrtio oko 1:55 i jos uvijek upoznavao motor, faljivao putanje, itd, onda je u subotu Lolo odvezao preda mnom par krugova i malo mi ukazao na sto trebam pripaziti, itd... onda sam spustio u subotu na sitno ispod 1:50, da bi u nedjelju vozio Seriju 600 i dosao do 1:48.
Startao je cak 41 motor, uzasna guzva na startu, pola ih je krenulo prije znaka za start (prvo se upali crveno svjetlo, kad se ono ugasi onda se krece, a pola ih je krenulo cim se crveno upalilo). Vec me tu oderalo par supermoto-a, a kad sam vidio kako se preda mnom naguravaju u jedinici malo sam i popustio gas pa me jos koji prestigao tako da sam u jednom trenutku bio skoro zadnji

Najopasnije mi se cini kad guzva od 10 motora odjednom prolazi kroz sikanu, svi zele imati vise manje istu putanju, a supermoto-i tuda i prestizu, najnormalnije voze nagnuti preko onih grbavih pasica, spektakl...
U utrci sam imao i 2 bliska susreta... Prestizao sam neku Austrijanku Fischer na supermotu na zagrebackom pravcu tocno tamo gdje se pravac blago lomi ulijevo, a njena je putanja prolazila tik uz pasice s lijeve strane, uglavnom malo me zatvorila i ja sam nekako prosao pored nje s lijeve strane, i dodirnuli smo se koljenima... nista strasno ali cudno je kad se dogodi prvi put. Nakon toga, u sljedecem krugu, netko me od ovih brzih oderao za cijeli krug na ulasku u lakat i nemam pojma s cim tocno smo se dodirnuli, ali je bilo strava feeling pri toj razlici u brzini i tom nagibu... Uglavnom, trka je stvarno zanimljivo i korisno iskustvo... super je pokusavat pratit nekog sekundu-dvije brzeg od sebe i gledat njegove putanje i gledat gdje bi ga se mozda moglo prijeci, ali ovi supermoto-i su stvarno smetali, imaju nekako cudne putanje, nije ih bas lako prestic ako ste tu negdje s vremenima...
Da ne duljim puno, najvaznije od svega je sto sam u trci osjetio da se u skoro svaki zavoj moze uci jos brze i da se gas moze otvoriti jos ranije, i s tim saznanjem cu se rado vratiti na Grobnik u 10. mjesecu. Tada cu i skratiti prijenos, sad sam vozio sa serijskim, sestu brzinu ne saltam nigdje osim na ciljnoj i to nekih stotinjak metara.
Inace, da, ovo mi je prvi put s ovim motorom na Grobniku (ako ne racunamo par krugova na Lolovom motoru prosle godine), Ninju sam kupio prije cca mjesec dana od cega sam s njom presao oko 1000 km po magistrali. Super motorcic za stazu, samo je premali, tj. ja sam prevelik za njega, sudaraju mi se laktovi i koljena koliko god se pomaknuo unatrag, ali nema veze, bar je R motor. Za razliku od bivseg ZR7S bar su mi nogare citave

. Jedva cekam da vidim slike...
Sto se tice fizicke velicine vozaca, ja sam cak u tezini oderao lola, on je negdje na 100 a ja na 105kg, trebalo bi se spustit bar na 90, jer ovako kad polegnes bojlerom na rezervar sjetis se svega sto je bilo za dorucak