Autor Tema: Ducati meeting in Dbk  (Posjeta: 4513 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Ducati meeting in Dbk
« u: 13 Kolovoza 2007, 22:07:51 »
Eto, napokon se i to dogodilo nakon dugih dogovora i pregovora.

Iz Zagreba je doso predsjednik Ducati Owners cluba, Andjelko na 900 SS-u, Kiki iz Poreča sa 999S i Bole na legendarnom 916 SP iz KAštela.
Nakon sto su se smjestili kod mene, izasli smo malo vanka u Dbk.
Sutradan u neke pristojne jutarnje ure (oko 11 ura) smo dosli do Roxya, to sam ih upoznao sa Mariom Riterom, Austrijancem koji je svoj cijeli trkaci vijek proveo na Ducatiju. U svojoj garazi ima vrlo cjenjene i rijetke primjerke (TT, F1, 996 Senna)... Velika mi je cast poznavat takvu licnost koja je spremna svoje savjete podjelit sa mladim Ducatistom.
NAravno da nam se pridruzio i Konko, vlasink ROxya i ujedno i F1.Tu je nakratko i bio  do neki dan usamljeni Ducatista Branko Belohradski koji nije imo previse vremena al se bar dosao javiti.
Evo par slika za upotpuniti dozivljaj...
BTW, zvuk otvorenog kuplunga i racing Termignonia na 916-ci je neopisiv.. To je extaza... Jednostavno receno...
Ovako izgleda ta ljepotica na mojoj taraci... :)

Plus SS900 i moj S2R u garazi:

Ergela rasnih konja pred Roxyem:

I vjece staraca za okruglim stolom :D
Konko okrenut ledjima, ja boje krpe izmoren od salmonele, Bole koji je uvjek dobre volje, Predsjednik Andjelko :), Kiko, covjek od rijetkih al kvalitetnih rijeci, Drazen, u strci naravno i u civilnom odjelu :P i Gospar Mario Riter, tuzan jer mu je ergela u Europskoj uniji a ne pred Roxyem  :mrgreen: ;)

A ovako izgleda dorucak u jutarnjim satima, shake it baybe!!  :food:

I za kraj, pozdrav svim "ljubiteljima", teoreticarima i "znalcima" kojima se ugodno smjesi guza Brankove triple 9-ke
« Zadnja izmjena: 16 Kolovoza 2007, 08:48:34 od DesmoFreak »
*Kiss french, ride Italian*

Odg: Ducati meeting in Dbk
« Odgovori #1 u: 13 Kolovoza 2007, 22:12:14 »
Da, planovi su da se sutra krene za Peljesac, pa na Korculu do jos jednog vlasnika Ducatija, tamo bi se prespavalo, pa nazad svak svojoj kuci...
Kratko al slatko  :joy:

« Odgovori #2 u: 13 Kolovoza 2007, 22:40:13 »
super  :thumbsup:

samo koji je to Darko ;)  :mrgreen:
jeli ljubomoran što više nije jedini u gradu,  mozda sada uzima MV agustu ? ;)  :mrgreen:

Offline aurellie

« Odgovori #3 u: 13 Kolovoza 2007, 22:55:52 »
Znači ipak je pošo vama  ;D ;D

The machine spirit is with me!

Offline Nix

« Odgovori #4 u: 14 Kolovoza 2007, 01:08:31 »
Lijepo... :thumbsup:
Vidio sam vas jutros u Roxy-a...
jedino mi ona zadnja slika ne drži vodu.... ;) 8) :P
Free Rider

Tetkica racing team

« Odgovori #5 u: 14 Kolovoza 2007, 08:14:43 »
ajde lijepo ste se nasli.. super je vidjeti toliko Ducatija u nasem gradu na jednom mjestu :-).. bas figuraju

a mogu misliti koji je zvuk kada se svi zajedno upale

« Odgovori #6 u: 14 Kolovoza 2007, 08:22:43 »
ne moraš zamišljat, pođi na dubac u postrojenje kamenoloma i to ti je to
 :big_smile:
CIKLAMA

« Odgovori #7 u: 14 Kolovoza 2007, 16:28:22 »
zar se Belohradski ne zove Branko :?:

Offline Nix

« Odgovori #8 u: 14 Kolovoza 2007, 16:34:22 »
ne moraš zamišljat, pođi na dubac u postrojenje kamenoloma i to ti je to

:lol: :thumbsup:
Free Rider

Tetkica racing team

Offline nienna

• metro xD
« Odgovori #9 u: 14 Kolovoza 2007, 16:50:46 »
a bas sam se pitala sinoc na posti kada ste prosli...sta ovoliko ducatia zajedno  :shock:

(p.s. mislim da vam je nesta ispalo  :mrgreen:)
..........na hladnom sjeveru

« Odgovori #10 u: 16 Kolovoza 2007, 08:53:08 »
ajde lijepo ste se nasli.. super je vidjeti toliko Ducatija u nasem gradu na jednom mjestu :-).. bas figuraju

a mogu misliti koji je zvuk kada se svi zajedno upale

Neopisivo, ja sam se skamenio iako sam vec dosta puta imo priliku cut 916-ke i ostale modele sa otvorenim Termignoni loncima.. Al kad ih je vise.. Uhh..
A na to mi Andjelko kaze, "A sad pati i zamisli sto si propustio, 50 000 Ducatija na WDW-u...." Ah.. DA.....

Moram sada izletit pa onda nejde popodne prebacim slike na komp i stavim ih odje. Na Korculi li je bila ludnica. Jos se uz jednog M-a 620 dark pojavila i 20 dana stara Multistrada 1100  :thumbsup: :thumbsup:

« Odgovori #11 u: 16 Kolovoza 2007, 15:03:38 »
Evo ih jos par..

Je, i ja se sada grizem sto nisam slikavao cestu, sto aparat nisam do curi koja se vozila sa  Saletom da slikava, al tko ce to mislit dok se gonjate medjusobno? 8)

Evo, ova je taman pred polazak za Peljesac, na mostu. Drazen je OPET u civilu  :mrgreen: :mrgreen:

Ova je sa vidikovca na Peljescu, Kiko, ja i Andjelko, Bole je sa 916-kom vec pio kavu u Orebicu.  :namrgodjen: ???

U Orebicu nam se prikljucio Sale na Zx10R sa curom, tu je popusio kaznu za voznju bez kacige, naime, uradio je 25m na motoru do trafike da uzme colu...  :thumbsdown: Koji pehista...

Kad smo dosli u Velu luku poredali smo se sljedecim rasporedom... Ja i Kiko smo malo "zamaskirali" zalutalog japanca  :). BTW, sale je buduci vlasnik dukca, al ga u medjuvremenu šprdamo, naravno...  :thumbsup: :occasion:

Onda smo kupili "veceru" malo preveliku za nas 10-tak... MOgli smo po' otoka najest, al nema veze..  :cool2: [smilie=lol] [smilie=lol]

I u tom trenutku, odnekle su se pojavile dvije cure, da se oce slikat na dukcima, e sad pogodite na cijima?  8)

I tko kaze da zene nemaju glavnu rijec?? :D

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
« Odgovori #12 u: 16 Kolovoza 2007, 21:16:14 »
He he nikako mu pogodit ime: nije ni Darko, ni Dražen nego BRANKO

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

« Odgovori #13 u: 17 Kolovoza 2007, 08:28:30 »
poznat van granica lijepe nase po pseudonimom " cova sa Dukatijem" pa vas sve molim da nasne zbunjujete nego da ga tako nazivate....

a jel ono on prica na telefon na slici... nemogu vjerovat da ga je netko zvao  :mrgreen:
For some there's therapy,
for the rest of us there's Motorcycles

BMW is like Beethoven.
Buell is like Jerry Lee Lewis.
You can't dance to Beethoven.

« Odgovori #14 u: 17 Kolovoza 2007, 10:42:45 »
a jel ono on prica na telefon na slici... nemogu vjerovat da ga je netko zvao  :mrgreen:

[smilie=lolroll] [smilie=lolroll]

ja sam cuo anegdotu, dok se vozio po grobničkoj stazi javljo na telefom ;)  :mrgreen: