Eto, napokon se i to dogodilo nakon dugih dogovora i pregovora.
Iz Zagreba je doso predsjednik Ducati Owners cluba, Andjelko na 900 SS-u, Kiki iz Poreča sa 999S i Bole na legendarnom 916 SP iz KAštela.
Nakon sto su se smjestili kod mene, izasli smo malo vanka u Dbk.
Sutradan u neke pristojne jutarnje ure (oko 11 ura) smo dosli do Roxya, to sam ih upoznao sa Mariom Riterom, Austrijancem koji je svoj cijeli trkaci vijek proveo na Ducatiju. U svojoj garazi ima vrlo cjenjene i rijetke primjerke (TT, F1, 996 Senna)... Velika mi je cast poznavat takvu licnost koja je spremna svoje savjete podjelit sa mladim Ducatistom.
NAravno da nam se pridruzio i Konko, vlasink ROxya i ujedno i F1.Tu je nakratko i bio do neki dan usamljeni Ducatista Branko Belohradski koji nije imo previse vremena al se bar dosao javiti.
Evo par slika za upotpuniti dozivljaj...
BTW, zvuk otvorenog kuplunga i racing Termignonia na 916-ci je neopisiv.. To je extaza... Jednostavno receno...
Ovako izgleda ta ljepotica na mojoj taraci...

Plus SS900 i moj S2R u garazi:

Ergela rasnih konja pred Roxyem:

I vjece staraca za okruglim stolom

Konko okrenut ledjima, ja boje krpe izmoren od salmonele, Bole koji je uvjek dobre volje, Predsjednik Andjelko

, Kiko, covjek od rijetkih al kvalitetnih rijeci, Drazen, u strci naravno i u civilnom odjelu

i Gospar Mario Riter, tuzan jer mu je ergela u Europskoj uniji a ne pred Roxyem

A ovako izgleda dorucak u jutarnjim satima, shake it baybe!!

I za kraj, pozdrav svim "ljubiteljima", teoreticarima i "znalcima" kojima se ugodno smjesi guza Brankove triple 9-ke