Autor Tema: Winter party "Dvije rote"  (Posjeta: 5656 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Winter party "Dvije rote"
« Odgovori #15 u: 05 Prosinca 2005, 20:16:25 »
:D 2emir>  [smilie=hug]

« Odgovori #16 u: 05 Prosinca 2005, 22:03:39 »
Evo rodice za one koji nisu bili na partyu. :mrgreen:

« Odgovori #17 u: 05 Prosinca 2005, 22:12:14 »
Dvije rote uvijek su znale napraviti dobar susret i winter party pa je takav bio i ovaj. Da se konavljani cijene diljem Lijepe nase pokazale su i registarske oznake koje su se mogle vidjeti u Cilipima unatoc onoj posranoj kisi. Ekipa svaka cast! No morate priznati da je Sljumpi (tenor Klajic) svojim glasicem ipak malo digo atmosferu. :puke: Nije odolio kad je vidio mikrofon i razglas. Sreca da nije vikno "Cunami"! Iza toga uvijek riga. Falio mi je samo Helga jer nitko kao on ne zna pucketat prstima. naravno nije bila mjuza kao u Tuzli no Helgi to ne bi smetalo. On tako plese i u Miamiu. A ono oko rodice sto se svako malo netko pita - tko je rodica? - gdje je fotka? E pa rodica je zzapravo zena Nena iz Reborna i na susretu u Tuzli kroz zajebanciju to je postala sifra za sve zene bikera. Kad cujes povik "Rodica!", bacas pivu iz ruke, prste povuces k sebi, pocinjes srati o receptima, cijenama u Konzumu i pretvarati se da ti je vec dosadno no stojis tu samo radi nje. Eto to je rodica. Objasnjenje je slicno onom koje sam ja u Tuzli dobio za jelo koje se zove Caska. "Kako bolan da ti objasnim sta je caska. Ma kad je pojedes garant zivis jos deset godina!". :crybaby:
Brz sam pa nisam dosadan

niksa

« Odgovori #18 u: 05 Prosinca 2005, 22:13:13 »
naravno zna se cije su

By Duka

« Odgovori #19 u: 05 Prosinca 2005, 22:57:49 »
Bogami tajniče, nešto si brzo ispucavao slike.  :D  100 - ak u minuti.  :mrgreen:

« Odgovori #20 u: 06 Prosinca 2005, 06:41:54 »
Nije tajnik imao vremena za te stvari, ali zato ima prijatelja Duku koji je to obavio i već  sutradan poslao mailom, jedino mi ga je žao što je dobio upalu mišića desne ruke od držanja aparata u zraku, najbolji je bio kad je u jednom trenutku panično počeo vikati "ode baterija".

« Odgovori #21 u: 06 Prosinca 2005, 15:31:24 »
Citat: "Raga"
Evo rodice za one koji nisu bili na partyu. :mrgreen:

Isisaaj ti mogaa :shock:  dobro je to sa rodicom eee..pa jel mogu i ja doć drugi put? :D

« Odgovori #22 u: 06 Prosinca 2005, 19:07:46 »
A tko ti je branio da dođeš na ovaj :?:

« Odgovori #23 u: 06 Prosinca 2005, 20:26:03 »
Citat: "Raga"
A tko ti je branio da dođeš na ovaj :?:
na prvom mjestu moj skuter..mijenjao sam mu klip nisam ga još razradio 2. nije mi u gradu skut i 3.zadnje ali i  najbitnije! nisam nažalost u Du već sam u Zagrebu :(