Dvije rote uvijek su znale napraviti dobar susret i winter party pa je takav bio i ovaj. Da se konavljani cijene diljem Lijepe nase pokazale su i registarske oznake koje su se mogle vidjeti u Cilipima unatoc onoj posranoj kisi. Ekipa svaka cast! No morate priznati da je Sljumpi (tenor Klajic) svojim glasicem ipak malo digo atmosferu. :puke: Nije odolio kad je vidio mikrofon i razglas. Sreca da nije vikno "Cunami"! Iza toga uvijek riga. Falio mi je samo Helga jer nitko kao on ne zna pucketat prstima. naravno nije bila mjuza kao u Tuzli no Helgi to ne bi smetalo. On tako plese i u Miamiu. A ono oko rodice sto se svako malo netko pita - tko je rodica? - gdje je fotka? E pa rodica je zzapravo zena Nena iz Reborna i na susretu u Tuzli kroz zajebanciju to je postala sifra za sve zene bikera. Kad cujes povik "Rodica!", bacas pivu iz ruke, prste povuces k sebi, pocinjes srati o receptima, cijenama u Konzumu i pretvarati se da ti je vec dosadno no stojis tu samo radi nje. Eto to je rodica. Objasnjenje je slicno onom koje sam ja u Tuzli dobio za jelo koje se zove Caska. "Kako bolan da ti objasnim sta je caska. Ma kad je pojedes garant zivis jos deset godina!". :crybaby: