Ja sam vise odustao ako niste primjetili,zadnjih mjesec dana mi se i zgadilo dolazit,pa sam prestao citat dosta tema,pratio samo par,tako da nisam htio nista ni uredjivat ni brisat cim ni ne citam sve...
Pa sam pustio malo...i eto-dogodilo se sranje da prostite ODMAH.A siguran sam da bi to brisao da sam bio aktivniji...
Ova zadnja svadja se opet dogodila zbog OT

Hvala svima sto su me podrzali ode.A mislim da sam i radio svoj posa,a to moze i Dado posvjedocit jer zna ko sta brise,premjesta ili spaja
Tako DoRRis da mi ti nemas sta prigovorit,ni mrvicu

Ti si se nasla rec mi nesto,pogledaj svoje postove u ovoj temi,a rekla bi prije da brisem slobodno,pa nisam ni ja ni niko od moderatora budala,da svi nesto kenjaju a mi da brisemo

Netreba mi vise obaveza nego imam,ima Grcun i f6 pravo,moderatori nisu ni potrebni,odma BANN i gotovo...
A ja sam isto dosta podnio toga zbog moderiranja...Krampusa nema,
F6 ne brise,znaci-OliveRR
A na to sam bio i spreman,jer su me Fjaka i Hik upozorili cim sam uzimao tu funkciju...
Tako da nemam sta prigovarat,a i nije me bas diralo kad me neko nasere poput nekih!
EVO ZA PRIMJER:
Gdjica Kaubojka,nek se ne uvrijedi jer je prozivam,al ovaj post ISKRENO BEZ DLAKE NA JEZIKU PISEM,I GOVORIM SVOJE MISLJENJE!
Dakle gdja Kaubojka nakon OFF TOPICA(kojeg ste svi svjedoci u njenom slucaju,da nam je njenih besmislenih postova dosta)kad sam je upozorio i bilo joj WARNED nasrala me ko zadnje govno...CENSORED
A meni podrske ni okle

Zato molim i stavljam anketu u dogovoru s adminom da AURELIE I ROOKIE budu moderatori

Dugo su clanovi,malo su ozbiljniji(kako koji od njih

) i plus svega toga stalno se na forumu,skoro svaki dan po cjele dane

E sad ono crvene boje

F6 sad je prilika da se iskazete,inace on je najomiljeniji i najbolji moderator,mislim da nije nijedan post obrisa

A smijesno mi f6 da se ljutite zbog OFF TOPICA sad kad je Cigo otisa!
ODMA MODERATING TOOLS U RUKE,i ostavite se posla...na forum i brisanje