Autor Tema: Traže se novi moderatori!  (Posjeta: 5132 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
Odg: Traže se novi moderatori!
« Odgovori #15 u: 02 Kolovoza 2007, 23:49:43 »
Ja sam ZA. Al iovako kad bi god napomenuo da je ot il dje su moderatori uvjek se neko bunio. Nebojim se svadje al prvo bi trebalo moderatorima dat vise paznaj od strane admina kao i vise sloge medju samim moderatorima.
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

Offline aurellie

« Odgovori #16 u: 02 Kolovoza 2007, 23:51:06 »
meni ne bi smetalo da sam moderator, ionako sam puno online. ako se svi slažu, zašto ne  :D

The machine spirit is with me!

« Odgovori #17 u: 02 Kolovoza 2007, 23:54:32 »
Eto Rookie & Aurellie za moderatore!!! Sad da cujem tko je za,a tko protiv!!  :big_smile:
Dezurni kamikaza !!!  A.K. ZUPA DUBROVACKA
MK Dvije Rote

Offline f6

« Odgovori #18 u: 03 Kolovoza 2007, 00:31:21 »
Ja predlažem kao prvi korak da se bana jedno 150 članova. A onda će i ovoliki broj moderatora biti previše
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

« Odgovori #19 u: 03 Kolovoza 2007, 08:31:56 »
mislim da bi i 15 bilo sasvim dovoljno
CIKLAMA

« Odgovori #20 u: 03 Kolovoza 2007, 08:48:49 »
ja bi se trebao ispricati svakolikom forumu jer sam u zadnje vrijeme bio i vise nego odsutan sa foruma. Naime, imao sam dosta obaveza i zapustio moderiranje. S obzirom da mi je posao splasnuo mogu se opet vratiti svojoj obavezi na forumu.

Nadam se da cemo forum odrzavati sto bolje i sa sto manje offtopica..  :thumbsup:

« Odgovori #21 u: 03 Kolovoza 2007, 10:58:42 »
Bilo bi dobro Aurellia stavit za moderatora...zašto ne?
...sad ćete me neko popljuvat ali meni je Oliver dobar moderator...neki vjerojatno ne misle tako ali malo bolje pogledajmo..mislim da je najaktivniji!  :thumbsup:
« Zadnja izmjena: 03 Kolovoza 2007, 11:04:47 od Faber »

Offline pAx

« Odgovori #22 u: 03 Kolovoza 2007, 11:14:51 »
nije bitno koliko je tko aktivan nego koliko je tko objektivan!

mislim da Krampus i Oliver kad brisu, brisu s dobrim razlogom... ne treba vise moderatora pored dva admina... previse baba, kilavo dijete  :mrgreen:

« Odgovori #23 u: 03 Kolovoza 2007, 11:26:06 »
Slažem se, oni su skroz OK, ali je što više moderatora, veća je i mogućnost da se što prije izbrišu raznorazne gluposti koje dovode do upravo ovakvih situacija
Living the life I was born to live...
Daddy's little girl's all grown up...and terrorizing the world

http://kingdom.forumsmusic.com/

Nit' je krv voda, nit' je Ribar vino
Normal people worry me

« Odgovori #24 u: 03 Kolovoza 2007, 11:27:50 »
Pri izboru je najbitnije da to bude netko tko je svaki dan na forumu bez obzira jeli aktivan po pisanju ili ne..jer kad se skupi off-topica,a događa se,nije to samo kliktanje od 10 minuta  :big_smile:
®ivot je samo jedan, stoga, pazite na sebe i druge, vozite glavom, a ne rukama i nogama i uvijek se sjetite da ste to mogli biti ba¹ vi...

« Odgovori #25 u: 03 Kolovoza 2007, 11:44:18 »
nije bitno koliko je tko aktivan nego koliko je tko objektivan!

mislim da Krampus i Oliver kad brisu, brisu s dobrim razlogom... ne treba vise moderatora pored dva admina... previse baba, kilavo dijete  :mrgreen:

2 admina, okle ti to???
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

« Odgovori #26 u: 03 Kolovoza 2007, 12:07:27 »
Pri izboru je najbitnije da to bude netko tko je svaki dan na forumu bez obzira jeli aktivan po pisanju ili ne..jer kad se skupi off-topica,a događa se,nije to samo kliktanje od 10 minuta  :big_smile:
Istina...
Living the life I was born to live...
Daddy's little girl's all grown up...and terrorizing the world

http://kingdom.forumsmusic.com/

Nit' je krv voda, nit' je Ribar vino
Normal people worry me

« Odgovori #27 u: 03 Kolovoza 2007, 13:39:40 »

sta ces kad je tesko kokosi drzat u kokosincu pa bude posla i okolo za cistit..... :klanjase: :mrgreen:

inace moj prijedlog......

CVIJETA I VEDRA ZA MODERATORA
 [smilie=cheer] [smilie=cheer] [smilie=cheer] [smilie=cheer] [smilie=cheer] [smilie=cheer] [smilie=cheer] [smilie=cheer] [smilie=cheer] [smilie=cheer] [smilie=cheer]
 [smilie=cheer] [smilie=cheer] [smilie=cheer] [smilie=cheer] [smilie=cheer] [smilie=cheer] [smilie=cheer] [smilie=cheer] [smilie=cheer] [smilie=cheer] [smilie=cheer]
« Zadnja izmjena: 03 Kolovoza 2007, 15:48:11 od krampus »

« Odgovori #28 u: 03 Kolovoza 2007, 16:33:41 »
Ma ja bi ukinuo sve moderatore samo bi onda trebalo malo promislit a mozda cak i popit pivu prije pisanja.

a  i uvijek sam  bio za demokraciju i slobodu govora i sto me onda neko ima moderirat ili kako se vec pise!!!!

:big_smile: :occasion:
ma eto neboluza pa pustio
JAHACI BABE RUZE

« Odgovori #29 u: 03 Kolovoza 2007, 20:15:03 »
Ja sam vise odustao ako niste primjetili,zadnjih mjesec dana mi se i zgadilo dolazit,pa sam prestao citat dosta tema,pratio samo par,tako da nisam htio nista ni uredjivat ni brisat cim ni ne citam sve...
Pa sam pustio malo...i eto-dogodilo se sranje da prostite ODMAH.A siguran sam da bi to brisao da sam bio aktivniji...

Ova zadnja svadja se opet dogodila zbog OT  :thumbsdown:

Hvala svima sto su me podrzali ode.A mislim da sam i radio svoj posa,a to moze i Dado posvjedocit jer zna ko sta brise,premjesta ili spaja
Tako DoRRis da mi ti nemas sta prigovorit,ni mrvicu ;)
Ti si se nasla rec mi nesto,pogledaj svoje postove u ovoj temi,a rekla bi prije da brisem slobodno,pa nisam ni ja ni niko od moderatora budala,da svi nesto kenjaju a mi da brisemo  ???
Netreba mi vise obaveza nego imam,ima Grcun i f6 pravo,moderatori nisu ni potrebni,odma BANN i gotovo...

A ja sam isto dosta podnio toga zbog moderiranja...Krampusa nema,F6 ne brise,znaci-OliveRR
A na to sam bio i spreman,jer su me Fjaka i Hik upozorili cim sam uzimao tu funkciju...
Tako da nemam sta prigovarat,a i nije me bas diralo kad me neko nasere poput nekih!

EVO ZA PRIMJER:
Gdjica Kaubojka,nek se ne uvrijedi jer je prozivam,al ovaj post ISKRENO BEZ DLAKE NA JEZIKU PISEM,I GOVORIM SVOJE MISLJENJE!
Dakle gdja Kaubojka nakon OFF TOPICA(kojeg ste svi svjedoci u njenom slucaju,da nam je njenih besmislenih postova dosta)kad sam je upozorio i bilo joj WARNED nasrala me ko zadnje govno...CENSORED
A meni podrske ni okle  ???

Zato molim i stavljam anketu u dogovoru s adminom da AURELIE I ROOKIE budu moderatori :thumbsup:
Dugo su clanovi,malo su ozbiljniji(kako koji od njih  :mrgreen:) i plus svega toga stalno se na forumu,skoro svaki dan po cjele dane  ;)

E sad ono crvene boje :!:
F6 sad je prilika da se iskazete,inace on je najomiljeniji i najbolji moderator,mislim da nije nijedan post obrisa ;D
A smijesno mi f6 da se ljutite zbog OFF TOPICA sad kad je Cigo otisa!
ODMA MODERATING TOOLS U RUKE,i ostavite se posla...na forum i brisanje
« Zadnja izmjena: 03 Kolovoza 2007, 20:34:06 od OliveRR »
...