Autor Tema: kilometri na dva tocka  (Posjeta: 14104 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Odg: kilometri na dva tocka
« Odgovori #30 u: 28 Srpnja 2007, 17:31:42 »
Godina 26
Na motoru 7 s prekidima
OD bratove Vespe px200,Libertyja 50, pa moja Aprilia SR50,Suzuki GS500, Yamaha fz6 i sada FZS600 Fazer..
Kilometara..nekih 50-tak tisucica.. [smilie=mcbiker]

Offline MARIO

• Aprilia Sportcity 200
« Odgovori #31 u: 29 Srpnja 2007, 09:33:34 »
Ja nisam imao baš nešto puno motora, negdje 30-ak, ako ne računamo skutere ! :twisted: Od XT do V-max ! A tek da se sjetim koliko sam s kojim prešao km - nema šanse ! Doma imam više kupoprodajnih ugovora nego neki javni bilježnici, a pola ih nisam ni prebacivao na sebe jer bih inače bankrotirao ! A, vozilo se !

« Odgovori #32 u: 01 Kolovoza 2007, 08:38:28 »
godina 21
vozila vfr 750 f 86
       vfr 750 f 97
sada gsx 750 imam.
vozim tek ovu sezonu, km oko 5000.

a ko suvozac decku, u godinu dana, napravili oko 45 000 km.  :mrgreen:
why drink and drive,
smoke and fly!!!!

« Odgovori #33 u: 01 Kolovoza 2007, 09:19:39 »
a ko suvozac decku, u godinu dana, napravili oko 45 000 km.  :mrgreen:

E curo oprosti, ali toliko ni darko labas ne radi godisnje(najaci moto tourer mozda i u europi cijeloj), koji je obisao pola svijeta (njegovi putopisi su u svakom broju moto pulsa), pa te molim da mi malo potkrijepis tih 45 000km u godini dana, sto ispada da svaki dan (365 dana u godini) napravite 125km. Ako je to tako, ja skidam kapu, ali daj mi potkrijepi malo ovu cifru primjerima, slikama i tako; ako radite tu kilometrazu onda sigurno imas i fotki iz engleske, irske i tako. Nema kurtoazije u ovoj poruci, cisto me zanima.
Inace, fjr darka labasa sad na satu ima cca 800.000km

Troskovi koristenja motora za 45 000 - 50 000 km godisnje se mogu popeti i do 40.000kn (smjestaja, hrane, opreme, i ostalog: servisa, guma, dijelova ....), a ako se koriste orginalni dijelovi mogu biti i puno veci.

Kazem, zivo me interesira ta kilometraza od 45 000km u godini dana; i odakle ti toliko slobodnog vremena tebi i decku da je imate vremena napraviti; jer to kosta, a da se mozes voziti na taj nacin onda moras i nesto radit jel?!

Ako mi das 'prave' primjere ja mogu samo reci da bi ja htio biti kao ti i tvoj decko, jer iskreno znam koliko su me dosle pripreme za put koji cu voziti ovo ljeto za km-e koje planiram napraviti i koliko ce me extra doc trosak takvog puta, a nece bit ni 10.000km. zasto, jer iskreno 45.000km nemozes napraviti godisnje po hrvatskoj, cisto iz fizickih razloga tj. vremenskih uvjeta, dakle moras voziti vanka. Pa gdje ste bili onda, daj da vidim bar par fotki, jer ova tvoja cifra je popljuvala mnoge vrhunske bikere (daleko iznad mjerila ovog foruma i mene samog i ljudi koje poznam ovdje i drugdje), a to su ljudi (ne bih navodio imena) koji voze zg - amsterdam u komadu!!!

sorry na smetnji.

« Zadnja izmjena: 01 Kolovoza 2007, 10:14:24 od Free Rider »
Cigo

« Odgovori #34 u: 01 Kolovoza 2007, 10:13:28 »
Ajd ne filozofiraj. Za početak, cura živi u Gospiću a dečko joj je u Zagrebu, a poznavajući njih dvoje, ne bi me čudilo da svaki dan idu gore-dole. To kao prvo. A kao drugo, Martina i Mali đipaju svugdi, a to šta ti ne ideš nigdi pa ih ne vidiš je tvoj problem. Živjeli Ludi Vuci i Nomadsko Smeće! :mrgreen:
Living the life I was born to live...
Daddy's little girl's all grown up...and terrorizing the world

http://kingdom.forumsmusic.com/

Nit' je krv voda, nit' je Ribar vino
Normal people worry me

« Odgovori #35 u: 01 Kolovoza 2007, 10:18:38 »
samo pitam, zanima me, nista drugo, bez poznavajuci njih dvoje i slicnih primjera, ako voze 45.000km godisnje to je nesto sto bih ja volio biti, zaista, i ako ih rade ja im skidam kapu i moji su idoli, kao sto sam napisao nema nikakve kurtoazije, cisto znatizelja. jednostavno me zanima. Znam da je linza napravio dokumentiranih 65.000 u dvije godine, a bio je i u estoniji, i poljskoj vise puta, i kroz cijelu europu, i tunisu. Molim primjer  :roll: jer znam da po hrv ima ljudi koji nista nigdje ne pisu a jako puno voze pa me samo zanima koji su od njih njih dvoje, tek tako da znam.
« Zadnja izmjena: 01 Kolovoza 2007, 10:37:57 od Free Rider »
Cigo

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
« Odgovori #36 u: 01 Kolovoza 2007, 10:37:36 »
Jesi vidio Matija, a tek joj je 21 godina.  ;D

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

« Odgovori #37 u: 01 Kolovoza 2007, 11:10:45 »
Cigo, znas kako kazu dusebriznici " Ti lupas kilemetre ali ne uzivas u njima"  [smilie=lol]

Svakim danom sve sam blizi vretenastoj ribi

« Odgovori #38 u: 01 Kolovoza 2007, 11:15:10 »
 :lol: ja sam moto pickica stari, al prevrcem svaki kamen  :lol:
Cigo

« Odgovori #39 u: 01 Kolovoza 2007, 11:18:23 »
Nije mi jasno sto bi u ovoj temi trebo odgovoriti. Koliko sam sve ukupno napravio ili ove godine? Aj da napisem za ovu godinu, napravio sam nesto preko 20tkm

« Odgovori #40 u: 01 Kolovoza 2007, 12:07:55 »
Ajd ne filozofiraj. Za početak, cura živi u Gospiću a dečko joj je u Zagrebu, a poznavajući njih dvoje, ne bi me čudilo da svaki dan idu gore-dole. To kao prvo. A kao drugo, Martina i Mali đipaju svugdi, A to šta ti ne ideš nigdi pa ih ne vidiš je tvoj problem. Živjeli Ludi Vuci i Nomadsko Smeće! :mrgreen:

Jebiga, kad su samo ljudi iz klubova pravi bikeri, i oni koji idu po motorijadama, ostali su smece, jebes ti bikera poput mene koji se ne valja u blatu mrtav pijan i ne lize striptizeti onu stvar ispred svih, obucen samo u gacice, i ne zaspi u svojoj rigotini i nema 700 tetovaza. I, fuck bikere koji nemaju ovako zvucna imena: Nomadsko smece. Joj, da mi je biti jedan od njih, al bih bio pravi vozac motora, a ovako .... stha ces ... mastam, al neide.  :big_smile:

(subjektivno razmisljanje)
« Zadnja izmjena: 01 Kolovoza 2007, 12:16:49 od Free Rider »
Cigo

« Odgovori #41 u: 01 Kolovoza 2007, 12:15:59 »
jebes ti bikera kao ja koji se ne valja u blatu mrtav pijan i ne lize striptizeti onu stvar ispred svih, obucen samo u gacice, i ne zaspi u svojoj rigotini i

Ta stvar ti se Cigo moj zove vagina ili pica iz milja a a posluzuje se topla i socna nakon 900km u jednom danu  :mrgreen:

« Odgovori #42 u: 01 Kolovoza 2007, 12:18:12 »
 :lol:
Cigo

« Odgovori #43 u: 01 Kolovoza 2007, 12:22:50 »
To šta se držiš takvih stereotipa pokazuje koliko nemaš pojma o bajkerskom životu :thumbsdown:. Ne moraš bit u klubu ni bit tetoviran ni smrdit po rakiji ni bilo šta od toga šta si nabrojao da bi bia biker. Ne moraš čak ni imat motor. Biker se ne postaje, takvim se rađaš. Možeš imat najbolji i naj-ne-znam-ni-ja-kakav motor, a bit nula od bikera. Nažalost znam previše takvih preseratora.
Bajker je onaj koji živi za cestu.

I to "Nomadsko smeće" nije ime, već je momak član MC Nomad Trash.
Living the life I was born to live...
Daddy's little girl's all grown up...and terrorizing the world

http://kingdom.forumsmusic.com/

Nit' je krv voda, nit' je Ribar vino
Normal people worry me

« Odgovori #44 u: 01 Kolovoza 2007, 12:28:15 »
 :lol: :cool2:
Cigo