a ko suvozac decku, u godinu dana, napravili oko 45 000 km. 
E curo oprosti, ali toliko ni darko labas ne radi godisnje(najaci moto tourer mozda i u europi cijeloj), koji je obisao pola svijeta (njegovi putopisi su u svakom broju moto pulsa), pa te molim da mi malo potkrijepis tih 45 000km u godini dana, sto ispada
da svaki dan (365 dana u godini) napravite 125km. Ako je to tako, ja skidam kapu, ali daj mi potkrijepi malo ovu cifru primjerima, slikama i tako; ako radite tu kilometrazu onda sigurno imas i fotki iz engleske, irske i tako. Nema kurtoazije u ovoj poruci, cisto me zanima.
Inace, fjr darka labasa sad na satu ima cca 800.000km
Troskovi koristenja motora za 45 000 - 50 000 km godisnje se mogu popeti i do 40.000kn (smjestaja, hrane, opreme, i ostalog: servisa, guma, dijelova ....), a ako se koriste orginalni dijelovi mogu biti i puno veci.
Kazem, zivo me interesira ta kilometraza od 45 000km u godini dana; i odakle ti toliko slobodnog vremena tebi i decku da je imate vremena napraviti; jer to kosta, a da se mozes voziti na taj nacin onda moras i nesto radit jel?!
Ako mi das 'prave' primjere ja mogu samo reci da bi ja htio biti kao ti i tvoj decko, jer iskreno znam koliko su me dosle pripreme za put koji cu voziti ovo ljeto za km-e koje planiram napraviti i koliko ce me extra doc trosak takvog puta, a nece bit ni 10.000km. zasto, jer iskreno 45.000km nemozes napraviti godisnje po hrvatskoj, cisto iz fizickih razloga tj. vremenskih uvjeta, dakle moras voziti vanka. Pa gdje ste bili onda, daj da vidim bar par fotki, jer ova tvoja cifra je popljuvala mnoge vrhunske bikere (daleko iznad mjerila ovog foruma i mene samog i ljudi koje poznam ovdje i drugdje), a to su ljudi (ne bih navodio imena) koji voze zg - amsterdam u komadu!!!
sorry na smetnji.