Evo nama su na radionici tako rekli,ljudi kojima je to isto posao,nisam valjda jedini ja to cuo,valjda ce se javit jos netko od ovih sto je bio prisutan!
Ma neinteresira me i da je tri puta skuplja! Koliko kosta jucer izgubljeni zivot??
Ja Vam kazem da trebamo stopirat radove,neka rade kako valja ili nece nikako!
A umjesto da stavljaju policajca da cili dan kisne na svaku raskrsnicu u gradu i sire,i da prestanu paradirat svaki put kad dodju u grad,i jebat nam mater na raznorazne nacine dok se oni preseravaju i oblokavaju na raznoraznim domijencima a sve to o nasem trosku,o trosku poreznih obveznika..da nevidimo one silne Bmw Audi i kojekakve crne terence i jadne policajce na svakom ćosku nebi ni znao da nam je premijer u gradu..sto se mene tice mogo je proc u golfu 3 zatamljenih stakala,bas briga naroda ko je doso u grad jer siguran sam da je ljudima vise na vrh k..ca i zastava i drzava i desni i lijevi!
..pa kazu lupi petama

.. kad smo vec kod peta,mnogi su im dali vjetra ..kad je trebalo a sad nam pamet sole
Otiso sam od teme,al u tome je i problem sa cijelom nasom drzavom,da svak radi svoj posao bilo bi puno bolje.. a mi glupi hrvatski narod zapravo smo pizde samo take,pravimo se glupi a na zdrave oci nas lazu,varaju i kradu dok mi svejedno nista ne poduzimamo iako smo svjesni svega sto se dogadja.. da su npr u Francuskoj digli dopunsko zdravstveno osiguranje preko noci 20%, svi bi izisli na ulice,bilo bi razbijenih i izloga i zapaljenih auta,tuca sa policijom i razbijenih glava,ali nebi mogli provodit samovolju ko u nas glupavih Hrvata.. Brisite post,slobodno al kad netko pogine jer je pogodio u bankinu ja moram bit ljut,,garant sam 20 puta dosad cuo da je netko pogino jer je puko u stub od rasvjete,bankinu ili nije bilo ograde pa je zavrsio u 3 pi materine u provliji... pa dokle vise majku vam vasu!??
A samo kad se sjetim koliko sam para za cestarinu dosad nadavo..fuj!!