Autor Tema: Migo Moto - ZG  (Posjeta: 26264 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
Migo Moto - ZG
« u: 21 Rujna 2005, 21:39:57 »
Bio danas u ZG u Migo Moto ( www.migomoto.hr ) i morao sam otvoriti ovu temu jer sam još pod dojmom profesionalnosti, susretljivosti i pažnje   koju mi je posvetio vlasnik gosp. Miljenko Gojić. Kad uz sve to dodamo izuzetno povoljnu cijenu koju sam dobio (M-Tech kombinezon) mogu samo reći bravo za Migo Moto i da je samo malo više takvih ...  :thumbsup:

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

Re: Migo Moto - ZG
« Odgovori #1 u: 22 Rujna 2005, 00:00:04 »
Citat: "Dado"
Bio danas u ZG u Migo Moto ( www.migomoto.hr ) i morao sam otvoriti ovu temu jer sam još pod dojmom profesionalnosti, susretljivosti i pažnje   koju mi je posvetio vlasnik gosp. Miljenko Gojić. Kad uz sve to dodamo izuzetno povoljnu cijenu koju sam dobio (M-Tech kombinezon) mogu samo reći bravo za Migo Moto i da je samo malo više takvih ...  :thumbsup:

jesil dobro pregledo da nema koja rupa
For some there's therapy,
for the rest of us there's Motorcycles

BMW is like Beethoven.
Buell is like Jerry Lee Lewis.
You can't dance to Beethoven.

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
Migo Moto - ZG
« Odgovori #2 u: 22 Rujna 2005, 00:01:06 »
uuu jebote.... ima masu rupica po njemu  :mrgreen:

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

Migo Moto - ZG
« Odgovori #3 u: 22 Rujna 2005, 00:03:25 »
uuu jebote.... ima masu rupica po njemu  :mrgreen:

u njima su krali po ovim bankama  :mrgreen:

BMW is like Beethoven.

Offline MARIO

• Aprilia Sportcity 200
Migo Moto - ZG
« Odgovori #4 u: 22 Rujna 2005, 08:00:34 »
Po onome što sam čuo od Dada i Darka, "Migo Moto" je zaista No 1 u Hrvatskoj ! Pogledajte samo što koriste najbolji Hrvatski i Slovenski vozači ( PH, Alpe Adria, CRO endurance mototeam... )- M-tech !!!
 I zaista mu "stoji" njegova krilatica : "Migo-moto", prijatelj sporta !

Migo Moto - ZG
« Odgovori #5 u: 22 Rujna 2005, 10:05:46 »
Moj Moto - Migo Moto... :mrgreen:

Offline emirharley

• Harley-Davidson Road King Classic FLHRCI
    • http://www.facebook.com/pages/The-First-Sarajevo-Harley-Davidson-Club/121702474647007 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.163078797061414.27691.100000778847200&type=3&l=daf8484f07
Migo Moto - ZG
« Odgovori #6 u: 22 Rujna 2005, 10:23:33 »
Da ne bude ono "moj te mota oko plota?"

Shalu na stranu, idemo Adi, Jasko i ja u ZGB 29.09.2005 da snimamo onaj talk show o motoristima kod Sanje Dolezal. Ja znam gdje je MOJA prodavnica (je8em li im misa skupog!), ali osim u "Moto(r)maniju" u Velikoj Gorici, gdje da odvedem Adija (Drag Star 1100) i Jaska (Virago 1100). Ah, ti Japanci........

Offline emirharley

• Harley-Davidson Road King Classic FLHRCI
    • http://www.facebook.com/pages/The-First-Sarajevo-Harley-Davidson-Club/121702474647007 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.163078797061414.27691.100000778847200&type=3&l=daf8484f07
Migo Moto - ZG
« Odgovori #7 u: 22 Rujna 2005, 10:33:28 »
Kad sam napisao ono "gdje da odvedem......", sjetih se vica:

Pojavio se medvjed u gradu i shef policije posalje policajca da ga uhvati. Policajac uhvatio medvjeda i doveo ga u policijsku stanicu i pita shefa sta da radi sad sa njim. Ovaj mu kaze, "pa idiote, vodi ga u zooloski vrt!"

I tako, prosao je cijeli dan, kad eto ti policajca pred vecer opet sa medvjedom u policijsku stanicu:

"Shefe, sta da radim sa medvjedom?"

"Pa, idiote, rekao sam ti da ga vodis u zooloski vrt !!!"

"Pa, dobro shefe, vodio sam ga u zooloski vrt, poslije smo isli u kino, ali sta da sad radim?"

:nuts.  :bonk:  [smilie=pandur]

Migo Moto - ZG
« Odgovori #8 u: 22 Rujna 2005, 22:45:51 »
Citat: "emirharley"

Shalu na stranu, idemo Adi, Jasko i ja u ZGB 29.09.2005 da snimamo onaj talk show o motoristima kod Sanje Dolezal. Ja znam gdje je MOJA prodavnica (je8em li im misa skupog!), ali osim u "Moto(r)maniju" u Velikoj Gorici, gdje da odvedem Adija (Drag Star 1100) i Jaska (Virago 1100). Ah, ti Japanci........

Prvo ih vodis u CG... :mrgreen:

Migo Moto - ZG
« Odgovori #9 u: 22 Rujna 2005, 23:30:43 »
Citat: "emirharley"

nes valjda u Dubravu kod onih debila  :shock:
daj se sredi i strpi dok ja ne odem :wink:

BMW is like Beethoven.

Offline doktor

• **
Migo Moto - ZG
« Odgovori #10 u: 24 Studenoga 2005, 06:27:49 »
:lol: Kupovao sam novi kombinezon vec dulje vrijeme . Probao sam u Slo, sve vrhunske marke osim Dainese. Svakome sam nasao neku ozbiljniju manu. Cak sam bio i u mjestu Vransko, vodjen reportazom iz motopulsa i zaista docekala me je gosp. Vida sve vrlo profesionalno i cool. Medjutim i Spyke mi nije odgovarao ni po kroju ni po cijeni. Sjeo sam  u auto i krenuo u ZG. Nakon dva sata sam navukao M-TECH odijelo. Koja promijena, koja kvaliteta koze i kroja, nista ne sputava, a potkoljenice se same savijaju prema nazad. Koji profesionalizam u prodaji- gospodin Miljenko je bolestan sišao i pomagao mi oko kupovine kombinezona. Da cijenu ne navodim ali vrlo je vrlo povoljna , a kamo li popust koji mi je gospon Miljenko dao. Krasno i od svega srca toplo svima preporucujem , ako ste u ZG odite do MIGO-MOTO, imate sve iz moto asortimana kupite si tamo sto trebate. :lol:

Migo Moto - ZG
« Odgovori #11 u: 24 Studenoga 2005, 13:51:49 »
sad jos samo ispod 1.58  :mrgreen:

BMW is like Beethoven.

Migo Moto - ZG
« Odgovori #12 u: 25 Studenoga 2005, 20:19:16 »
ocito sam opet malo precerao pa se javno ispricavam Docu i  najbolje da se ne pojavljujem na forumu neko vrijeme jer se ocito ne mogu kontrolirati

BMW is like Beethoven.

Re: Migo Moto - ZG
« Odgovori #13 u: 03 Listopada 2006, 18:16:50 »

Uskoro bi se trebao Migov asortiman pojaviti u Dubrovniku, znate vec dobro gdje da se ne reklamiram.
Sve detaljnije informacije sutra,ako se uspijemo dogovriti.  :joy:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Migo Moto - ZG
« Odgovori #14 u: 03 Listopada 2006, 19:43:08 »
ah izgleda da se tako ponasa samo sa onim  tko ce uzeti nesto preko 10000kn, a ostale tko hebe
upitao ja na email 18.09.2006. migomoto@migomoto.hr
----
Molio bi da mi pošaljete cjenik Premiere JET kaciga i obuce Stylmartin.
Hvala
----
i do danas nista nisam dobio odgovor, jeli to profesionalizam  :?:  :wink:

slicne upite poslao šepicu i novema nova odgovore dobio isti dan