Autor Tema: Migo Moto - ZG  (Posjeta: 25928 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline aurellie

Migo Moto - ZG
« Odgovori #15 u: 03 Listopada 2006, 20:12:34 »
Ni ja nisam "uspio" dobit odgovor na mail. Možda i bolje, jer sam za manje pare nabavio bolju i jaknu i rukavice  :joy:

The machine spirit is with me!

Migo Moto - ZG
« Odgovori #16 u: 03 Listopada 2006, 20:24:20 »
profesionalci kazete?.. A WEB stranica im je vise nego amaterska :-))

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
Re: Migo Moto - ZG
« Odgovori #17 u: 03 Listopada 2006, 20:24:49 »
Citat: "Vuka"

Uskoro bi se trebao Migov asortiman pojaviti u Dubrovniku, znate vec dobro gdje da se ne reklamiram.
Sve detaljnije informacije sutra,ako se uspijemo dogovriti.  :joy:

Jesi ti to sutra u Miga? Ako jesi možda se vidimo, ja sam oko 10 u njega.

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

Offline Dado

• *
Migo Moto - ZG
« Odgovori #18 u: 03 Listopada 2006, 20:33:03 »
Citat: "fjaka"
ah izgleda da se tako ponasa samo sa onim  tko ce uzeti nesto preko 10000kn, a ostale tko hebe
upitao ja na email 18.09.2006. migomoto@migomoto.hr
----
Molio bi da mi pošaljete cjenik Premiere JET kaciga i obuce Stylmartin.
Hvala
----
i do danas nista nisam dobio odgovor, jeli to profesionalizam  :?:  :wink:

slicne upite poslao šepicu i novema nova odgovore dobio isti dan

Migo Moto nije malopradaja već zastupnik/uvoznik. Cijene si trebao tražit u nekog od distributera koji su uredno, sa brojevima telefona, navedeni na site-u.
Sad ovdje ispada da ja nešto branim Miga, ali možda je to zato što poznam gosp. Miljenka i znam kakav je zaljubljenik ovoga sporta/hobija. Vjerojatno ni nema vremena čitati e-mail jer je sada još dodatno zauzet svojim angažmanima u svom Racing Team-u i europskom SSP prvenstvu.

Migo Moto - ZG
« Odgovori #19 u: 03 Listopada 2006, 21:25:56 »
koliko vidim na stranici on je i maloprodaja i veleprodaja

po meni je lakše postaviti upit na email pa da se odgovori kada se može, nego zauzeti prodavača na par minuta telefonom

mene kao kranjeg kupca ne zanima jeli prodavač dobro slaže bogene ili ne  :wink:

ali eto sacemo Vuku gnjaviti u gradu  :mrgreen:

Offline Dado

• *
Migo Moto - ZG
« Odgovori #20 u: 03 Listopada 2006, 23:17:33 »
Nema ti u njega maloprodaje, ne možeš tamo doć sa karticom  :big_smile:  i nešto kupit.

Tko je spominjao slaganje bogena? čovjeka nikad nisam vidio kako vozi  [smilie=hand]

Migo Moto - ZG
« Odgovori #21 u: 04 Listopada 2006, 08:46:31 »
Citat: "Dado"
Nema ti u njega maloprodaje, ne možeš tamo doć sa karticom  :big_smile:  i nešto kupit.

Tko je spominjao slaganje bogena? čovjeka nikad nisam vidio kako vozi  [smilie=hand]

možda ne može karticom... ali je i "maloprodaja"... iz pouzdanih izvora!  :wink:
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

Migo Moto - ZG
« Odgovori #22 u: 04 Listopada 2006, 09:21:05 »
Citat: "aurellie"
Ni ja nisam "uspio" dobit odgovor na mail. Možda i bolje, jer sam za manje pare nabavio bolju i jaknu i rukavice  :joy:

Za manje pare sigurno nisi nabavio,a od M-Techa ne znam sto si mogao uzeti bolje jer to je marka u rangu Arlen Nessa,Dainese,cak oni od M-Techa nabavljaju kozu. U u glavam Dubrovkinja i Dubrovcana je kvaliteta u obliku marki IXS I AXO i slicnih,nazalost.  :thumbsup:
Covjek radi veleprodaju tako da mozes slati upite do mile volje,ali nekim ljudima ce rado uvijek otvoriti vrata.
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Offline aurellie

Migo Moto - ZG
« Odgovori #23 u: 04 Listopada 2006, 09:33:52 »
Jesam, za o-ho-ho manje. Nema sumnje da je mtech odlična oprema ali to da je u rangu arlen nessa možeš okačit mačku o rep   :D

The machine spirit is with me!

Migo Moto - ZG
« Odgovori #24 u: 04 Listopada 2006, 10:05:48 »

Za manje pare sigurno nisi nabavio,a od M-Techa ne znam sto si mogao uzeti bolje jer to je marka u rangu Arlen Nessa,Dainese,cak oni od M-Techa nabavljaju kozu. U u glavam Dubrovkinja i Dubrovcana je kvaliteta u obliku marki IXS I AXO i slicnih,nazalost.  :thumbsup:
Covjek radi veleprodaju tako da mozes slati upite do mile volje,ali nekim ljudima ce rado uvijek otvoriti vrata.

Nije u glavama Dubrovkinja i Dubrovčana kvaliteta u obliku tih marki nego im je to nuzno zlo jer nemaju drugog izbora, nazalost! Niko ne nabavlja skupe i kvalitetne stvari jer ih mora platit a boji se da ih nece prodat pa onda gleda u svojoj butizi kako mu na vjesalici visi njegovih par tisuca kuna koje nikako da se pretvore u koju kunu vise sustavom prodaje! Izmedju ostalog prodavaci ne racunaju da skuplje stvari nose i vecu zaradu nego to gledaju ko vecu svoju investiciju! Tako za adidas, tako za champion i za 1000 drugih marki i modela koje mozes vidjet u katalogu ili na internetu a kad hoces preko neke butige narucit onda je tu milion komplikacija!

Nikad na zelenu granu!  

Mozda s tobom Vuka grane i pozelene! :mrgreen:
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

Migo Moto - ZG
« Odgovori #25 u: 04 Listopada 2006, 11:02:56 »
Trudim se susjede!  :thumbsup:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Migo Moto - ZG
« Odgovori #26 u: 04 Listopada 2006, 11:08:29 »
... i ne bih se slozio da su one gore navedene marke nuzno zlo jer gradski gaseri su culi za njih a za npr. Dainese nisu nikad culi ( a da im vidis tvornicu kraj Vicenze,uh! ) , domet u ulju im je Selennia, Valvoline... a vide u mene reklamu od Repsola pa pitaju sto je to!  :thumbsdown:

Migo Moto - ZG
« Odgovori #27 u: 04 Listopada 2006, 12:35:39 »
... i ne bih se slozio da su one gore navedene marke nuzno zlo

jer nemaju gdje u gradu kupit drugo
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

Offline Dado

• *
Migo Moto - ZG
« Odgovori #28 u: 05 Listopada 2006, 08:44:15 »
Citat: "aurellie"
Jesam, za o-ho-ho manje. Nema sumnje da je mtech odlična oprema ali to da je u rangu arlen nessa možeš okačit mačku o rep   :D

Raspitaj se malo  :evil:
Pretpostavljam da se ovdje priča o kožnoj opremi...  :?:

Migo Moto - ZG
« Odgovori #29 u: 05 Listopada 2006, 09:29:56 »
Citat: "Dado"

Raspitaj se malo  :evil:
Pretpostavljam da se ovdje priča o kožnoj opremi...  :?:

Mimoisli smo se... Ja sam bio gore do njega u podne i vidio tvoje odijelo, mislim Dado, jesi li bas cijelo odijelo morao onako istrugati?  8)
A sto se tice opreme neki ce morati nauciti razliku izmedu opreme za trkace i opreme za " publiku " ?
Aurelije, pogledaj koliko sad oprema od Spoola kosta u Zg, duplo manje nego si je ti kupio.