Autor Tema: Migo Moto - ZG  (Posjeta: 26254 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Migo Moto - ZG
« Odgovori #45 u: 07 Listopada 2006, 14:25:08 »
Citat: "aurellie"
zamisli onog lika sa z750 kako ide kroz grad sa svježom frizurom, u mtech kombinezonu  :lol:  :lol: Daće Vuka popust  :lol:

Pito te taj lik sa Z-750 gdje je OMIŠ?
ONO racing motorsport

Offline aurellie

Migo Moto - ZG
« Odgovori #46 u: 07 Listopada 2006, 20:57:17 »
Hvala Vedro  :D
Šteta što nisi išao sa nama danas, bilo je mucho dobro  :thumbsup:

The machine spirit is with me!

Migo Moto - ZG
« Odgovori #47 u: 07 Listopada 2006, 23:03:00 »
Citat: "KONO racing"

Pito te taj lik sa Z-750 gdje je OMIŠ?

Taj lik bi popio 3 kave u Omisu dok bi Vlaho stigao!  :joy:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Migo Moto - ZG
« Odgovori #48 u: 08 Listopada 2006, 20:16:03 »
Citat: "Vuka"

Taj lik bi popio 3 kave u Omisu dok bi Vlaho stigao!  :joy:

Da tri kave...i ubio bi oko jednu uru dok bi ovaj došo...
ONO racing motorsport

Offline aurellie

Migo Moto - ZG
« Odgovori #49 u: 08 Listopada 2006, 20:29:17 »
Ako bi i došo uopće, vjerojatno bi zvo sa prvog raskrižja gdje treba smotat  :lol:  :lol:

Migo Moto - ZG
« Odgovori #50 u: 11 Listopada 2006, 20:02:39 »
Citat: "aurellie"
Ako bi i došo uopće, vjerojatno bi zvo sa prvog raskrižja gdje treba smotat  :lol:  :lol:

Danas je bio u Miga kupiti jedan dundo odijelo od koga si takoder brzi!  :thumbsup:
 [smilie=lolroll]
... a sutra ce Laske!  :thumbsup:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Offline aurellie

Migo Moto - ZG
« Odgovori #51 u: 11 Listopada 2006, 20:26:27 »
Citat: "Vuka"

Danas je bio u Miga kupiti jedan dundo odijelo od koga si takoder brzi!  :thumbsup:
 [smilie=lolroll]

Daj prevedi ovo, ko koga kupuje  :lol:

aaaaaaaaa 2 - 0 aa golaa  :thumbsup:  :thumbsup:  :thumbsup:  :thumbsup:  :joy:  :joy:

Offline Nix

Dvodijelna kožna odijela....
« Odgovori #52 u: 09 Prosinca 2006, 17:17:03 »
Da ne otvaram novu temu,okoristit ću se postojećom....

E sad,imam par pitanja...

2vuka:jesi dobavljao m-techove modele,tj.jesi sredio kakav dogovor?
Jer namjeravam uzet m-tech jer sam o njemu čuo samo pohvale...a drag mi i Dainese od kojeg imam ostalu opremu....i zadovoljan sam istom....ali kažu puno para.....e sad.....u firmi "berislavić"(ili tako nekako")d.o.o u Zg je sad u tijeku popust na dainese odijela 40%....Dakle Dainese M4 kombinezon košta 3600kn....a to stvarno nije puno novca za ponuđeno.....Na ostalu opremu iz asortimana popust je 30%....

I još jedno pitanje:jel velik nedostatak ako odijelo nema "grbu"? :roll: I može li se kupnjom kornjače nadomjestiti nedostatak "grbe"?

Unaprijed zahvaljujem!
Free Rider

Tetkica racing team

Migo Moto - ZG
« Odgovori #53 u: 09 Prosinca 2006, 17:50:22 »
Dainese odijelo ti je jeftinije 400 kn od M-Techa, dvodijelnog...
Novi modeli M-Techa dolaze tek negdje krajem veljace 2006.-e u Zagreb.
Nisam previse zagledavao u katalog,ali imam neke formirane cijene, o njima s ponedjeljka.

Offline Nix

Migo Moto - ZG
« Odgovori #54 u: 09 Prosinca 2006, 17:55:30 »
Dakle,m-tech 4000 kn.....ja mislio da su im cijene veće.....mislim vjerojatno ih i ima skupljih....
Novi modeli kažeš....hm...a oće li oni bit skuplji od ovogodišnjih....odnosno jel ovima cijena niska jer su modeli na zalasku ili.... :roll:  :oops:
Free Rider

Tetkica racing team

Offline Nix

Migo Moto - ZG
« Odgovori #55 u: 09 Prosinca 2006, 17:56:52 »
au tek sam sad skonto zadnju rečenicu....ok s ponedjeljka... :thumbsup:
Free Rider

Tetkica racing team

Offline aurellie

Re: Dvodijelna kožna odijela....
« Odgovori #56 u: 09 Prosinca 2006, 18:03:03 »
Citat: "Nix"

I još jedno pitanje:jel velik nedostatak ako odijelo nema "grbu"? :roll: I može li se kupnjom kornjače nadomjestiti nedostatak "grbe"?

Pojma nemam jeli nedostatak, ali bez obzira na grbu treba imat kornjaču...moje iduće odijelo (ako bude sreće...) bude sa grbom i jednodijelno  :D

Offline Nix

Migo Moto - ZG
« Odgovori #57 u: 09 Prosinca 2006, 18:08:36 »
e da jednodijelna su sigurnija....ali....ovo mi je pak praktičnije i sve...a neam pojma ni sam...jer ovdje se i radi o sigurnosti.... :roll:

a jesu li česti slučajevi da se kod dvodijelnih odijela prilikom pada "otkači"jedan dio....ili..... :oops:

Zapravo je li u tome najveća razlika između jedno i dvo-dijelnih odijela,jel ima razlike u udobnosti ili sl.?
Free Rider

Tetkica racing team

Offline aurellie

Migo Moto - ZG
« Odgovori #58 u: 09 Prosinca 2006, 18:12:02 »
Ja bih jednodjelno jer me svi oni patenti, puce, remeni i što sve nema na spoju jakne i gaća, žulja i previše steže. Ili to, ili da smršavim  :mrgreen:

Offline Nix

Migo Moto - ZG
« Odgovori #59 u: 09 Prosinca 2006, 18:15:09 »
Onda se zdebljaj pa te neće žuljat,utopit će se u masi.... :big_smile: Ma ja mislim da ću se ipak odlučit za 2dijelno....
Free Rider

Tetkica racing team