OK, OK, vidim da je pučanstvo nestrpljivo pa pokušat ću dočarati jedan dio događanja.
U petak oko 13.30 krenusmo Slik, Izzy, Padobranac, Ivy, Big mummy i ja lagano prema Sarajevu. Kava u Neumu koja je ostala nezabilježena s moje strane i prvo slijedeće zaustavljanje na pumpi iza Mostara

slijedeće, naravno, Jablanica sa svim pratećim sadržajima

Po dolasku u Sarajevo prvo smo svratili do Afrike

Neki su pozirali u novoj majici

a neki zasjeli u hladovinu

Molim sve da mi oproste ali u ovoj priči nema večernjih događanja. Možda nečije cure ili žene prate forum pa smatram da je bolje biti miran. Neprijatelj nikad ne spava

Reči ću samo da smo veče nakon "TOUR-A THE PITA AND CHEVAPCICHI" proveli u caffe baru "Opera" i da nam domačini nisu dozvolili platiti niti jednu turu pića.
Sutradan ujutro nakon što nas je Slik napustio i prije nego što su ostali došli, zaputili smo se na Vrelo Bosne. Limene ljubimce smo zamjenili udobnim kočijama koje nekada imaju i romantičan štih

Vrelo Bosne, predivna priroda

igralište za djecu

puno prijatelja

igračke sa piercinsima na čudnim mjestima

prirodni frižideri

Našli smo i zgodan avatar za one iz kokošinjca

Još malo u kočiji

I napokon ručak u restoranu "Park prinčeva" s prekrasnim pogledom na Sarajevo

Ali osim dobrog pogleda ni hrana nije za baciti

Odatle na zborno mjesto (stadion Koševo)

gdje smo i ovakvih vozila našli

a i ovakvih (slika za dunda Branka

)

Neki su kronično gladni

Napokon u podnožju piramide s napitkom boga sunca Raa, u rukama

Razgledanje iskopina

A ovako izgleda čovjek nakon mukotrpnog pentranja po piramidama. E Ramzes, Ramzes, gdje ti je uspinjača

Jacko na njegovoj pili

BTW čestitamo mu treći brak i treču trudnoću (mislim ženinu, i dabogda on po treći put postao sretni tata

)
Začetnici turizma ili bolje rečeno ugostiteljstva

Za vrijeme vožnje moglo se vidjeti svakojakih egzotičnih vozila. Ovo je jedno od njih

Dere se ko Stonerov Ducati a ide 70 kmh
![lol roll [smilie=lolroll]](https://www.du-moto.com/forum/Smileys/du-moto/lolroll.gif)
Ponovo dolazimo do večernjeg dijela pa to prepuštam drugima. Jedino mi ovdje nedostaju Padobrančeve slike s večere iz restorana Brajlović na Ilidži. Ali Tomo će o tome. Pohvalit ću perfomance s vatrom i odoh na nedjeljno jutro jer nekad je stvarno pametnije šutjeti

Jutro je počelo ovako

A ovako je izgledalo pred odlazak, tj. nakon tuširanja, doručka, kave i oblačenja

Jablanica, prva a i nezaobilazna postaja i u povratku

Kratki dogovor

i odluka je pala. Nekima treba hrana

dok su se drugi zadovoljili vodom

ili nekim odvratno smrdljivim tekučinama

Slijedi pauza u Počitelju, čekamo Marija da zajedno pređemo granicu (policiju sam namjerno preskočio, nemoramo sve otkriti

)

Tu se stvara i neki PHOTO BY IZZY

Oni koji su u Jablanici apstinirali od hrane, u Neumu dolaze na svoje. Nakon dvodnevnog konzumiranja ogromnih količina mesa, promjena je dobrodošla

Neki nisu mogli dočekati jelo pa su navalili po bananku

Neki su pokušavali doći sebi

Ali nažalost, izgleda, bezuspješno

sve dok nije došla juha od pomadora

Ostali su se opredjelili za riblju juhu. Kaže se da ona liječi mamurne

Za glavno jelo neki su odabrali pastu s plodovima mora

neko staro, dobro, provjereno meso

Neko je pokušao raditi pizdarije

ali sve je zašutjelo kad je stiglo njihovo veličanstvo - prstići (sorry Olivere)

Nakon samo nekoliko minuta i prolaska tornada,

plitica je dobila ovakav izgled

Na kraju neizostavno, ritualno, slikavanje na mostu

i pokret prije nego neko od ića i pića ispusti dušu

Kod nekih upitnik, čija li je ovo nova torba

Kava u DB2

P.S. Ovo sam preskočio: Nedjelja ujutro, doručak prije polaska