Autor Tema: Sarajevo 01.-03.06.2007.  (Posjeta: 21478 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Odg: Sarajevo 01.-03.06.2007.
« Odgovori #30 u: 03 Lipnja 2007, 22:09:08 »
Ma di ćeš bajkerskije teme od spize :big_smile: :food:
Važno da je svima bilo dobro u SARAJEVU(da ne kažeš da je off :lol:), ma što god mezili
Living the life I was born to live...
Daddy's little girl's all grown up...and terrorizing the world

http://kingdom.forumsmusic.com/

Nit' je krv voda, nit' je Ribar vino
Normal people worry me

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
« Odgovori #31 u: 03 Lipnja 2007, 22:30:45 »
 Ekipa subota 06
Laske.Mali + draga and Me
Neznam okle da počmem. Prvo ču nabrojat sponzore  :mrgreen:
Hvala Relji na kornjači i jaketi  :klanjase:
boldi-ju na čizmama  :thumbsup:
Mari na kabanici  :thumbsup:
 Dikliću na prevozu ostale prtljage DBK-SA-DBK
 Doduše kabanica je bila prektarka ( nogavice od trikvarta) al Izy me zahebo uzevsi veci broj  [smilie=anger]
 Dogovor je bio u 06.. jutro neobećava.. dizem se u 05 i u 5:40 sam na mostu.. Laske salje poruku da je vrjeme li-la i oce li se ić  :shock:....
 Posto sam mu reko da sam na mostu pa povratka nema a mali i draga su vec krenuli iz Konavala....
 Mali stiže u 05 58  :thumbsup: Laske nesto kasnije al uglavnom nakon kratke priče i gledanja prema Neumu u bjeli zid kiše odlucili smo krenut pa sto bude bude. Krenuli smo u 6:30
 Prvi bogen iza mosta eto prvih kapi  [smilie=anger] kontam necemo sad odustat i tako smo bili praceni laganom kišicom sve do Opuzena. Stajemo na kavu i ja isprobavam gore navedenu kabanicu koja je žute boje  [smilie=lol] al Izo mi uvalio ovu small  [smilie=anger] :evil:
 Lgana kiša nas je pratila sve negdje do Mostara gdje imamo nekih tehničkih problema s jednim retrovizorom.. stajemo zavidat šaraf u neki "express service" tankamo ja 10 maraka jer vise nije moglo stat ) dakle cca 150km s 40kuna  :shock: potrošnja  :shock:  :thumbsup:
 Sljedeca postaja Jablanica..... 10:00 doručak : ja i mali po porciju janjetine s pomfrijem a Laske i draga od maloga palačinke. Dosad meni najbolji doručak u životu  :lol:
 Javio se Gasho da stiže i stigo bogami za 15 min.... on i dado sami  :shock: a dje je Helga :shock: ? Kazu prepo se kiše  :mrgreen: Opet tehnički problemi al ovaj put s dadovom Hondom ( nista cudno za Hondu  :lol:  [smilie=lol] ) Kawasakijev alat rjesava probleme i grupa od 6:30 krece dalje dok Gasho i Dado ostaju u kafani.  Skidam zutu kabanicu posto je vrjeme obecavajuce. Stizemo na Koševo u SA oko 12 40 a tmao su nas svi čekali pošto je Emir naredio da se bez nas neide  :thumbsup:  Krece se djir u bolnicu na davanje krvi.. mi naravno nedavamo jer iovako smo dobrnao oslabili ( davno je bila janjetina )  Pokret  natrag za Koševo... narudjba čevapa  :oops: i uto stiže balica forumaša od petka  :joy:  Si skupa idemo za Visoko u razgledavanje piramidama. Gore je bio vodič koji je objasnjavao kako su otkrili te piramide i tako te stvari... al naravno forumaši su upadali s raznim pitanjima predvodjeni sa F6 pa smo došli do zaključka da je sve velika namještaljka  [smilie=lol] (šala naravno)
Raspisah se al necu vise zmarat vas ni sebe.
 Veliko HVALA Emiru i ekipi koja nas je primila ko u sebe doma :klanjase: te koliko sma cuo mi smo bili posebni gosti na motorijadi a dobili smo i zahvalnicu  :thumbsup: 
 Odlazak na barčaršiju na 10tku (čevosi naravno) te na malo slatkoga... dalje ce nastavit neko od sudionika  :mrgreen:
 Eh da.. zaključak dana  " Svi smo mi metro bajkeri"  :occasion:
« Zadnja izmjena: 03 Lipnja 2007, 22:34:48 od Rookie »
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
« Odgovori #32 u: 03 Lipnja 2007, 22:31:52 »
Vidim svi naglašavaju Emirovo gostoprimstvo... meni to traje već godinama pa mi postalo normalno  :mrgreen: Ma Emir je.... ZAKON!
Sve 5, super ekipa i zabava, a bogme i neizbježna meza  :food:
Slika će bit sutra ali evo ipak par komada:

Okupljanje kod stadiona Hasim Ferhatović Hase (Koševo). Tu večer je na stadionu bila utakmica BiH-Turska pa je oko stadiona bila poprilična gužva.

Jedna od piramida u Visokom (Piramida Mjeseca)

Svratili malo kod Hodžića na čevape

Izo je dobio posebnu zahvalnicu

E da zaboravio sam i ja napisat. Vi koji niste bili ... ovakvi đirevi i druženja se NE propuštaju (ovo se posebno odnosi na Helgu ;D)

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

« Odgovori #33 u: 03 Lipnja 2007, 22:54:37 »
2Rookie> :cool2: 

Odg: Sarajevo 1.6.2007
« Odgovori #34 u: 03 Lipnja 2007, 23:01:28 »

Ja nemam puno slika, više su dokumentarnog sadržaja nekih događaja s našeg putovanja. Neznam jeli hoče li teorija biti dokazana i hoče li iskopine i analize potvrdit teze o stvarnosti piramida ali me se priča a i ono što sam vidio, dojmilo!

četri su piramide, Sunca, Mjesecca, Ljubavi i Zmaja. Koliko sam ja skužio ovo je najmanja, piramida ljubavi!

Pita nas dundo koji nam je objašnjavo teorije i uvjeravo nas o stvarnosti i dokazima o piramidama da što mi mislimo kako je ovo nastalo, i jeli to moglo nastat prirodnim putem?

Govorim ja ovo dole ste Vi napravili, a ovo gore ste nasuli! Jednostavno!  :big_smile:

Put po piramidi izgleda otprilike ovako, i ako se ovako nastavi gospodin vlasnik ovog bara za koju godinu biti će bogat čovjek!

Jedna slikica s polovine piramide! Što je na vrhu znaju samo najhrabriji i odvažni!

Malo nešto s povratka, isto jedan dio kojim sam bio fasciniran, ljepotom mjesta, restoranom okruženim vodom, a mogu vam reč da je bio vruuuč dan a dalmatinci čeznu za vodom! Uf!
Dakle dok su vjerne sluge hladovale...

Gazde su blagovale...

Što još napisat! Hvala Emiru! Nadam se kojoj slici s autoputa, kolona je bila preduga i preljepa! Vožnja za život!  :thumbsup:
Hvala svima što su bili gore, društvo za poželit, zabava za patit, smjeha...

Već sam stotinu puta danas reko, Bože tebi hvala, ja u ime vremena bez kapi kiše, stvarno je danas bilo odgusta vozit, ali i za svu karmu koju smo nosili sobom!
 ;)
« Zadnja izmjena: 03 Lipnja 2007, 23:20:58 od Vedro »
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

Offline Dado

• *
« Odgovori #35 u: 03 Lipnja 2007, 23:07:14 »
Jedna slikica s polovine piramide1 Što je na vrhu znaju samo najhrabriji i odvažni!

Ali nećemo im reć :lol: Dušu smo ispustili do gore ali vrijedilo je.  :baeh:

« Odgovori #36 u: 03 Lipnja 2007, 23:14:04 »
bravo ekipa  :thumbsup:

sad sam ljut sto i ja nisam mogao ici  [smilie=anger]
ali nadam se da cu i ja dogodine poc  :joy:

« Odgovori #37 u: 03 Lipnja 2007, 23:16:03 »
ja sam ljubomoran  :namrgodjen:
CIKLAMA

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
« Odgovori #38 u: 03 Lipnja 2007, 23:23:29 »
2 Dado   Dugujete ostalim Forumašima rec sto je na vrhu  :mrgreen:

Dorris  znas onog lika s onim nekim cudnim motorom nesto ala puch-apn4
Legenda je spuco kacigu u Viskokom.. bacio je svom snagom odpod..... jos kad sam mu reko da smo iz Dubrovnika uvatio ga delirij pa sam mu dobacio "aj sad daaaj gaaaa baci kaciguuuu " naravno rečeno-učinjeno.  :lol:
 Navece je ta kaciga plutala u bazenu kluba Afrika a umalo i Izo nije zaplutao  [smilie=lolroll] [smilie=lol]
Fjaka.. islo je auto i bilo mjesta
-900rr  next time nema propuštanja... bas smo komentitali sto bi tek bilo da si bio snami
« Zadnja izmjena: 03 Lipnja 2007, 23:37:26 od Rookie »
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

Offline SLIK

• *
  • TDM 900
« Odgovori #39 u: 03 Lipnja 2007, 23:27:55 »
ja sam se javio kroz mostar dadu čak maho sviro ali on uobražen kao uvjek nije se udostoio ni ruku podignut kao svaki pravi biker.To ti je kritika.
Za petak sve je bilo ajme i šteta da nisam ostao u subotu ali treba svakom ugodit.

Offline Laske

« Odgovori #40 u: 03 Lipnja 2007, 23:30:59 »
da nisam bio, umro bih od ljubomore !
100 puta do sada se u našem društvu čuo ironičan komentar "a kažu da ne znamo"... još jedan put smo dokazali da bajkeri uistinu ne znaju... a jadni mi...  [smilie=lolroll] [smilie=lolroll] [smilie=lolroll]
samo mogu potpisati sve što su do sada učesnici napisali, još samo i moj pozdrav Emiru nemiru, hvala.
Sarajevo I'll be back...

« Zadnja izmjena: 04 Lipnja 2007, 08:12:28 od Laske »
Laske

Offline f6

« Odgovori #41 u: 03 Lipnja 2007, 23:36:43 »
OK, OK, vidim da je pučanstvo nestrpljivo pa pokušat ću dočarati jedan dio događanja.

U petak oko 13.30 krenusmo Slik, Izzy, Padobranac, Ivy, Big mummy i ja lagano prema Sarajevu. Kava u Neumu koja je ostala nezabilježena s moje strane i prvo slijedeće zaustavljanje na pumpi iza Mostara  

slijedeće, naravno, Jablanica sa svim pratećim sadržajima

Po dolasku u Sarajevo prvo smo svratili do Afrike

Neki su pozirali u novoj majici

a neki zasjeli u hladovinu

Molim sve da mi oproste ali u ovoj priči nema večernjih događanja. Možda nečije cure ili žene prate forum pa smatram da je bolje biti miran. Neprijatelj nikad ne spava  :mrgreen: Reči ću samo da smo veče nakon "TOUR-A THE PITA AND CHEVAPCICHI" proveli u caffe baru "Opera" i da nam domačini nisu dozvolili platiti niti jednu turu pića.

Sutradan ujutro nakon što nas je Slik napustio i prije nego što su ostali došli, zaputili smo se na Vrelo Bosne. Limene ljubimce smo zamjenili udobnim kočijama koje nekada imaju i romantičan štih

Vrelo Bosne, predivna priroda

igralište za djecu

puno prijatelja

igračke sa piercinsima na čudnim mjestima

prirodni frižideri

Našli smo i zgodan avatar za one iz kokošinjca

Još malo u kočiji

I napokon ručak u restoranu "Park prinčeva" s prekrasnim pogledom na Sarajevo

Ali osim dobrog pogleda ni hrana nije za baciti

Odatle na zborno mjesto (stadion Koševo)

gdje smo i ovakvih vozila našli

a i ovakvih (slika za dunda Branka  ;D )

Neki su kronično gladni  [smilie=lol]

Napokon u podnožju piramide s napitkom boga sunca Raa, u rukama

Razgledanje iskopina

A ovako izgleda čovjek nakon mukotrpnog pentranja po piramidama. E Ramzes, Ramzes, gdje ti je uspinjača

Jacko na njegovoj pili

BTW čestitamo mu treći brak i treču trudnoću (mislim ženinu, i dabogda on po treći put postao sretni tata  :klanjase: :klanjase:)

Začetnici turizma ili bolje rečeno ugostiteljstva

Za vrijeme vožnje moglo se vidjeti svakojakih egzotičnih vozila. Ovo je jedno od njih

Dere se ko Stonerov Ducati a ide 70 kmh  [smilie=lolroll] [smilie=lolroll]

Ponovo dolazimo do večernjeg dijela pa to prepuštam drugima. Jedino mi ovdje nedostaju Padobrančeve slike s večere iz restorana Brajlović na Ilidži. Ali Tomo će o tome. Pohvalit ću perfomance s vatrom i odoh na nedjeljno jutro jer nekad je stvarno pametnije šutjeti  :mrgreen:

Jutro je počelo ovako

A ovako je izgledalo pred odlazak, tj. nakon tuširanja, doručka, kave i oblačenja

Jablanica, prva a i nezaobilazna postaja i u povratku

Kratki dogovor

i odluka je pala. Nekima treba hrana

dok su se drugi zadovoljili vodom

ili nekim odvratno smrdljivim tekučinama  ;D ;D

Slijedi pauza u Počitelju, čekamo Marija da zajedno pređemo granicu (policiju sam namjerno preskočio, nemoramo sve otkriti  ;) :mrgreen: ;) :mrgreen: )

Tu se stvara i neki PHOTO BY IZZY

Oni koji su u Jablanici apstinirali od hrane, u Neumu dolaze na svoje. Nakon dvodnevnog konzumiranja ogromnih količina mesa, promjena je dobrodošla

Neki nisu mogli dočekati jelo pa su navalili po bananku

Neki su pokušavali doći sebi

Ali nažalost, izgleda, bezuspješno

sve dok nije došla juha od pomadora

Ostali su se opredjelili za riblju juhu. Kaže se da ona liječi mamurne  ;D

Za glavno jelo neki su odabrali pastu s plodovima mora

neko staro, dobro, provjereno meso

Neko je pokušao raditi pizdarije

ali sve je zašutjelo kad je stiglo njihovo veličanstvo - prstići (sorry Olivere)  [smilie=shrug]

Nakon samo nekoliko minuta i prolaska tornada,

plitica je dobila ovakav izgled

Na kraju neizostavno, ritualno, slikavanje na mostu

i pokret prije nego neko od ića i pića ispusti dušu

Kod nekih upitnik, čija li je ovo nova torba  :big_smile:

Kava u DB2

i LAKU NOć!!!
P.S. Ovo sam preskočio: Nedjelja ujutro, doručak prije polaska

« Zadnja izmjena: 04 Lipnja 2007, 14:07:36 od f6 »
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

Offline Dado

• *
« Odgovori #42 u: 03 Lipnja 2007, 23:44:11 »
ja sam se javio kroz mostar dadu čak maho sviro ali on uobražen kao uvjek nije se udostoio ni ruku podignut kao svaki pravi biker.To ti je kritika.
Za petak sve je bilo ajme i šteta da nisam ostao u subotu ali treba svakom ugodit.
Ti što si deblji to si ćoraviji. Ja sam ti se javio kao što se javim svakom bikeru (nisam znao da si ti) dakle rukom, a koliko se sjećam ti si nešto blico pa sam mislio da su caji neđe na putu  :mrgreen:

« Odgovori #43 u: 03 Lipnja 2007, 23:51:41 »
I ja sam se javio...
Računa li se to... :mrgreen:

« Odgovori #44 u: 04 Lipnja 2007, 00:02:31 »
Dorris  znas onog lika s onim nekim cudnim motorom nesto ala puch-apn4
Ma ko to?
Ne volim vas jedino zbog onih kočija,al ja bi to sve ispregnula i đuskala okolo onako po indijanski. ja i od Maloga Mala :joy:
A Rookie je možeš pojest...a ni ostali ne zaostaju :food: :food: :food: :klanjase:
Living the life I was born to live...
Daddy's little girl's all grown up...and terrorizing the world

http://kingdom.forumsmusic.com/

Nit' je krv voda, nit' je Ribar vino
Normal people worry me