Autor Tema: gdje po opremu??  (Posjeta: 21253 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

gdje po opremu??
« u: 27 Travnja 2007, 22:30:46 »
zanima me dali ima velikih razlika u cijeni opreme kod nas i vani :?:, i ako znate web stranice moto shop-ova u Italiji, Austriji i Švicarskoj (bilo bi dobro da pišu i cijene)
dali je netko od vas kupovao vani? kako to ide prego granice sa carinom??
hvala

Offline Nix

Odg: gdje po opremu??
« Odgovori #1 u: 28 Travnja 2007, 00:54:23 »
Prije carine skini etikete i sve navuci na sebe!Šala... :big_smile:
A sad...vani nisam kupovo opremu ali dosta je isplativije nego kod nas...pogotovo van sezone kad ima dosta sniženja i raznoraznih akcija....Ako imaš mogućnosti skokni do Austrije(ako si gdje blizu naravno)....
A koja ti oprema točno treba?
Free Rider

Tetkica racing team

« Odgovori #2 u: 28 Travnja 2007, 11:44:26 »
Prije carine skini etikete i sve navuci na sebe!Šala... :big_smile:
A sad...vani nisam kupovo opremu ali dosta je isplativije nego kod nas...pogotovo van sezone kad ima dosta sniženja i raznoraznih akcija....Ako imaš mogućnosti skokni do Austrije(ako si gdje blizu naravno)....
A koja ti oprema točno treba?

[smilie=lol]
mislio sam ja i na to..
čuo sam i ja da van sezone ima dosta sniženja,imam sliku sa nekog sajma u italiji i odijelo spayke(valjda se tako piše) bilo je 1070eura a nova cijena 770eura  :thumbsup:
trebam kupiti odijelo (dvodijelno), kacigu, čizme i možda još nekakve sitnice

što ti imaš od opreme? kako si zadovoljan?
jel ide stršljen? :thumbsup:

Offline Nix

« Odgovori #3 u: 28 Travnja 2007, 13:48:00 »
Ide ide! :big_smile:
E sad ovako ja sam uzeo dvodijelno m-tech odijelo i čizme u šago moto u Splitu...
Odijelo-5600kn ali na gotovinsko plaćanje 10% popusta dakle 5000kn.čizme Sidi Vertigo Corsa 2300kn...al takve ti ne trebaju baš,mislim dosta su sigurnije od drugih ali ja sam ih uzeo prvenstveno zbog toga jer je imao jedini taj model veličine 47!  :oops:  Mogo sam čekat par dana za jeftiniji model al ove su mi se i svidile....Odijelom i čizmama sam zadovoljan...dosta praktičnije nego jednodijelno....
A kacigu biraj po svom guštu...ima jako dobrih i jako loših ali one ispod cca 1000-1500kn nemoj ni gledat!
I zadnje uzmi neke rukavice sa štitnicima šake ali da su maksimalno "pokretljive"...dakle ne samo da griju....a za hladne dane uzmeš još jedan par koje nisu toliko racing orijentacije...  :thumbsup:
Nadam se da sam ti bar malo pomogao... :thumbsup:
Free Rider

Tetkica racing team

« Odgovori #4 u: 28 Travnja 2007, 14:03:32 »
pa sve večinom oko Zagreba..evo ti linkovi!

http://www.moto-oprema-amd.hr/

http://www.novema-nova.hr/

http://www.motooprema.hr/

jeftino a ima opreme!

inače bio sam kod frenda u Novemi novoj! to ti je na staroj Karlovačkoj cesti bliže Karlovcu! odlične cijene i ima svega(pa kad je glavni uvoznik HJC,Shark,Spool....itd...itd....

pa onda što se meni full sviđa je onaj prvi link..mislim negdje u čakovcu.ili okolici..itd.....

A ako si stigo u Zagreb obavezno bi bilo poć u Graz u Louisa... :thumbsup:

imamo i mi negdje Louisovu trgovinicu ali je preskupo..naši pukli cijene da te bog sačuva tako da kod nas to zaboravi! :thumbsdown:

« Odgovori #5 u: 28 Travnja 2007, 15:55:14 »
Ide ide! :big_smile:
E sad ovako ja sam uzeo dvodijelno m-tech odijelo i čizme u šago moto u Splitu...
Odijelo-5600kn ali na gotovinsko plaćanje 10% popusta dakle 5000kn.čizme Sidi Vertigo Corsa 2300kn...al takve ti ne trebaju baš,mislim dosta su sigurnije od drugih ali ja sam ih uzeo prvenstveno zbog toga jer je imao jedini taj model veličine 47!  :oops:  Mogo sam čekat par dana za jeftiniji model al ove su mi se i svidile....Odijelom i čizmama sam zadovoljan...dosta praktičnije nego jednodijelno....
A kacigu biraj po svom guštu...ima jako dobrih i jako loših ali one ispod cca 1000-1500kn nemoj ni gledat!
I zadnje uzmi neke rukavice sa štitnicima šake ali da su maksimalno "pokretljive"...dakle ne samo da griju....a za hladne dane uzmeš još jedan par koje nisu toliko racing orijentacije...  :thumbsup:
Nadam se da sam ti bar malo pomogao... :thumbsup:

jel tvoj hornet 2005?? danas sam vidio jednog, crni..jako lijep motor
koji model m-tech? fire,evo1??
i ja mislim kupiti m-tech, vidim da ga ima jako puno ljudi
47 :shock: koliki si  :big_smile:
rukavice imam m-tech, zadovoljan sam, platio ih 600kn, to su mi druge takve jer sam bratu prodao iste, po zimi nisu baš neke,ali ni ne vozim se kad je snijeg  :big_smile:
a za kacigu stvarno ne znam, dobra je ona od Fabera shark rsi
znam da za kacigu ne treba štediti ali kad bi barem našao neku Arai na popustu u Italiji,one su mi ok.
kakvu ti kacigu imaš, kako si zadovoljan??
hvala ti, pomogao si. ako Bog da kad se vidimo, upoznamo imaš  :occasion:
jel dolaziš u Brod na moto susret??

« Odgovori #6 u: 28 Travnja 2007, 16:00:09 »

jeftino a ima opreme!

inače bio sam kod frenda u Novemi novoj! to ti je na staroj Karlovačkoj cesti bliže Karlovcu! odlične cijene i ima svega(pa kad je glavni uvoznik HJC,Shark,Spool....itd...itd....

pa onda što se meni full sviđa je onaj prvi link..mislim negdje u čakovcu.ili okolici..itd.....

imamo i mi negdje Louisovu trgovinicu ali je preskupo..naši pukli cijene da te bog sačuva tako da kod nas to zaboravi! :thumbsdown:

hvala Faber na informacijama, pregledao sam to već nekoliko puta, stvarno ima svega, i da, čuo sam da je tamo u Grazu dosta jeftino..
e da, kakva je sharkica? nadam se da neće biti iskorištena  :thumbsup:
 :occasion:

« Odgovori #7 u: 28 Travnja 2007, 18:53:59 »
sharkice su meni sprolutni zakon..ali ne odgovara mi svaki kalup na glavu...kao ni od HJC....uglavnom obje proizvode francuzi....
shark je prije imao zajeba sa lakom jer je više od pola šara ručni rad,a lak preko je olko kvalitetan da onop..
sad se to malo poboljšalo.

inače imam  shark RSI a cura mi ima RSF2 i tako.e da! imao sam puknutu klapnu za ventilaciju...i na kraju pošo kod frenda u Novemu i ipred mene je zamjenio taj dio i dao mi još rezervni....na shark imaš 5 godina garancije.  :thumbsup: :thumbsup: ja sam mislio da je to samo fora da te navuko ali je stvarno tako! :thumbsup:
pitj samo.

Offline Nix

« Odgovori #8 u: 29 Travnja 2007, 01:39:27 »
Hornet 2006 god...(vidi avatar)  :big_smile: Odijelo je M-tech...ja mislim da je model FIRE...nisam siguran 100 posto...
A kaciga...HJC FG14...bila je to ljubav na prvi pogled haha...svidila mi se...al naravno isprobao sam par modela i ona mi je nekako najbolje sjela...
Plus:udobnost,"podbradak" za hladne dane, "breathguard",vizir koji nema šanse zamaglit jer je prekriven antifog folijom na 90 posto vizira...kaciga je trokompozitna.... :thumbsup:
Minus: (nekad) :roll: povišena razina buke unutar kacige...doduše to je pri većim brzinama...ali se poboljša stanje ako malo glavu dolje spustiš...

A za Sl.Brod ćemo vidit....Kad je party? Ja sam sa Faberom i Bajcem u Osijeku na party-u krajem 6.mj. pa ćemo vjerojatno malo prošvrljat po slavoniji i okolo pa se javimo! :thumbsup:
Free Rider

Tetkica racing team

« Odgovori #9 u: 29 Travnja 2007, 16:24:04 »
sharkice su meni sprolutni zakon..ali ne odgovara mi svaki kalup na glavu...kao ni od HJC....uglavnom obje proizvode francuzi....
shark je prije imao zajeba sa lakom jer je više od pola šara ručni rad,a lak preko je olko kvalitetan da onop..
sad se to malo poboljšalo.

inače imam  shark RSI a cura mi ima RSF2 i tako.e da! imao sam puknutu klapnu za ventilaciju...i na kraju pošo kod frenda u Novemu i ipred mene je zamjenio taj dio i dao mi još rezervni....na shark imaš 5 godina garancije.  :thumbsup: :thumbsup: ja sam mislio da je to samo fora da te navuko ali je stvarno tako! :thumbsup:
pitj samo.

i ja sam čuo da imaju problema sa pucanjem laka, a sad možda nisu sve takve jer smatram da je shark u top 5 najboljih kaciga..
probavao sam tu RSI i baš je  :cool2:, udobna je, materijal nekako mekan, imam osjećaj da bi mogao i spavati s njom  :big_smile:

« Odgovori #10 u: 29 Travnja 2007, 16:33:23 »
Hornet 2006 god...(vidi avatar)  :big_smile: Odijelo je M-tech...ja mislim da je model FIRE...nisam siguran 100 posto...
A kaciga...HJC FG14...bila je to ljubav na prvi pogled haha...svidila mi se...al naravno isprobao sam par modela i ona mi je nekako najbolje sjela...
Plus:udobnost,"podbradak" za hladne dane, "breathguard",vizir koji nema šanse zamaglit jer je prekriven antifog folijom na 90 posto vizira...kaciga je trokompozitna.... :thumbsup:
Minus: (nekad) :roll: povišena razina buke unutar kacige...doduše to je pri većim brzinama...ali se poboljša stanje ako malo glavu dolje spustiš...

A za Sl.Brod ćemo vidit....Kad je party? Ja sam sa Faberom i Bajcem u Osijeku na party-u krajem 6.mj. pa ćemo vjerojatno malo prošvrljat po slavoniji i okolo pa se javimo! :thumbsup:

dobar avatar :thumbsup:
kako je po ljetu sa odijelom, mislim da ti nije vruće jer se malo i rashladiš (avatar  :cool2:)
a cijena kacige?
party je 11.12.13.5. motora bude kao u priči a ljudi još više, samo što se naplaćuje ulaz za 3 dana 50kn :thumbsdown:
možda i ja budem u Osijeku na susretu, a svakako se javite ako prolazite kroz Brod, pa možete kod mene  :food: :occasion:

Offline Nix

« Odgovori #11 u: 29 Travnja 2007, 17:24:45 »
Pa i ne rashladim se baš jer sam hermetički zatvoren! :lol:
Uzeo sam ga nedavno tako da ga nisam još testirao po ljetnim vrućinama al ja mislim da je neizdrživo...  :roll: A možda i nije...ma...
Kaciga je oko 1600kn...

Javimo se kad budemo gore!  :food::occasion: se ne propušta! :joy: :thumbsup:
Free Rider

Tetkica racing team

« Odgovori #12 u: 29 Travnja 2007, 17:29:16 »
a to me uvijek zanimalo kako je u odijelu na 35 stupnjeva
onda se čujemo, vidimo..

« Odgovori #13 u: 30 Travnja 2007, 11:26:13 »

jeftino a ima opreme!

Faber je dobro rekao, ali male napomene:
1."Novemi novoj! to ti je na staroj Karlovačkoj cesti" mjesto se zove Draganic, skidas se s autoputa u Jastrebaskom i vozis jos 7 - 10 km prema Karlovcu
2."mislim negdje u čakovcu" u gradu je, 200 m od Bille - uz prugu

Vjerujem da ce pomoci..
RDAVA

« Odgovori #14 u: 30 Travnja 2007, 18:51:10 »
Faber je dobro rekao, ali male napomene:
1."Novemi novoj! to ti je na staroj Karlovačkoj cesti" mjesto se zove Draganic, skidas se s autoputa u Jastrebaskom i vozis jos 7 - 10 km prema Karlovcu
2."mislim negdje u čakovcu" u gradu je, 200 m od Bille - uz prugu

Vjerujem da ce pomoci..

e hvala Marek, kad budem išao tamo sigurno će pomoći. hvala  :thumbsup: