Ide ide! 
E sad ovako ja sam uzeo dvodijelno m-tech odijelo i čizme u šago moto u Splitu...
Odijelo-5600kn ali na gotovinsko plaćanje 10% popusta dakle 5000kn.čizme Sidi Vertigo Corsa 2300kn...al takve ti ne trebaju baš,mislim dosta su sigurnije od drugih ali ja sam ih uzeo prvenstveno zbog toga jer je imao jedini taj model veličine 47!
Mogo sam čekat par dana za jeftiniji model al ove su mi se i svidile....Odijelom i čizmama sam zadovoljan...dosta praktičnije nego jednodijelno....
A kacigu biraj po svom guštu...ima jako dobrih i jako loših ali one ispod cca 1000-1500kn nemoj ni gledat!
I zadnje uzmi neke rukavice sa štitnicima šake ali da su maksimalno "pokretljive"...dakle ne samo da griju....a za hladne dane uzmeš još jedan par koje nisu toliko racing orijentacije... 
Nadam se da sam ti bar malo pomogao... 
jel tvoj hornet 2005?? danas sam vidio jednog, crni..jako lijep motor
koji model m-tech? fire,evo1??
i ja mislim kupiti m-tech, vidim da ga ima jako puno ljudi
47

koliki si

rukavice imam m-tech, zadovoljan sam, platio ih 600kn, to su mi druge takve jer sam bratu prodao iste, po zimi nisu baš neke,ali ni ne vozim se kad je snijeg

a za kacigu stvarno ne znam, dobra je ona od Fabera shark rsi
znam da za kacigu ne treba štediti ali kad bi barem našao neku Arai na popustu u Italiji,one su mi ok.
kakvu ti kacigu imaš, kako si zadovoljan??
hvala ti, pomogao si. ako Bog da kad se vidimo, upoznamo imaš

jel dolaziš u Brod na moto susret??