Autor Tema: Magnetix  (Posjeta: 9331 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Magnetix
« u: 11 Ožujka 2007, 15:00:28 »
Vidim u jednom Faberovom postu da je posjetio magnetix... kakva su iskustva s njihovom opremom?

Magnetix
« Odgovori #1 u: 11 Ožujka 2007, 18:51:16 »
mogu reci da im digitalni mjerač pritiska preskup i idi kupit u luisa  :wink:  :mrgreen:  :lol:

pitanje ti nije precizno, pitaj sto ti treba, jer oni zastupaju proizvode od dosta proizvodjaca...

Magnetix
« Odgovori #2 u: 11 Ožujka 2007, 23:18:16 »
večinom kacige ogk nitro i Oxford torbe i tidamtidam ti da šta sve ne...
ma..ja sam uzeo hit air(i jakne hit air prodaju) rukavice....oxford ruksak....i hlače zimske nitro.
Ako dolaziš u Zg javi se ja sam odmah tamo .. i cugam u Arie svakodnevno kavu...odmah pored magnetixa..tako da mi nije problem. :thumbsup:

Offline aurellie

Magnetix
« Odgovori #3 u: 12 Ožujka 2007, 00:47:57 »
Bio sam i ja tamo prekjučer :D Ima dosta opreme a ekipa je vrlo druželjubiva i uslužna. Gledao sam RS Taichi kombinezone, koji uživo izgledaju još bolje nego na slikama a samo mi je žao što ga nisam isprobao. Trgovina je odma pokraj Arie, tako da je ekipa uvijek malo na kavi malo u magnetixa  :thumbsup:

The machine spirit is with me!

Magnetix
« Odgovori #4 u: 12 Ožujka 2007, 16:32:09 »
Konkretno me zanimaju Nitro kacige..

Bila sam nedavno tamo i provala nekoliko komada, super mi lezi (taman za moju glavu) ali ne znam kakve su na cesti...ima ko iskustvo iz prve ruke?

Magnetix
« Odgovori #5 u: 12 Ožujka 2007, 19:24:02 »
Ne smijem se reklamirat inace bih ti mogao reci gdje ima Nitro kaciga u Dubrovniku!  :shock:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Offline SLIK

• *
  • TDM 900
Magnetix
« Odgovori #6 u: 12 Ožujka 2007, 19:41:55 »
ali onaj naziv NITRO je rukom pisan he he he he [smilie=lolroll]

Magnetix
« Odgovori #7 u: 12 Ožujka 2007, 22:18:05 »
Citat: "cancy"

Bila sam nedavno tamo i provala nekoliko komada, super mi lezi (taman za moju glavu) ali ne znam kakve su na cesti...ima ko iskustvo iz prve ruke?
ja...probao prošle godine...ne znam jel imam stiropor ili plastiku na glavi...puše unutra i zviždi!
ukratko! uklincu kacige  :thumbsdown:  ja svojoj curi nisam do da kupi...otišli smo u Markeza i kupila je lijepo sharkicu RSF2  8)

Offline aurellie

Magnetix
« Odgovori #8 u: 12 Ožujka 2007, 22:47:28 »
Citat: "cancy"

Meni te Nitro kacige ne izgledaju baš nešto. Zapravo sa onim spojlerima i čudima izgledaju mi ko da bi se raspale na 100 na sat. Također sam vidio i Nitro čizme koje mi izgledaju očajno i to bi se sigurno brzo raspalo, tako da za sada Nitrom nisam baš očaran. Htio sam vidjet Nitko kombinezone u magnetixa ali ih nisu imali na lageru, ali vjerojatno su i oni kao i čizme. Bio sam neki dan u Lida i pogledao izbliza Lazer kacige koje izgledaju odlično a i cijenom su privlačne...pa odi baci oko   :D

The machine spirit is with me!

Magnetix
« Odgovori #9 u: 13 Ožujka 2007, 08:29:54 »
@Faber i Aurellie: hvala momci...to je ono sto me zanimalo, znaci zvizde i pusu... :thumbsdown:

@Vuka: pitanje je bilo kakve su a ne gdje ih kupit :shock:

Magnetix
« Odgovori #10 u: 14 Ožujka 2007, 00:34:36 »
Jeli neko testirao HitAir airbag jaknu. Odavno se mislim kupit jednu.

Magnetix
« Odgovori #11 u: 14 Ožujka 2007, 00:46:12 »
da na Grobniku..unajmili likove da se zbubaju u auto sa motorom pa su to oni demonstrirali.....pokazivao mi je snimke.....di da to vidiš..nemam pojma.....

Magnetix
« Odgovori #12 u: 15 Ožujka 2007, 19:57:40 »
Da, da to se sjecam tip je slomio nogu dok je to radio, ali jaketa je odradila svoje...

niksa

Magnetix
« Odgovori #13 u: 15 Ožujka 2007, 20:51:31 »
Citat: "robi"
Jeli neko testirao HitAir airbag jaknu. Odavno se mislim kupit jednu.

znam jednog naseg sugradjana koji je testirao kad je zaboravio otkaciti trakicu kojom si vezan za volan  [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]

Magnetix
« Odgovori #14 u: 15 Ožujka 2007, 21:51:42 »
Citat: "Faber"
da na Grobniku..unajmili likove da se zbubaju u auto sa motorom pa su to oni demonstrirali.....pokazivao mi je snimke.....di da to vidiš..nemam pojma.....

Sad zamisli koji to "pametni" momci rade!  :shock:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”