Autor Tema: Magnetix  (Posjeta: 9330 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Magnetix
« Odgovori #15 u: 15 Ožujka 2007, 22:42:48 »
:shock:  pa pokušavam ...  :shock:

Magnetix
« Odgovori #16 u: 15 Ožujka 2007, 23:11:02 »
Citat: "niksa"

znam jednog naseg sugradjana koji je testirao kad je zaboravio otkaciti trakicu kojom si vezan za volan  [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]

da da znam i ja...
pa su mu morali pomagad da se oslobodi.... :lol:  :lol:  :lol:

Magnetix
« Odgovori #17 u: 16 Ožujka 2007, 08:13:20 »
Citat: "cancy"
Konkretno me zanimaju Nitro kacige..

Bila sam nedavno tamo i provala nekoliko komada, super mi lezi (taman za moju glavu) ali ne znam kakve su na cesti...ima ko iskustvo iz prve ruke?

Niš posebno ,sve je to isti qurac  8)
ttp://www.forumbikers.com/
Kad bi svi imali isto mišljenje nebi trebali forumi!!! :)

Magnetix
« Odgovori #18 u: 16 Ožujka 2007, 09:54:52 »

znam jednog naseg sugradjana koji je testirao kad je zaboravio otkaciti trakicu kojom si vezan za volan  [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]

Kakva priča, znam i ja, kad su mi pričali plako sam od smjeha!

Dogodi se!
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

Offline stalker

• *
  • Honda NC750XDG / SH 150
    • ABYSS diving & water sport center
Magnetix
« Odgovori #19 u: 16 Ožujka 2007, 17:03:25 »

Znam i ja jednog jer mi je sam to pričo. Žuta Honda ako mislimo na istog?
http://www.renault-klub.hr
 -----------------------------

Bolje izgubiti tren u ¾ivotu nego ¾ivot u trenu!

Magnetix
« Odgovori #20 u: 16 Ožujka 2007, 17:20:47 »
Neznam koji je to sretnik bio, ali mora bit da je dobro potego, ako se dobro sjecam treba nekih 20KN (ajde 20 kila) sile za to aktivirat.

niksa

Magnetix
« Odgovori #21 u: 18 Ožujka 2007, 11:57:27 »
Citat: "stalker"

da bas ta Honda

Magnetix
« Odgovori #22 u: 18 Ožujka 2007, 12:47:42 »
Pa dobro!Sve se živu čovjeku moze dogodit!
Dezurni kamikaza !!!  A.K. ZUPA DUBROVACKA
MK Dvije Rote

Magnetix
« Odgovori #23 u: 18 Ožujka 2007, 20:00:57 »
a jeste babe...
CIKLAMA

Magnetix
« Odgovori #24 u: 23 Ožujka 2007, 04:29:21 »

Magnetix
« Odgovori #25 u: 23 Ožujka 2007, 17:48:04 »
Citat: "stalker"

Da da to je taj [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]  [smilie=lol]  [smilie=lol]
Z-POWER

Metrobiker

Offline pAx

Odg: Magnetix
« Odgovori #26 u: 07 Lipnja 2007, 20:23:23 »
da na Grobniku..unajmili likove da se zbubaju u auto sa motorom pa su to oni demonstrirali.....pokazivao mi je snimke.....di da to vidi�..nemam pojma.....

ovdje:
http://www.magnetix.hr/zanimljivosti.htm

ali opet nije mi jasno koji sve djelovi se "napusu" - da li samo ledja i prsa ili cak i prostor oko bubrega? ako da, onda bi to bila jako dobra investicija.
« Zadnja izmjena: 07 Lipnja 2007, 20:29:05 od pAx »

« Odgovori #27 u: 26 Lipnja 2007, 00:17:23 »
ovdje:
http://www.magnetix.hr/zanimljivosti.htm

ali opet nije mi jasno koji sve djelovi se "napusu" - da li samo ledja i prsa ili cak i prostor oko bubrega? ako da, onda bi to bila jako dobra investicija.
..zračni jastuk ti se "napuše" oko vrata,proteže se po prsima,trbuhu,rebrima, kralježnici i otvara se dodatak za trtičnu kost (pobjegne pod "guzu").. :thumbsup:

« Odgovori #28 u: 26 Lipnja 2007, 00:35:36 »

Meni te Nitro kacige ne izgledaju baš nešto. Zapravo sa onim spojlerima i ?udima izgledaju mi ko da bi se raspale na 100 na sat. Tako?er sam vidio i Nitro ?izme koje mi izgledaju o?ajno i to bi se sigurno brzo raspalo, tako da za sada Nitrom nisam baš o?aran. Htio sam vidjet Nitko kombinezone u magnetixa ali ih nisu imali na lageru, ali vjerojatno su i oni kao i ?izme. Bio sam neki dan u Lida i pogledao izbliza Lazer kacige koje izgledaju odli?no a i cijenom su privla?ne...pa odi baci oko   :D
Kaže stara..sto ljudi,sto ukusa..a sto se tiče materijala od kojih izrađene, moram te iznenaditi sa informacijom da mi se kaciga nije raspala ni na 100,pa ni na 200 pa......
Spojleri su dodatak aerodinamici,tako da glava pri visokim brzinama ostane mirna,a u spojleru je ugrađen "air"sistem ventilacije koji dopušta cirkulaciju zraka po cijeloj kacigi(od čela do potiljka)..itd.itd.itd. 8)