Evo da vam rečem nešto što sam saznao i učinio. Ja sam sebi uzeo za pravo, a nadam se da mi nitko neće zamjeriti, da u ime Plastičara i Forumaša, pošaljem poruku Željku Tutnjeviću kojemu je u ovom trenu jako teško bez obzira što nije niti malo kriv. Tutanj se svima od srca zahvalio.
On je samo u retrovizoru odjednom vidio svjetlo i nešto ga je udarilo u retrovizor, odnosno lijevu stranu motora. Pao je na desnu stranu a nesretni momak je klizio sigurno nekih 50-tak metara. Mladić nažalost izgleda nije u komi nego je klinički mrtav (mozak), samo mu aparati održavaju ostale funkcije. Nažalost, imam iskustva s tim, moj susjed pok. Zoran Milivojević je bio u istom stanju. Kod mladih ljudi ne isključuju aparate nego se čeka da svi organi otkažu.
Još jednom, na veliku žalost, moramo pisati na ovu temu, moramo nekome poželjeti da počiva u miru, a i još jednom smo svjedoci situacije da mlad čovjek pogiba neposredno nakon što kupuje relativno jak motor. Nemam prava ni ja niti itko drugi popovati jer svi radimo da ne rečem pizdarije. Ne znamo detalje, ali na tom predjelu ima i puno onih famoznih šahtova. Kad se razletiš uz bolnicu dovoljno je naletjeti i na onaj podignuti šaht, dovoljno je da vozač ispred tebe trzne lijevo za izbjeći ga i eto tragedije. Ništa nemam pravo reči, ali apeliram na sve vas, pogotovo mlađe skuteraše, da pazite što po gradu radite. Znam da vas nije lako uvjeriti da vam nedostaje iskustva, ali zapamtite; u gradu treba znati o čemu razmišlja onaj 200 metara ispred vas, treba nanjušiti situaciju. Idite na poligon, radite stunteve, a na cestu se vratite bez preše i panike. Ne dozvolite da, nedajbože, za nekim treba plakati i tipkati.
Oprostite ako sam bio naporan, ali ovo sam morao napisati.