Autor Tema: Tužna vijest  (Posjeta: 11121 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Tužna vijest
« Odgovori #45 u: 15 Veljače 2007, 02:34:09 »
pocivao u miru...

Offline bubson

• KAWASAKI 636
    • http://www.buba-moto-servis.hr
Tužna vijest
« Odgovori #46 u: 15 Veljače 2007, 09:11:31 »
Citat: "Dado"
To je bilo super organizirano ali nismo mogli predvidjet da će neki odmah poslije toga krenut ća i tako uglavnom  pokvarit sve. Ne mogu shvatit da se neki nisu mogli strpit još pet minuta da sprovod završi pa onda upalit motore i poć. Kao što je dosta ljudi (uključujući rodbinu) bilo dirnuto kratkim turiranjem još više ih se počelo okretat kad su pojedini "bikeri" jedan za drugim prolazili poviše groblja dok je sprovod još trajao.
potpuno si u pravu
APN 6s automatsko paljenje   nogom 6 puta sna¾no !!!

Tužna vijest
« Odgovori #47 u: 15 Veljače 2007, 10:25:46 »
Citat: "stalker"
U momentu dok su Rudijev lijes spuštali u grob nakratko je tišinu prekinula grmljavina iz auspuha. Iako se to nekima učinilo bogohulno i drsko ja nisam mogao suzdržat suze. Bio je to posljednji pozdrav iskrenom bajkeru na način kako je on proveo svoj prerano okončani život.

Do ponovnog susreta na beskrajnim cestama vječnosti ...

Mogu mislit,ja sam se i sad najezio dok citam ovo... :cry:
...

Tužna vijest
« Odgovori #48 u: 15 Veljače 2007, 11:43:46 »
To je bilo super organizirano ali nismo mogli predvidjet da će neki odmah poslije toga krenut ća i tako uglavnom  pokvarit sve. Ne mogu shvatit da se neki nisu mogli strpit još pet minuta da sprovod završi pa onda upalit motore i poć. Kao što je dosta ljudi (uključujući rodbinu) bilo dirnuto kratkim turiranjem još više ih se počelo okretat kad su pojedini "bikeri" jedan za drugim prolazili poviše groblja dok je sprovod još trajao.

Ja sam bio gore sa taillgunnerima i Dado potpuno se slažem s tobom ali nije bilo ni vrjeme ni mjesto da se ljudi preodgajaju, a niti sam ja taj koji bi ih trebo preodgajat! Začudio sam se jer je tu bilo i dosta sarijih ljudi!

Dado!  :thumbsup:
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

Tužna vijest
« Odgovori #49 u: 15 Veljače 2007, 14:33:46 »
....taj covjek je stvarno bio idol u ovom gradu,imao sam priliku par puta razgovarat s njime i zracio je svime sto ste vec spomenuli tako da nemam rijeci kojom bi mogao nesto vise rec od ovog sto je spomenuto od ljudi koji su proveli skoro cijeli zivot s njim.Drago mi je sto sam poznavao Rudija i sto cu se i nadalje druzit s ljudima slicnim njemu!!!POCIVAO U MIRU

Tužna vijest
« Odgovori #50 u: 15 Veljače 2007, 16:12:02 »
počivao u miru...
ster

Tužna vijest
« Odgovori #51 u: 15 Veljače 2007, 16:48:02 »
Falit ces nam Roxija .......Zivio si tiho i posteno.... i usao u legendu.... Cast mi je da sam te poznavao
Zbogom Rudi
For some there's therapy,
for the rest of us there's Motorcycles

BMW is like Beethoven.
Buell is like Jerry Lee Lewis.
You can't dance to Beethoven.

Offline vucko

• **
  • minja 636
Tužna vijest
« Odgovori #52 u: 16 Veljače 2007, 00:59:59 »
Doista odavno nisam čuo ovako tužnu vijest... Posljednji pozdrav dragom Rudiju :(

Tužna vijest
« Odgovori #53 u: 16 Veljače 2007, 20:13:36 »

Tužna vijest
« Odgovori #54 u: 17 Veljače 2007, 10:14:15 »
Jednostavno nitko nema riječi kako bi opisao tugu koja vlada zbog gubitka čovjeka koji je bio pošten, marljiv, pažljiv, pa tako ni ja. Drago mi je što su ga njegovi prijatelji na lijepi i dostojanstven način pozdravili grmljavinom motora, jer uistinu da je netko morao održati govor ne bi imao toliko riječi ni vremena da iznese u tom momentu o njemu. Toliko pozitivne energije je taj čovjek imao u sebi i toliko se borio kroz svoj život da jednostavno čovjek ne može prihvatiti da ga nema, malo vremena je imao za motor zbog svega što ga je pratilo u životu ali uvijek je bilo onih "5 minuta" da se provoza. Teško uistinu je teško i pisati o svemu ovome  :cry:
Neka mu je laka crna zemlja

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
Tužna vijest
« Odgovori #55 u: 17 Veljače 2007, 11:57:37 »
Isto tako dogovoreno je da se skupe dobrovoljni prilozi (svatko po svojoj mogućnosti) za djecu koja su sada u biti ostala bez oba roditelja. Novac možete donositi narednih 5-6 dana kod Bube u servis (radnim danom od 09-16 sati) pa će se krajem slijedećeg tjedna prikupljeni novac predati familiji tj. djeci.

Novac možete donijeti još do ponedjeljka do 12 sati. U ponedjeljak poslije podne će se novac predati djeci.

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

Offline Thunderbolt

Tužna vijest
« Odgovori #56 u: 19 Veljače 2007, 11:49:49 »
počivao u miru...
Koci tek kad vidis boga!
(K. S.)

Tužna vijest
« Odgovori #57 u: 19 Veljače 2007, 15:23:40 »
Moja sućut obitelji, i nek mu je laka hrvatska zemlja! :cry:
Moèiæi-Konavle

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
Tužna vijest
« Odgovori #58 u: 19 Veljače 2007, 21:27:24 »

Novac možete donijeti još do ponedjeljka do 12 sati. U ponedjeljak poslije podne će se novac predati djeci.

Evo samo kratka obavijest da je ukupno prikupljeno 10.800 kn + 100 eur. Novac smo danas predali Ani i Pasku koji zahvaljuju svima koji su sudjelovali.

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

Tužna vijest
« Odgovori #59 u: 19 Veljače 2007, 21:50:58 »
Svaka čast...