pa đe si Buba do sada bio *ebem li te spora s takvim informacijama ?!!!! ja tu tulim tri dana zna li itko išta o gomama, nitko nezna ništa i kada su gume montirane ti bubaš loša iskustva ! ALI, jesi li siguran da si dobio na motoru gume koje su krenule u prodaju početkom 2007 godine i koje su još bolji nasljednik Bridgestone Battlax BT-020, jednih od najboljih sport touring guma na tržištu ? nešto mi smrdi u toj bombastičnoj ktitici... kupi veći monitor u garaži, slabo vidiš svašta nešto ! hehe
@ostali: niti jednom nisam rekao da guma glavu ne čuva ili da mi je bitnija plaća od dobrih guma ili glave, nisam niti rekao da ću uzeti lošu gumu, dapače uzeo sam jednu od najskupljih sport touring guma na tržištu ! samo se možda pitam, da li momci radite samo za gume kad ih trošite svako 3000 km tj. svako par mjeseci... tj. zašto stavljate sport gume za vožnju po maistrali ? zar su toliko bolje od sport touring guma ? samo pitam... znam da su mekše, da odlično drže i da se brže troše, nisam ispao iz aviona... samo ne znam koliko to iskorištavate takve gume po magistrali... eto...