Autor Tema: Gume  (Posjeta: 60643 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Nix

Odg: Gume
« Odgovori #180 u: 15 Listopada 2007, 17:00:16 »
DUNLOP QUALIFIER            1010,16 + 1149,24 = 2159,40 kn

:shock: Ovo mora biti jeftinije...Mene su moje dvije ( 120 i 180) došle cca 1750 kn,50 kn više manje... Dakle više materijala a oko 400 kn manje. Ja sam ih uzeo u pok. Tonija Starešine(nisam siguran 100 posto za prezime)...Ne znam kakva je sad situacija,odnosno je li se da naručit jer je dotični gospodin nažalost ovo ljeto poginuo s motora.
Evo broj moba pa ako tko hoće probat: 098 251 636,Kumrovec.

P.S Gume su sve redom novijih datuma tako da nema straha od starosti....
Free Rider

Tetkica racing team

Offline f6

« Odgovori #181 u: 15 Listopada 2007, 17:06:06 »
I ja sam ih u đuraša s montažom i PDV-om platio 2000 kn. Ali Laske u svakom slučaju mislim da ti je dobar odabir. Vjerovatno ću i ja slijedeći put mjenjati vrstu gume  :thumbsup:
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

« Odgovori #182 u: 15 Listopada 2007, 20:14:33 »
Meni je nas forumas Niksa prodao power race, kad se ugriju kao da si zvakom zalijepio motor za asfalt... Ustvari vidjet cete do Orebica.... tko zadnji magarac!  ;D
... i ne proslajfavaju kad idu na zadnju!  :mrgreen: [smilie=motor]
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

« Odgovori #183 u: 15 Listopada 2007, 20:59:49 »
Drago mi je da si zadovoljan(ako se ne zezas).
Testiraj ih pa cemo im reci tajnu velike moci. :thumbsup:
“Netko mora nastaviti ostvarivati snove poslije Honde a to je BMW”

Offline Laske

« Odgovori #184 u: 15 Listopada 2007, 21:05:10 »
stavljate polu racing gume koje služe za hard vožnju po cesti i umjerenu po pisti, pa se pušete kako potrošite gumu u 3-5000 km, a ne kao mi smrtnici sa gumama za cestu koje traju 10-ak tisućica. Gospodo moja, drži ta guma k'o žvaka, a i troši se bome k+o žvaka, pa recite vi meni koliko plaća ostavljate godišnje na gumama ??? ako je set 2500 kuna, a mijenjate 2 seta godišnje plus dva puta solo zadnju, pa vi radite 2 mjeseca samo za gume ! ha !
Laske

« Odgovori #185 u: 15 Listopada 2007, 21:09:01 »
stavljate polu racing gume koje služe za hard vožnju po cesti i umjerenu po pisti, pa se pušete kako potrošite gumu u 3-5000 km, a ne kao mi smrtnici sa gumama za cestu koje traju 10-ak tisućica. Gospodo moja, drži ta guma k'o žvaka, a i troši se bome k+o žvaka, pa recite vi meni koliko plaća ostavljate godišnje na gumama ??? ako je set 2500 kuna, a mijenjate 2 seta godišnje plus dva puta solo zadnju, pa vi radite 2 mjeseca samo za gume ! ha !

Kako tko...  8)

Da, upravo sam i ja o tome razglabao sa kolegama Ducatistima.. Voze 1098 sa Pirelli supercorsa gumama, i kao drze nevjerovatno, guma zakon, treba 130NM okretnog momenta prenjet na cestu blabla...
Kostaju preko 3000 kn set.. A izgore ih za 4000 km...
To jednostavno nije nasa liga.. Meni su ove 014 ok iako su kod mene 014R a imaju i 014, sad kad bih zno razliku... ??? ???
Uglavnom Sportec M3 il ove nakon sporteca..
Ove 021 koje si uzeo sigurno ce ti bit  :thumbsup: Javi kakvi su dojmovi, da ih preporucim brodovlasniku.. hehehe  ;)
*Kiss french, ride Italian*

Offline bubson

• KAWASAKI 636
    • http://www.buba-moto-servis.hr
« Odgovori #186 u: 16 Listopada 2007, 15:42:21 »
alo guma glavu čuva, a ne plaća, ako se misliš BRZO voziti onda plati, a samo mi nemojte reći da 021 drži jer sam je imao, dobio sam je sa motorom inače je nikad nebi kupio
APN 6s automatsko paljenje   nogom 6 puta sna¾no !!!

« Odgovori #187 u: 16 Listopada 2007, 15:47:27 »

Imas pravo, ali bolje da se trose i drze nego da mi proklizavaju. Ipak mi je glava najbitnija...
Meni je magistrala ispusni ventil, ne uzivam u krajoliku, pa neka se guma trosi.
2 Niksa RR : u koliki nagib ovo ide?  :mrgreen:

“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Offline aurellie

« Odgovori #188 u: 16 Listopada 2007, 15:52:44 »
Veći nego što ćeš ti ikad postić

The machine spirit is with me!

« Odgovori #189 u: 16 Listopada 2007, 16:06:11 »
 :mrgreen:

« Odgovori #190 u: 16 Listopada 2007, 17:43:16 »
Veći nego što ćeš ti ikad postić

Nikad ne znas sto moze bit.
“Netko mora nastaviti ostvarivati snove poslije Honde a to je BMW”

Offline Laske

« Odgovori #191 u: 16 Listopada 2007, 21:30:08 »
pa đe si Buba do sada bio *ebem li te spora s takvim informacijama ?!!!! ja tu tulim tri dana zna li itko išta o gomama, nitko nezna ništa i kada su gume montirane ti bubaš loša iskustva ! ALI, jesi li siguran da si dobio na motoru gume koje su krenule u prodaju početkom 2007 godine i koje su još bolji nasljednik Bridgestone Battlax BT-020, jednih od najboljih sport touring guma na tržištu ? nešto mi smrdi u toj bombastičnoj ktitici... kupi veći monitor u garaži, slabo vidiš svašta nešto ! hehe

@ostali: niti jednom nisam rekao da guma glavu ne čuva ili da mi je bitnija plaća od dobrih guma ili glave, nisam niti rekao da ću uzeti lošu gumu, dapače uzeo sam jednu od najskupljih sport touring guma na tržištu ! samo se možda pitam, da li momci radite samo za gume kad ih trošite svako 3000 km tj. svako par mjeseci... tj. zašto stavljate sport gume za vožnju po maistrali ? zar su toliko bolje od sport touring guma ? samo pitam... znam da su mekše, da odlično drže i da se brže troše, nisam ispao iz aviona... samo ne znam koliko to iskorištavate takve gume po magistrali... eto...
Laske

« Odgovori #192 u: 16 Listopada 2007, 21:41:02 »
ja ih nebi stavljo moj laske da ih ne iskorištavam.dunlop mi je dosad bio najbolji doduše nisam provo neke skuplje jer mi ove dobro drže pa mi i nije potreba uzimat nešto bolje. možda jednog dana ako uzmem nešto jače onda i uzmem neke skuplje
dodji k sebi dok jos imas kome

Offline bubson

• KAWASAKI 636
    • http://www.buba-moto-servis.hr
« Odgovori #193 u: 16 Listopada 2007, 21:58:57 »
pa đe si Buba do sada bio *ebem li te spora s takvim informacijama ?!!!! ja tu tulim tri dana zna li itko išta o gomama, nitko nezna ništa i kada su gume montirane ti bubaš loša iskustva ! ALI, jesi li siguran da si dobio na motoru gume koje su krenule u prodaju početkom 2007 godine i koje su još bolji nasljednik Bridgestone Battlax BT-020, jednih od najboljih sport touring guma na tržištu ? nešto mi smrdi u toj bombastičnoj ktitici... kupi veći monitor u garaži, slabo vidiš svašta nešto ! hehe

@ostali: niti jednom nisam rekao da guma glavu ne čuva ili da mi je bitnija plaća od dobrih guma ili glave, nisam niti rekao da ću uzeti lošu gumu, dapače uzeo sam jednu od najskupljih sport touring guma na tržištu ! samo se možda pitam, da li momci radite samo za gume kad ih trošite svako 3000 km tj. svako par mjeseci... tj. zašto stavljate sport gume za vožnju po maistrali ? zar su toliko bolje od sport touring guma ? samo pitam... znam da su mekše, da odlično drže i da se brže troše, nisam ispao iz aviona... samo ne znam koliko to iskorištavate takve gume po magistrali... eto...
sorry batlax bt 020, nisam provao ove nove :thumbsup:a da ti pravo rečem uopće ne vozim brzo po magistrali, pogotovo ako je Vesna samnom, ne govorim da vozim sporo,ali sve u granicama normale,a draže su mi one gume "sportske" onda se mogu hvaliti da imam "te" gume na motoru [smilie=lolroll] [smilie=lolroll] [smilie=lolroll]
APN 6s automatsko paljenje   nogom 6 puta sna¾no !!!

Offline f6

« Odgovori #194 u: 16 Listopada 2007, 22:44:10 »
Svaka guma ima svoju namjenu. I nije istina da je guma što sportskija to bolja. Primjerice nije istina da će ultrasportska slik guma, na motoru nekog od nas običnih smrtnika, u vožnji  magistralom, bolje držati od neke sport touring gume. Mi je uopće nemožemo zagrijati na radnu temperaturu, što znači da njena svojstva ne mogu doći do izražaja. Grobničani će vam potvrditi da je Darko prošle godine mjerio temp. guma na Grobniku. Zaboravio sam koje je gume imao ali im nije nikako mogao dići temp. iznad 70-tak C. Za dovest je na radnu temp. treba voziti ispod 1.40.00. Znači vrstu gume biramo prema uvjetima vožnje a svatko individualno bira proizvođaća koji mu odgovara, ovisno o svom stilu vožnje.
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili