Evo odgovora,
Sad na motoru imam gume Bridgestone BT-002 novog profila koji se koristio na GP utrkama.
Prednja guma je 120/70ZR17 58W Medium
Zadnja je 190/55ZR17 73W Medium
Oba dvije gume su napravljene po zadnjim GP iskustvima i jednako su dobre na stazi i na putu jer u sredini imaju srednje mekani materijal a sa strana jako mekani materijal koji jako dobro hvata za stazu.
Ja sam jako zadovoljan sa Bridgestonkama ali evo nakon samo 3500 km treba ih mjenjati jer kao sve gume ovog tipa ukljucujuci tu Dunlop Sportmax GP kojega sam imao prije pa Metzler Racetrack itd jako se brzo trose. Ovdje u Canadi to je vise naglaseno jer je sve granitni asfalt pa "papa" gume sve u sesnaest ali zato lezis u bogenima skoro na traci.
Jes da me zub vremena grize ali jos uvijek volim "kidati" bogene ko prije 25 godina.
Interesira me imalo ko iskustva sa Metzlerom jer i tu gumu dosta hvale iako u biti svi top proizvodaci imaju jako dobre gume.
Sto se tice pitanja kad su doci dole da se sa vama provozam, pa nadam se sto prije, mozda cak i ovo ljeto ali neznam dali uzmem ovdje drugi motor ili da ga kupim dole. Savjet ??