Ja ću se s nekoliko kritika pobrinuti da ne ispadne da je sve bilo idilično i predivno.
2dubandit: svaka čast stvarno si se zauzeo za ekipu.
2svim igračima: načuo sam da je bilo svega pa bi htio napomenuti da igra koja se zove paintball ima neka svoja pravila. Ona ne služi da bi se netko iživljavao nad drugim nego da bi se zabavili i oni koji pobjeđuju i oni koji gube.
Primjetio sam da su neki, uključujući i NTR-a igrali neprikladno obučeni. Na pravim poligonima nije moguće uči u igru ako ne posjeduješ kompletnu zaštitnu opremu u koju osim maske spadaju hlače i jakna s debelom postavom. tako se izbjegavaju one ozljede koje naizgled izgledaju bezazleno, ali ne zaboravite da niti jedan hematom nije bezazlen. Od njega uvjek može postati ugrušak koji zna izazvati razne neugodnosti.
Isto tako najstrože je zabranjeno dodatno gađati one koji su već pogođeni ili ako si pogođen nastaviti igrati. Pogođeni po pravilu treba dignuti ruku u zrak, skinuti masku i spustiti pušku prema zemlji te što prije izaći van terena na kojem se igra.
I treće i najvažnije: ako se računa da će se cijeli dan provesti igrajući paintball, treba donjeti hrane za marendu,
dovoljno velike gradele za toliki broj ljudi, dovoljno materijala za roštilj, kruha i naravno tekućine.
Treba znati da jedan čovjek ne može na svoja leđa sve ovo preuzeti pa ćemo zato drugi put ovako: dubandit preuzima organizaciju igranja a neko iz kluba 110+ preuzima brigu o hrani.
Za kraj jedna slika kompletno spremnog igrača paintballa:

ili komplet ekipe

P.S. Nebi htio da neko pomisli kako ja koji nisam bio tamo želim umanjiti ljepotu provedenog vremena i druženja. Ne, dapače, svi s kojima sam razgovarao su oduševljeni. Samo bi htio da svaki slijedeći put (jer smatram da je ovo samo "prvi put") bude sve bolje i bolje.
Oprostite ako sam koga udavio :eek: