Autor Tema: Paintball Suvarevina  (Posjeta: 13697 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Paintball Suvarevina
« Odgovori #15 u: 14 Siječnja 2007, 23:01:45 »
ZAAAKOOON! i ja bi jednom!
ali meni se čini da se to stvarno treba dobro obuć..
inače nisam nikad igro na određenom terenu ali sam u više navrata puco iz auta po cajkama u Zagrebu :mrgreen:

Paintball Suvarevina
« Odgovori #16 u: 14 Siječnja 2007, 23:02:20 »
trebo si je onda nasamo odvest, a ne u pratnji čika omche i njegove družice...  :mrgreen:
a mogao si je i odvest na neko manje prometno mjesto gdje se ne mogu susrest kolege forumaši :mrgreen:
ster

Paintball Suvarevina
« Odgovori #17 u: 14 Siječnja 2007, 23:14:50 »
pa nisam znao da i neki ostali forumasi tamo zalaze [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]
A omcho je King humora stvarno ja sam se divio a odakle je vise vadio fore
4 sata neprestalnog smijeha  [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]  [smilie=lol]  [smilie=lol]
Omcho :thumbsup:  :thumbsup:  :thumbsup:
Z-POWER

Metrobiker

Paintball Suvarevina
« Odgovori #18 u: 14 Siječnja 2007, 23:24:23 »
2 Izo..mislim da mi je to rekao isti kojem se nemogu sjetit imena što me izrešeto  [smilie=lol]

ne ono..bilo je stvarno super i ovo definitivno treba ponovit....sad kad smo od njih pokupili neke cake možda nam se i je*eno posreći... :joy:
dotad ćemo vježbat plastičnim pištoljima.. [smilie=lol]  (gađat cajke u autima  :joy:  )

2rooki: sorry što sam te na prozoru sasula kišom metaka..nisam skontala da si ti dok nisi izustio nekakav glasić nakon što si se slešo s prozora  8)

btw. vedran zahvaljuje bajcu na onako preciznom pogotku  :twisted:
®ivot je samo jedan, stoga, pazite na sebe i druge, vozite glavom, a ne rukama i nogama i uvijek se sjetite da ste to mogli biti ba¹ vi...

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
Paintball Suvarevina
« Odgovori #19 u: 14 Siječnja 2007, 23:29:35 »
Dame su fasovale jer Izo nije imo milosti prema nikome. Dobro smo prosli s obzirom da smo tamo prvi put a nakaze se tam uvjezbavaju dosta vremena..... kazu da nisu prije nikad u ovom prostoru a svaki zid pun narancastih i zelenih mrlja tako da im nije za vjerovat.

Evo  jednog prijedloga.
Ovdje u Platu je Hotel "propuh"l sa 8 katova..... pa eto bar gornja 4 mozemo iskoristit za slično napucavanje.Mislim da bi bilo jos i zanimljivije jer je prostor veeeelik. Pa eto nebi bila loša ideja :joy:  A uostalom svi bi bili na novom terenu tako da bi bar u tome bili izjednaceni :big_smile:
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

Offline Laske

Paintball Suvarevina
« Odgovori #21 u: 15 Siječnja 2007, 01:38:25 »
bilo je odlično ! Hvala Banditu na ideji i pozivu !
moram i ja napisati par javnih isprika, kad se već svi hvalite koga ste napucali:
Newbie-ju za nezgodne pogotke "gdje boli"  :big_smile:  i Niki što sam je "ubio" kao članicu svoje ekipe.
Primjedba na "mrtve" koji instinktivno pucaju nakon što su izrešetani ! Zanimljivo, ali mnogi su to radili...
što se tiče zaštite: igrao sam u kompletnoj staroj moto opremi i nemam niti jednu modricu nakon 3 smrti !  :thumbsup:
već sam čuo da se razmišlja, potaknuti velikim zadovoljstvom, o nekoj nabavci oružja i municije...
ponovilo se brzo !
Laske

Offline Laske

Paintball Suvarevina
« Odgovori #22 u: 15 Siječnja 2007, 12:15:47 »
INFO: http://www.paintball-shop.hr/shop/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1

DAKLE PUŠKA S KOJIMA SMO IGRALI, ALI ELECTRO !
Paradox MF 1 Electro
Prije 1.708,00 kn
sada 1.220,00 kn

NEKI POVOLJNI KOMPLETI !!

Komplet Spyder Sonix
1.293,20 kn

*Spyder Viktor II + spremnik VL 200 + maska JT Elite Radar termal + boca CO2 12 oz off/on ventil
Cijena - 1256.00 KN

CIJENE KUGLICA:
01. Tomahawk Field  317.20 KN   2000 komada    (100 kom=15,86 kn)    
02. Tomahawk Classic  341.60 KN   2000 komada  

Eto, oni zainteresirani...
Laske

Offline Srđan

• *
  • KTM Super Duke 990
Paintball Suvarevina
« Odgovori #23 u: 15 Siječnja 2007, 12:36:52 »
shezael: by the way ime je Srđan - još jednom sorry ali u ratu (i ljubavi  [smilie=lol] ) nema pravila ... a da ja dvaput naletim na tebe ...  PEH , šta drugo!?

Za one koji to nisu vidjeli ... jednostavno se nije moglo odolit, sakrila se iza sijena, samo Guza viri , a ja na krovu zgrade i da se derem alo ti dole izadji i predaj se ili gađam ,  ma moro sam opucat .. a onda se derala POGOđENAaaaaa , a uspravila se brzinom munjeeeeeeeee   .... SORRY  :oops:

Što se tice revanša

Mi smo uvijek za ... samo treba vidit da li su puske slobodne ...  :thumbsup:

I iduci put treba dovest Dada i Lucija ..... obavezno!

Paintball Suvarevina
« Odgovori #24 u: 15 Siječnja 2007, 12:47:42 »
I mene će leđa pustit do idućeg puta pa ste nahebali!!!
BTW, Izo je imo elektronsku pušku!  :wink: Mrkli mrak!!!
paintball-shop.hr je zakon... našo sam ga juče i ima jako lijepih stvari... jedna mi se najviše svidila... pucanje po 10 metaka u sekundi... mislim da taj rafal radi punu crtu!  :lol:

Organizacija super... malo smo zakazali sa papicom, ali sljedeći put će bit bolje!!!  :thumbsup:
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

Paintball Suvarevina
« Odgovori #25 u: 15 Siječnja 2007, 13:04:45 »
jedan moj prijatelj(Waynder) prodaje dost jeftino gun! pa kad ga pitam javim vam.

Paintball Suvarevina
« Odgovori #26 u: 15 Siječnja 2007, 13:56:05 »
u Cavatu vidio par paintballaše, a izgledali su kao da su igrali painball, a ne paintball  :wink:  :mrgreen:
i šteta Ema zaboravila doći do njih da se skupa slikaju...ehh

Offline f6

Paintball Suvarevina
« Odgovori #27 u: 15 Siječnja 2007, 13:58:24 »
Ja ću se s nekoliko kritika pobrinuti da ne ispadne da je sve bilo idilično i predivno.

2dubandit: svaka čast stvarno si se zauzeo za ekipu. :thumbsup:

2svim igračima: načuo sam da je bilo svega pa bi htio napomenuti da igra koja se zove paintball ima neka svoja pravila. Ona ne služi da bi se netko iživljavao nad drugim nego da bi se zabavili i oni koji pobjeđuju i oni koji gube.
Primjetio sam da su neki, uključujući i NTR-a igrali neprikladno obučeni. Na pravim poligonima nije moguće uči u igru ako ne posjeduješ kompletnu zaštitnu opremu u koju osim maske spadaju hlače i jakna s debelom postavom. tako se izbjegavaju one ozljede koje naizgled izgledaju bezazleno, ali ne zaboravite da niti jedan hematom nije bezazlen. Od njega uvjek može postati ugrušak koji zna izazvati razne neugodnosti.

Isto tako najstrože je zabranjeno dodatno gađati one koji su već pogođeni ili ako si pogođen nastaviti igrati. Pogođeni po pravilu treba dignuti ruku u zrak, skinuti masku i spustiti pušku prema zemlji te što prije izaći van terena na kojem se igra.

I treće i najvažnije: ako se računa da će se cijeli dan provesti igrajući paintball, treba donjeti hrane za marendu,
dovoljno velike gradele za toliki broj ljudi, dovoljno materijala za roštilj, kruha i naravno tekućine.

Treba znati da jedan čovjek ne može na svoja leđa sve ovo preuzeti pa ćemo zato drugi put ovako: dubandit preuzima organizaciju igranja a neko iz kluba 110+ preuzima brigu o hrani. :mrgreen:

Za kraj jedna slika kompletno spremnog igrača paintballa:

ili komplet ekipe

P.S. Nebi htio da neko pomisli kako ja koji nisam bio tamo želim umanjiti ljepotu provedenog vremena i druženja. Ne, dapače, svi s kojima sam razgovarao su oduševljeni. Samo bi htio da svaki slijedeći put (jer smatram da je ovo samo "prvi put") bude sve bolje i bolje.

Oprostite ako sam koga udavio  :eek:
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

Paintball Suvarevina
« Odgovori #28 u: 15 Siječnja 2007, 14:18:22 »
2 f6... koliko mi je poznato, preporuka je da se zaštitna maska odnosno kaciga ne skida sve do izlaska, može te neko i slučajno pogodit... dignute ruke i vikanje pogođen sam su sasvim dovoljne...

Drugi put će bit bolje!!!  :joy:
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

Paintball Suvarevina
« Odgovori #29 u: 15 Siječnja 2007, 14:20:47 »
Citat: "f6"
Pogođeni po pravilu treba dignuti ruku u zrak, skinuti masku i spustiti pušku prema zemlji te što prije izaći van terena na kojem se igra.

nisam upoznat sa paintball pravilima,
ali po meni jako glup pravilo, masku nebi skidao nikako, tj tek kada se izidje sa terena...

po pričama što se sve i svašata dogadja i u tom trenutku biti bez maske... hmm da to prvo f6 isproba i da dobije metak izmedju ociju ?  :wink:  da vidimo da li bi to opet rekao  :mrgreen: