moj prvi motor je bio strom 650 i cim sam ga uzeo poceo sam dosta da prelazim sa njim , samo mi je u glavi bilo da prelazim shto vishe (i sad mi je to u8 glavi) i imao sam tako jak problem ulaska u krivine , prvo pojma nisam imao da konica ispravlja i produzava motor, i milion puta sam zavrshavao do sledece bakine trake i sl.... drugo kako je motor visok uvijek sam mislio ako odem josh dolje da cu panuti kao niko sve dok nisam krenuo sa gashom i vecimcrnogorcem jedan vikend do zagreba , kad su me nauculi (gasho prvenstveno) o lezanju u krivinama da je najbitnije opustiti se i da kolko god motor spustite ima mjesta za josh , takodje i za kocnicu sam saznao kako radi.... e sad ako mi je ulazak u krivine do tad bio max 80km/h posle toga samk ishao i po 120, 130km/h na shta sam jako zadovoljan i smatram tyo ogromnim napretkom

e sada kolko god dam sam uzeo motor iz gushta meraka putovanja opushtanja , i nije me muka sporo da vozim preentvneno tolko sam vidio uz opushtanje kakav merak nosi brz ulazak u krivinu

eto ako kome znaci mali doprinos od mene