Autor Tema: Pozdrav  (Posjeta: 6332 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Pozdrav
« u: 17 Rujna 2006, 15:46:16 »
Pozdrav svima......

Zivim u Sarajevu, imam 31 godinu i vozim Kawasaki ZX-9R 1998 godina......ovde sam da pomognem ako nekome nesto zatreba........ :D

Pozdrav
« Odgovori #1 u: 17 Rujna 2006, 15:51:38 »
Bravo majstore!!!

Evo imam dva kubika šutine u kući nešto renoviram, pa ako možeš pomoć prenijet do kamiona... :mrgreen:

Dobro nam došo!
CIKLAMA

Offline aurellie

Pozdrav
« Odgovori #2 u: 17 Rujna 2006, 16:17:22 »
Pozdrav, dobrodošao na Forum  :)

The machine spirit is with me!

Pozdrav
« Odgovori #3 u: 17 Rujna 2006, 16:33:29 »
meni nema pomoci :mrgreen:
isto....dobro ti nama doso
mcho racing company

Pozdrav
« Odgovori #4 u: 17 Rujna 2006, 16:45:02 »
...dobrodoso...

Pozdrav
« Odgovori #5 u: 17 Rujna 2006, 17:26:12 »
takvi se traze... ima nas jos takvih :-).. dobro dosao

Offline f6

Pozdrav
« Odgovori #6 u: 17 Rujna 2006, 17:34:28 »
Dobrodošao ti nama, a za pomoč; zna se :mrgreen:
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

Pozdrav
« Odgovori #7 u: 17 Rujna 2006, 18:05:36 »
dobrodošao!  :mrgreen:
®ivot je samo jedan, stoga, pazite na sebe i druge, vozite glavom, a ne rukama i nogama i uvijek se sjetite da ste to mogli biti ba¹ vi...

Pozdrav
« Odgovori #8 u: 17 Rujna 2006, 18:14:07 »
dobrodosao! nije ti bas u du pametno nudit pomoc, no dobro naucit ces. kad ovi sut u 900rr prebacite dobro se najedite u njega pa kad sidjete svratite, spremio sam dva malja po 12 kg, imam nesto rusit...  

i iznjet naravno! :D
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

Pozdrav
« Odgovori #9 u: 17 Rujna 2006, 18:44:49 »
U mene ti je najlakse,treba opiturat dva stana i garazu.
Dobro dosao
“Netko mora nastaviti ostvarivati snove poslije Honde a to je BMW”

Offline f6

Pozdrav
« Odgovori #10 u: 17 Rujna 2006, 19:09:09 »
Ovdje izgleda ko da je cijela Mokošica u raspadu i jedva čeka, ne jedan, nego deset vrijednih para ruku!
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

Pozdrav
« Odgovori #11 u: 17 Rujna 2006, 19:18:49 »
Hvala na ponuđenjoj pomoći i ugodan boravak želim!
ttp://img166.imageshack.us/my.php?image=s4010019xk8.jpg  sadašnjost
http://img522.imageshack.us/my.

Pozdrav
« Odgovori #12 u: 17 Rujna 2006, 19:59:36 »
Dobrodosa!!!!!
Svaka cast!!!!!!!!!!!!!!!!!
...

Pozdrav
« Odgovori #13 u: 17 Rujna 2006, 22:00:47 »
Citat: "900rr"
Bravo majstore!!!

Evo imam dva kubika šutine u kući nešto renoviram, pa ako možeš pomoć prenijet do kamiona... :mrgreen:

Dobro nam došo!

samo dva kubika ?   :lol:      ma moze i to ako treba....samo neka se pomaze ljudima....prije 4 godine naletimo prijatelj i ja u Stonu na nekog momka sa kroserom...pukla mu guma i nece niko da mu pomogne....kaze citav dan stoji tu na suncu. Na svu srecu imali smo sprej za krpljenje gume i to smo mu odradili...pita nas koliko smo duzni, a mi kazemo nisi duzan ni jednu marku. Eh,prije 2 mjeseca ponovo sa istim prijateljem krenem malo na more i njemu u Plocama pukne guma....sprej ne pomaze jer je rupa velika....stojimo tako pola sata na tom suncu, nigdje hlada....kad odjednom stade auto i izadje neki momak...kaze: sta je bikeri pukla guma ha?  a mi onako nervozni gledamo ga i mislimo da nas zajebava....kaze on eh sjecate li se mene prije 4 godine kada mi je u Stonu pukla guma.....meni se lampice odma upalise......nevjerovatno ali istinito, covjek je sa autom otisao po kompletan vulkanizerski pribor za krpljenje gume, cak je u gepeku dovukao i kompresor i ukljucio ga u nekoj obliznjoj kuci.Kada je sve zavrsio pitali smo ga koliko smo duzni, a on je sa osmijehom rekao...niste duzni ni jednu kunu....

DOBRO SE DOBRIM VRACA KAD TAD !!!

Pozdrav
« Odgovori #14 u: 17 Rujna 2006, 23:05:43 »
Zvuci tako nestvarno...al vjerujem ti!

A eto da si mene zna prije moga si zvat ja bi doletio za sekund!I bilo bi mi jako drago da ti pomognem,vec par puta sam pomaga bikerima dolje i nosio kablove i punio akumulatore par puta...

Ma mislim da bi ti bilo ko malo savjesniji pomoga da te vidi u nevolji na cesti.

I kazes stvarno je bia isti covik?Za nevjerovat
...