Bravo majstore!!!
Evo imam dva kubika šutine u kući nešto renoviram, pa ako možeš pomoć prenijet do kamiona...
Dobro nam došo!
samo dva kubika ?

ma moze i to ako treba....samo neka se pomaze ljudima....prije 4 godine naletimo prijatelj i ja u Stonu na nekog momka sa kroserom...pukla mu guma i nece niko da mu pomogne....kaze citav dan stoji tu na suncu. Na svu srecu imali smo sprej za krpljenje gume i to smo mu odradili...pita nas koliko smo duzni, a mi kazemo nisi duzan ni jednu marku. Eh,prije 2 mjeseca ponovo sa istim prijateljem krenem malo na more i njemu u Plocama pukne guma....sprej ne pomaze jer je rupa velika....stojimo tako pola sata na tom suncu, nigdje hlada....kad odjednom stade auto i izadje neki momak...kaze: sta je bikeri pukla guma ha? a mi onako nervozni gledamo ga i mislimo da nas zajebava....kaze on eh sjecate li se mene prije 4 godine kada mi je u Stonu pukla guma.....meni se lampice odma upalise......nevjerovatno ali istinito, covjek je sa autom otisao po kompletan vulkanizerski pribor za krpljenje gume, cak je u gepeku dovukao i kompresor i ukljucio ga u nekoj obliznjoj kuci.Kada je sve zavrsio pitali smo ga koliko smo duzni, a on je sa osmijehom rekao...niste duzni ni jednu kunu....
DOBRO SE DOBRIM VRACA KAD TAD !!!