Autor Tema: RANJENICI i druge žrtve moto sporta...  (Posjeta: 3649 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

RANJENICI i druge žrtve moto sporta...
« u: 10 Srpnja 2006, 19:04:38 »
Laske, lom skočnog zgloba, 7 dana u ludari, pa šepanje dok se rehabilitira, daj Bože da sve prođe kako treba! Pitanje: Koliko ih ima sa ovakvim događajima?? Ili: koliko ih NEMA? Možda bi mogli dobiti nekakvu statistiku... recimo: koliko su članovi du-moto.com-a oprezni i što im se svašta događa...
 P.S. kako vidite čita vaše pozdrave i poruke, ali djeluje malo tralala?!? Malo su ga udrogisali, da bude miran??

ko laže koza, lažem i ja...

« Odgovori #1 u: 10 Srpnja 2006, 20:30:31 »
upravo na fizikalnoj terapiji, oporavljam se od loma desnog ramena u minimalno 6 dijelova + jos neka kost u ramenu.  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
oborena od strane auta koji je nepropisno skretao.

« Odgovori #2 u: 10 Srpnja 2006, 20:48:48 »
Cika Dubo oprezni su oprezni nasi clanovi,i Laske je samo ....nemozes uvjek bit oprezan,nisi 1 sekundu i evo dogodi ti se.

A TIGAR pa kako to,vidim ja nema te,joj,pa jel boli,lakse je kad je noga slomljena jer je dalje od glave pa manje boli :lol: ,al rame...joj.
Nadam se da ce vam svima dobro proc sve,moj tigar,jesam ti reka da ne dizes na zadnji!!!! :twisted:
...

a?
« Odgovori #3 u: 10 Srpnja 2006, 20:59:37 »
Ona je ono dizala na zadnju?!? Ti jarca, ali je jaka i nezgodna... mlati li ako je krivo pogledaš?

Tigričice, rehabilitiraj se, što prije i što bolje, nažalost, bolovi će odlaziti i dolaziti... da te sjete na budalu za koju si bila samo zrak.

« Odgovori #4 u: 11 Srpnja 2006, 00:23:07 »
2OliveRR - hehehe :) jos ce netko pomisliti da i dizem na zadnju  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
No ovo nije nista novo, ali rehabilitacija nije jos gotova.

2dUbO - uvijek se pazi u mojoj blizini

njesam ni ja...
« Odgovori #5 u: 11 Srpnja 2006, 04:12:48 »
Ne, nijesam ja bezgrešan, ali valjda sam imao tu sreću da sam tresnuo odma, pa je trta dalje činila svoje... Evo, koga zanima:
Bilo je to u ono doba kad se veliki dio vas rađao ili se planirao roditi, negdje 60-i još koje. Eto, vozilo se onda OD viktorije pa preko P.Krešimira prema Vatrogascima!! A biciklu sam sastavio od raznih dijelova, nisu bila 2 od iste marke, pola iz Sakupljača, a neki poznati turist donio mi iz Njemačke frajlaf sa brzinama. Znate li što je frajlaf? Ko nezna neka pita. I idemo se mi malo trkat niz Novi put (tako se zvao P.Krešimira IV) Lik imo libericu, pa mu ja bio smiješan sa mojim čudom, ali... ubacim ja I-II-III, a moj liberaš blenuo, vrti pedale ko manit - ne stiže prebacit one njegove 3brzine, (nije bilo više!) pa od manitog vrćenja ode noga sa pedale, meni u žice prednje rote, nešto se dogodi, a ja letim preko volana i kontam što je bilo! I sudbino, baš si zahebana, sve lijepo otkližem, ali na početku ili koncu nos je opalio o podlogu, neki oštri kamičić se zabije u nosnu hrskavicu... Ako niste znali, takve se stvari nose cijeli život, hrskavica ne zacjeljuje...
Ako bi netko imao nezgodan comment na moju patatu, ispričat ću mu kakav je sudar patata prošla i zašto se raspatatila još više.

A, da, kaciga?? Ste vi blesavi, u ono doba??? Ipak, od tada nisam prelijetao volan!

« Odgovori #6 u: 11 Srpnja 2006, 08:30:15 »
dubo kada postas sliku smanji je na 800*600 ili 640*480, nema nikakve potrebe za vecom rezolucijijom
ucinit ćeš veliku uslugu onima na modemima...

a i ja ne otvaram tako velike slike, ali to tek primjetim kada se pocne otvarati, pa odma na close

prije je u podnozju thumsa bila rezelucija i velicina, sada vise nema :(

« Odgovori #7 u: 11 Srpnja 2006, 09:58:22 »
:D  tako je...
čika dubo,mislite malo i na nas!(modem) :lol:  :wink:  :shock:  patata???a uuuuu! pa da!tako mi ujak ima od tuča kad je bio mlad i lud....pa sad ima nekak čudan i iskrivljen nos...
ali...ako hrskavica ne zarasta....kako???to nisam zno! :oops: znam da danas boksačima i vade tu hrskavicu

« Odgovori #8 u: 11 Srpnja 2006, 11:33:26 »
tigre drž se.
welcome 2 d club
:)

« Odgovori #9 u: 11 Srpnja 2006, 13:23:55 »
slike jucerasnjeg posjeta

doktor:aurelie
bioenergetičarka:aster

na prvu Laskea nismo mogli ni pozdraviti, jer je doktor vršio stručnu ekspertizu ;)
kako je sve od moderne medicnine vec bilo ucinjeno, na red je dosla i alternativa medicina tj
bioenegija

-

na scenu stupa slavano bioenergetičarka zbog koje rane same zacijeljuju

energija je bila toliko jaka da su sve vite počele ispadati, a Laske tako bezosjecajan i ništa ne osjeca  :wink:  :mrgreen:

tek kada ga je aster dokracijal  :wink:  dopušteno nam je da se i mi slikamo

« Odgovori #10 u: 11 Srpnja 2006, 14:58:26 »
to te fjaka pustila pa si i mini strip napisao :mrgreen:
ster

hi!
« Odgovori #11 u: 11 Srpnja 2006, 16:05:16 »
Ispričavam se što sam zaboravio smanjiti slike... Supač hik je već poslao programčič za to, pa obečavam da neću više...

2Aster: Mala svaka čast, tako si im uljepšala onu kolektivnu sliku... da nije tebe parali bi grešnici pred ispovijed... A u ono da nije djelovalo jednostavno ne vjerujem, osim ako ga i dalje šopaju analgeticima, onda bi još bilo razumljivo. Ili... da nije munjen u glavu?!? Pad je pad, ko zna?

2 Fjaka: zna se da si tulumatrio cjelu noć, pa kad si onda mogo stić stavit slike?!? Jesi li mu donio onaj list od smokve?

Offline aurellie

« Odgovori #12 u: 11 Srpnja 2006, 16:08:51 »
Hehe, lude slike  :D  Fjaka  :thumbsup:

The machine spirit is with me!

« Odgovori #13 u: 11 Srpnja 2006, 16:45:29 »
nisu lude slike, ipak budimo realni, luda ekipa!! Baš mi treba nešto okopat u vrtu, jasno aster će samo nadgledati... i davati pecete. Žensko je , ne??

Offline Laske

« Odgovori #14 u: 13 Srpnja 2006, 16:18:02 »
kako Fjaka nije fjakan kada treba zajebavat, ha ?! Ili je to zbog žene na slici...  [smilie=think]  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
Laske