Ne, nijesam ja bezgrešan, ali valjda sam imao tu sreću da sam tresnuo odma, pa je trta dalje činila svoje... Evo, koga zanima:
Bilo je to u ono doba kad se veliki dio vas rađao ili se planirao roditi, negdje 60-i još koje. Eto, vozilo se onda OD viktorije pa preko P.Krešimira prema Vatrogascima!! A biciklu sam sastavio od raznih dijelova, nisu bila 2 od iste marke, pola iz Sakupljača, a neki poznati turist donio mi iz Njemačke frajlaf sa brzinama. Znate li što je frajlaf? Ko nezna neka pita. I idemo se mi malo trkat niz Novi put (tako se zvao P.Krešimira IV) Lik imo libericu, pa mu ja bio smiješan sa mojim čudom, ali... ubacim ja I-II-III, a moj liberaš blenuo, vrti pedale ko manit - ne stiže prebacit one njegove 3brzine, (nije bilo više!) pa od manitog vrćenja ode noga sa pedale, meni u žice prednje rote, nešto se dogodi, a ja letim preko volana i kontam što je bilo! I sudbino, baš si zahebana, sve lijepo otkližem, ali na početku ili koncu nos je opalio o podlogu, neki oštri kamičić se zabije u nosnu hrskavicu... Ako niste znali, takve se stvari nose cijeli život, hrskavica ne zacjeljuje...
Ako bi netko imao nezgodan comment na moju patatu, ispričat ću mu kakav je sudar patata prošla i zašto se raspatatila još više.
A, da, kaciga?? Ste vi blesavi, u ono doba??? Ipak, od tada nisam prelijetao volan!