Ne samo prijatelju Stalkeru da nisi bio bijela vrana, ni crna oFca, niti ne znam ja sta drugo, nego bih zelio napomenuti, imajuci u vidu da sam dosta vremena vozio IZA Stalkera, da covjek nije napravjio NITI JEDNU gresku tokom citavog puta, upravo je savrseno pratio "putanje" bogena i pravaca, a ono sto me je zaista fasciniralo je to da je mali motorcic HYOSUNG od 250 ccm i 25 ks apsolutno KOMPETENTNO - vjerujte mi na rijec, za mene se zna da nisam demagog ili ulizica - pratio sve one visokokubikazne motore, bilo da se radi o brdu ili preticanju, apsolutno nije niti metra "trokirao" za nama i pratio nas je u stopu, ako je vozio iza nas, ili "gurao" brzinom naprijed ako je vozio ispred nas.
I zaista, zelio bih da parafraziram Stalkera i od srca da izjavim sluzeci se kaubojskim rjecnikom - sto je najbolji opis - da je ZAISTA i najiskrenije bila cast JAHATI sa ovom ekipom. I tu mislim na apsolutno svaku osobu, od prvog do zadnjeg! No doubt about that. Hvala im jos jednom sto su mi to omogucili !!!
![skocko [smilie=skocko]](https://www.du-moto.com/forum/Smileys/du-moto/skocko.gif)