Autor Tema: Crnom Gorom  (Posjeta: 2004 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Crnom Gorom
« u: 20 Svibnja 2009, 19:24:13 »
Blazo i ja smo onako, na brzinu, odlucili da se provozamo do Njegusa.Medjutim na izlasku iz Podgorice nam se prikljuci grupa od desetak manjih zujalica. Sve neka djeca od 17-18 i manje godina.Pustimo ih ispred nas a oni onako, skolski, pretecemo ih a oni u trku za nama, upadaju u makaze, sjecu krivine ,zeljni trke i dokazivanja pored velikih motora. Mladost - ludost. Nismo ih mogli gledat pa smo zato skrenuli sa planiranog puta.
E sad cete vidjet gdje smo skrenuli i dal smo se zeznuli...

I , sto mislite, zeznusmo li se ?
Onaj sto nam se pridruzio usput povede nas u Bigovu na riblje specijalitete i mogu vam reci da zna da izabere a on nije htio da jede jer, rece, da je pojeo pizzu u Puleni   :food: a tamo su tako dobre da do sjutra ne moze nista jes.Sala mala, Gasho nam je izabrao odlicnu ribu  :palacgore:
Sve u svemu jedan fenomenalan izlet, ponovilo se
Drumovanja

Pjevaju u meni drumovi sna¾ni,
drumovi dobri kao dlan oèin.
Moram danas otiæ nekud, da potra¾im
malo odmora za umorne oèi.
 Idem bez pozdrava, bez poruka, ovako lijepo pomuæenog uma, da tra¾im okuka, okuka, okuka, i iza svake - samo parèe druma.  Pustite me, pustite da odem, bez pitanja kako, i za¹to, i dokle, drumovi uvijek nekuda vode, a ja sam nomadskom glaðu proklet.              Vitomir Nikolic 1966

Odg: Crnom Gorom
« Odgovori #1 u: 20 Svibnja 2009, 21:04:28 »
Bome se niste zeznuli  :big_smile: Nice.

« Odgovori #2 u: 20 Svibnja 2009, 21:39:49 »
toliko o onom Gashovom:moram malo da smršam!  :lol:
nisam brz,ali sti¾em

« Odgovori #3 u: 20 Svibnja 2009, 23:04:03 »
Nema me pola... :food:

« Odgovori #4 u: 20 Svibnja 2009, 23:13:24 »
Nema me pola... :food:

Bas se nesto mislim kako si oslabio doc cu ja da ti davam da jedes  :mrgreen:

« Odgovori #5 u: 21 Svibnja 2009, 10:00:19 »
Zalutali mozda jeste ali se zeznuli niste.
A tough category, but the cream that is the BMW K1600GTL has remained at the top of this CW class for an impressive four years. (Cycle World)