Autor Tema: đir za otvaranje zimske sezone 05.10.2008  (Posjeta: 7622 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

đir za otvaranje zimske sezone 05.10.2008
« u: 05 Listopada 2008, 19:58:53 »
meni je bilo odlicno, ako zanemarimo probleme sa hranom, sad znamo dje ne treba ici...
vazno mi je druzenje makar jeli paštete...

trebalo bi iz djira nauciti da svaka pumpa ne bude naša i da se napune akumulatori prije vožnje ;)  :mrgreen:

evo samo par slika, sad moram oko zene :) vratim se oko ponoci :)

Odg: đir za otvaranje zimske sezone 05.10.2008
« Odgovori #1 u: 05 Listopada 2008, 20:01:50 »
meni je isto bilo super. Djir je bio odlican.. prosli smo oko 390km i bilo je taman za jednodnevni izlet.

ponovilo se :-)

« Odgovori #2 u: 05 Listopada 2008, 20:57:15 »
Aaaa prava je ekipa  :cool2:
Da je meni bar jednom u ovoj postavi,jedva čekam.
Dajte još slika ajeeee
...

« Odgovori #3 u: 05 Listopada 2008, 21:01:51 »
Super, super..

Mogo bi ja stavit slike, al su s moba, a sigurno ih Fjaka i Dado imaju na digitalcu, i to mnogo bolje!

BTW, osto sam bez goriva tocno na nizbrdici od depozita, tako da sam "guro Ducatija" do pumpe...  [smilie=clap] [smilie=clap] :doh:
*Kiss french, ride Italian*

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
« Odgovori #4 u: 05 Listopada 2008, 21:09:26 »

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

Offline Laske

« Odgovori #5 u: 05 Listopada 2008, 21:21:53 »
Ja ne znam za vas, ali ja jedem !!!  :doh:
Malo tosta, šunkice i sira, njorguta za zalit i nema fala !  [smilie=lolroll]

Mislim da od danas imamo bar jednu sliku za kalendar i to ovu drugu Fjakinu !!!

Desmo nisi jedini... Ne znam zašto, ali od 3 ne japanksa vozila, dva ostala bez goriva, talijanđer i austrijanac  :doh: Mali žuti, no frks  :big_smile:

Krampus, 400 km - Rookie mjerio...

I što drugo reči... Bilo nam je apsoštumpfno dobro k'o i svaki put  [smilie=skocko]
Laske

« Odgovori #6 u: 05 Listopada 2008, 21:37:18 »
.. 6:30 zvoni mi budilica..ali ja san več budan....triban se nać sa Tonijem..na jednoj kavi za razbuđivanje....
ka po dogovoru skupa ulazimo u Lamana....kava..jedna druga ....kad vidin zaboravija san mobitel ali to nije sve...hahahaha..zapantite ovo ...
..u 8 uri krećemo i lagnini prema makarskoj..nezaobilazna Vrulja i poziv Vedranu da ne bi slučajno zaspa....

....

..još jedna kava u Makarskoj i onda tutanj u Metković.

....

.u Metkoviću lipa slika 15 motora i puno poznatih faca..Du-moto forum na okupu...prava ekipa svaka čast...
..kratak dogovor i krećemo prema graničnom prelazu....sičate li se zaboravljenog mobitela ..e pa zaboravio sam isve dokumente ..niti osobnu neman...hahaha..malo ubjeđivanja i krečem preko "ako prođe prođe"...ulazim u Bosnu bez problema....vozimo  se lipin krajolicima i uživamo u vožnji koju predvodi Luči (f6)..
...pred granicu...stajem u sredinu a ekipa oko mene da carinik ne pita za osobnu ...ali neeeeeeeee  SVI moraju dat osobne..JBGA....skidam se sa motora i objašnjavam cariniku da neam ništa....nisu me puno tlačili malo pitanja jedna provjera i puštaju me uz klimanje glavom...HVALA....

...ekipa odlazi na Crveno jezerio par sličica i laganini  prema restoranu OPAčAK..u Tučepima....
Mir i tišinu narušava 25 motor a klinci i gosti restorana na trenutak ostaju zbunjeni a onda su počeli vadit fotoaparate i slikavat...

...uz mezu i ručak koji je "malo" kasnio,tako da je na trenutak skoro došlo do incidenta...hahaha..ovo je za Doktora i Lučija  ...prije ručka f6 održa je malu zdarvicu i pozdravio sve prisutne sa željom da se opet skupimo  još jednom u ovoj godini..ujedno je uputio svim bajkerima poziv da 27.12. svratimo u Dubrovnik..pa ko mpže neka zapiše u kalendar..

čakulamo i provodimo lipe dvi ure... vrime je doslovno proletilo Dubrovčani moraju doma ...oni za DU a mi na još jednu kavu  u Makarskoj...

..............................

...

.......

.....

...pozdrav svim koji su se danas našli na ovom malom okupljanju DU-moto ,ST-moto i V-Strom foruma...

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
« Odgovori #7 u: 05 Listopada 2008, 22:03:33 »
ovaj put je vrem. prognoza bila točna  [smilie=skocko]
 Polazak je bio zakazan u 8i15 al kko je i običaj vazda se kasni a ovaj put je Cvetova Honda kriva al tako je to s ondom...treba je malo "pomazit" i onda ce da sluša.
 Kao i vazda dolazilo se s polupraznim tank-ovima pa je svaka druga pumpa bila naša al svakome se moze dogodit a neki motori trose i do 12l kako čujem pa hajd onda nije ni čuda da je svako malo tankiranje.
 Prva postaja Metkovic....kao samo kafa al samo se čekalo ko ce se prvi dić i poć do pekare po  :food:  :mrgreen:
Nakon dobrijeh 45min stigla Splitska ekipa  koja se skupila u velikom broju iako su saznali za đir u zadnja 4dana odaziv je bio odličan (neki su se izvlačili na kišu :mrgreen:)
 Krenusmo pro grane sa Joke-tom ilegalcem (nema osobnih isprava) i uspješno je prokriumčaren do GP Vinjani Donji gdje smo svi morali dat na uvid osobne dokumente al eto dobra rječ otvara sva vrata pa je petljanac na granici kratko trajao....
Ulazak u BiH  strani državljani i državlajni europe su zaustavljeni sastrane na detaljniji pregled dokumenata a i bilo nas je bez tablica na propisnom mjestu pa je nakraju sve proslo ok...

Prva pumpa tamo i tanaaaa jedan nas padobranac mora natankat gorivo al ekipa produžuje dalje jer putna brzina je 70-90km/h pa ce nas lako stič....
 Granica i kontamo puštit ce nas kao i do sad al ne,i tako na uhvatiše ilegalca na 10ak min razgovora...
 Nakon 5min vožnje prema Jezerima Joke se izvaja i tu gubimo njegov trag sve do meze u Opačku :namrgodjen:  
 Obilazak jezera i tipična exkurzijska atmosfera... jedan se divi jezerima, drugi komentira da kako se nisu sjetili da bi ova rupčaga bila dobar deponij :oops: :mrgreen: treći blagosljiva prirodu,cetvrti vec jedva ceka Crveno jezero (partizančina europska :mrgreen:)

Priroda i društvo  :big_smile:

Koji leeeek :klanjase:

Der ŠminkeRR  8)

Neka je malo i Fjake i s one strane objektiva (janjetinaaaaaaaaaaa) :big_smile: :thumbsup:

"Slušaj Dado, očeš da skočiš il da te ja gurnem,biraj. Hajd hajd,nemam mnogo vremena,hladi mi se jagnjetina" [smilie=lol]

Dolaskom na crveno jezero nekima su se odma zarosile oči i srce im je sad bilonapokon  na mjestu [smilie=lol]

Preko 7 gora i 7 polja stigosmo u Opačak...
Dio ekipe je vec bio tamo (oni koji su se izvlačili na kišu i slični :mrgreen:)...
Isčekivanje glavnog jela na prekrasnom suncu....

Ova slika sve govori... velika tacna na stolu je ostala napola prazna rekli bi ništa čudno al za tim stolom sa bio ja :lol: pa je ovo eto odgovor da zaključite sami kakva je meza bila ;)

Za kraj sa ostavio govor komesara...ovaj....druga Lučija.... :klanjase:
[youtube=425,350]L5X9z0wlmGQ[/youtube]

Ekipa je bila za 5...vožnja za 5  uajebancija za 5.... Pozdrav Splitskoj otkaćenoj ekipi i pohvala Gashu koji je dosao na ovaj nas djir :thumbsup:
Kruhaa i igaraaa [smilie=skocko]

-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

« Odgovori #8 u: 05 Listopada 2008, 22:07:26 »
Odlično je vrime učinilo, do Metkovića pinku mrzlo, a posli taman.
Super đir, još bolja ekipa, organi MUP-a korektni, sve u svemu, nedilja za pamćenje.
Malo smo se gubili po Imotskoj krajini i igrali "grupa traži grupu", ali zato na svakom koraku izmamili osmjeh prolaznika.
Neka se ponovi!
Što prije!

P.S. Nadam se da su se konobari refali Doktoru za pretrpljene duševne boli! :mrgreen:
At the end of time, a moment will come when just one man remains.
Then the moment will pass. Man will be gone.
There will be nothing to show that we were ever here... but stardust.

« Odgovori #9 u: 05 Listopada 2008, 22:30:30 »
Kao i svaki put, odličan provod i dobar djir (600 km)... :thumbsup:
Vidimo se opet, samo treba nać dobar razlog... :mrgreen:

« Odgovori #10 u: 06 Listopada 2008, 00:38:32 »

http://www.clubpages.org/fjaka/photo/20080905-DU-ST-MOTO-DJIR/
slike se još UL

edit
UL puko pa sam jutros nastavio, sad su sve slike naliniji tj online ;)
« Zadnja izmjena: 06 Listopada 2008, 07:22:04 od fjaka »

« Odgovori #11 u: 06 Listopada 2008, 01:44:54 »
E bravo Fjakone to se čekalo  :thumbsup:

Pa vi ste stvarno svaku benzinsku posjetili  :P
A ovi separatisti nisu skužili zašto se išlo preko Hercegovine...HDZ zna se  [smilie=lolroll]
...

« Odgovori #12 u: 06 Listopada 2008, 07:36:20 »
...a ljudi moji ruke mi se oznojile a sline procurile....

... neka Vas...  svaka čast...

...netreba komentara...

...zdravlja neka bude, bit če toga još...
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

« Odgovori #13 u: 06 Listopada 2008, 09:00:38 »
Polazak je bio zakazan u 8i15 al kko je i običaj vazda se kasni a ovaj put je Cvetova Honda kriva al tako je to s ondom...treba je malo "pomazit" i onda ce da sluša.

Ostavi se ti moje Honde, i ona je jadna bila točno mjesec dana na bolovanju pa joj je malo oslabio akumulator, uostalom zakasnio sam samo 5 minuta a ima nekih koji su došli iza mene 10 minuta ali ja neću mjentovat.

U svakom slučaju đir je bio dobar, pogotovo po Imockoj krajini, rekli bi pjesnici, zavojitom cestom kroz slikovit kraj...
No, još smo bolje upoznali Domovinu, pa je još više volimo.

Ovaj đir mi je tako bio potreban za srce i dušu.
Sinoć sam lego u 22.30 što se nije oooooooooooodavno dogodilo
Miran i zadovoljan
CIKLAMA

« Odgovori #14 u: 06 Listopada 2008, 11:09:29 »
mnogo dobro  [smilie=clap] :klanjase: