Autor Tema: Nažalost...  (Posjeta: 193503 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Nažalost...
« Odgovori #330 u: 09 Travnja 2009, 00:51:37 »
al ne mogu vjerovat kako se u drvo zabio a lovio 125ccm doduse 2T-DT-a al svejedno

Nije dt kriva informacija a nije ni 125 [smilie=naughty]

Nažalost...
« Odgovori #331 u: 09 Travnja 2009, 09:10:38 »
Trebaju oni nabavit neki skuter i dat ga nede u servis da ga sredi,i nekog tko zna vozit i onda bi bili kraljevi neka je malo veca guža u Beverly i BMW su beskorisni,doduse Beverly ne toliko koliko BMW

BMW GS650... neka dodju caji iz metropole sto znaju voziti,a voze udvoje i slucajno padnes, ako im bjezis  pa da vidis kako je beskoristan.  :heat:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Offline f6

Nažalost...
« Odgovori #332 u: 14 Travnja 2009, 19:49:11 »
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

Nažalost...
« Odgovori #333 u: 16 Travnja 2009, 17:52:41 »
zna li se ko je strado na obodu sa žutom yamahom r6 stariji tip?
nemamo ništa,ostala samo plava crta

Offline V-nor

• **
  • YAMAHA 345 SYC, Malaguti CIAK
Nažalost...
« Odgovori #334 u: 16 Travnja 2009, 22:02:50 »
Pretpostavka je majka svih za*eeeba!
Nosite opremu, smanjite gas, doma je netko tko èeka na vas...

Nažalost...
« Odgovori #335 u: 17 Travnja 2009, 07:38:37 »
zna li se ko je strado na obodu sa žutom yamahom r6 stariji tip?
Neznam kako se zove,ali cini mi se da su rekli da je s Osojnika i da radi na aerodromu. Do bolnice je bio uredu,ali na CT-u glave pokazalo je izljev krvi na mozak. Prebacen je hitno helikopterom za Split.
Dezurni kamikaza !!!  A.K. ZUPA DUBROVACKA
MK Dvije Rote

Nažalost...
« Odgovori #336 u: 27 Travnja 2009, 22:33:37 »
zna li tko kako je Mihajlo V. (imao je gadnu prometnu prije mjesec dva tri) mislim da je Aprilili neku vozio??
kapljice od ulja se nedaju oprati

Nažalost...
« Odgovori #337 u: 27 Travnja 2009, 22:45:16 »

točno prije mjesec dana ,znam da je bio u komi kad sam se raspitivo prije 20 dana a baš me interesira kako je  :moli:

Nažalost...
« Odgovori #338 u: 27 Travnja 2009, 23:05:07 »
ma čula sam da je bio u komi, ali čula sam i da se probudio [smilie=skocko]
samo me zanimalo kako je sada, lik je legenda  :drinks:  :good2:
kapljice od ulja se nedaju oprati

Offline Laske

Nažalost...
« Odgovori #339 u: 27 Travnja 2009, 23:17:05 »
Neki dan mi je rekao njegov kolega sa posla da se probudio iz kome.
Laske

Offline f6

Nažalost...
« Odgovori #341 u: 09 Svibnja 2009, 10:07:43 »
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Offline Nix

Nažalost...
« Odgovori #342 u: 09 Svibnja 2009, 13:40:29 »
da dvoje,petoro! :shock: [smilie=anger] [smilie=anger] [smilie=anger]

Free Rider

Tetkica racing team

Offline stalker

• *
  • Honda NC750XDG / SH 150
    • ABYSS diving & water sport center
Nažalost...
« Odgovori #343 u: 09 Svibnja 2009, 23:27:38 »
Maloprije sam na radiju8 čuo vijest da je danas na hrvatskim prometnicama u četiri nesreće poginulo šest motociklista.
Tragedija, velika tragedija.  :'( :'( Ne mogu se pomiriti s time da je to tako i da tako mora biti.
Svaka me nesreća jednako teško pogodi.

R.I.P.
http://www.renault-klub.hr
 -----------------------------

Bolje izgubiti tren u ¾ivotu nego ¾ivot u trenu!

Offline f6

Nažalost...
« Odgovori #344 u: 10 Svibnja 2009, 08:14:14 »
 Udruga Motori  09. 05. 2009. | 19:03

BRZINA Za samo 12 sati – od 1.40 sati do 13 sati u subotu četiri teške nesreće u Sesvetama, Splitu, Buzetu i Vinkovcima
Crna subota: Šestero ljudi poginulo u nesrećama na motociklima
Autor M. Kovačević, M. Pejković Kaćanski, A. Pisak, D. Flego

Foto: A. Pisak

ZAGREB, SPLIT, BUZET, VINKOVCI – Šestero na motociklima poginulo je u subotnjem nizu prometnih nesreća diljem Hrvatske. Počelo je u 1.40 sati s nesrećom u Belovaru u Sesvetama gdje su poginula dvojica tek punoljetnih mladića, Miroslav Blašković (21) i Renato Šantek (18).

Jurili su na neregistriranoj yamahi yzf županijskom cestom, a dolaskom do oštrog desnog zavoja sletjeli su s ceste, u odvodni kanal te udarili u betonski most koji ga premošćuje, pa u prometni znak. Kacige ih nisu spasile i obojica su na mjestu ostala mrtva.

Bez kacige
Ni četiri i pol sata poslije, desetak minuta prije 6 sati, u Dujmovači pokraj Splita, vozeći se na motoru poginuli su 20-godišnja J. A. iz Solina i 22-godišnji T. F. iz Sućurja na Hvaru. Mladić je starom Solinskom cestom, od Splita prema Solinu vozio piaggio od 250 kubika te najvjerojatnije udario u svjetlosni stup.

Od silna udarca motor je odbačen gotovo 200 metara. Nisu nosili zaštitne kacige. Oko podneva na cesti Buzet – Ponte Porton u blizini Istarskih toplica poginuo je talijanski motociklist. Motociklist je pao s motora te glavom udario u lijevu stranu kabine Konzumova kamiona koji mu je išao u susret.

Teretnim je vozilom upravljao vozač K. R. iz Poreča koji nam je kazao da je motociklist vozio u koloni iz Buzeta s još petero talijanskih motociklista. U jednom se trenutku činilo kao da ih želi zaobići, zaljuljao se, pao i pritom udario glavom u kamion. Najvjerojatnije mu se blokirao stražnji kotač motora. Odredište im je bio Umag, gdje se odražava susret nekoliko tisuća bikera.

Povećao brzinu
Motociklist Mladen J. (24) iz Vinkovaca poginuo je danas popodne u naletu na stražnji dio teretnjaka. Upravljao je neregistriranim motociklom honda sa zaštitnom kacigom na glavi, Šokačkom ulicom u naselju Slaviji i u ravnom dijelu ulice povećao je brzinu, ali je teretno vozilo mercedes zbog skretanja u sporednu ulicu smanjilo brzinu. To nije na vrijeme uočio pa se svom brzinom zabio u tovarni dio teretnog vozila. Mladen J. umro je na putu do bolnice.
Prometne nezgode na motorima