ja bi nesto reka ako smin. prvo zaj mi je ljudi sta su poginili i laka in zemlja bila.
nevezano za ova dva slucaja ili 101 prije, zasto mi nemozemo sebi priznat da vozimo prebrzo tamo di to nije misto, prvi ja pa svi ostali, cast izuzecima koji voze po znakovima. e bas takvi koji voze sporo, citaj normalno uvjetima na cesti i prema onome di se nalaze, uvik su bili popljucani i ismijavani od strane gradskih racera. i kad se nesto desi uvik je neko drugi kriv a ne mi.!?
konkretno moj slucaj: 2 rebra, prvi lumbalni kraljesak, glava, punata .... i ja san udrija u autobus koji je izlazija sa stanice. ja mislin da svi koji su polozili vozacki znaju sta znaci kad autobus izlazi sa stanice = isto ka crveno na semaforu. ja san udrija u njega sa jedno 80-100 kmh a kocija san, znaci prebrzo san vozija. nije vozac kriv.
ili kazu poginija xy jer mu je neko sa sporedne izasa i oduzeja prednost, ali niko ne kaze da je vozija 250 di je ogranicenje 60

i sad je kriv ovi u autu

da ponovin zaj mi je ljudi i ovaj post nisan napisa da bi nekoga osudija, ovo je samo sta se meni desilo zbog brzine.
vozimo po grobniku a po gradu se malo smirimo