Autor Tema: Nažalost...  (Posjeta: 193514 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Nažalost...
« Odgovori #270 u: 26 Listopada 2008, 20:37:25 »
Mozemo se prepucavat do ujutro tko je kriv!!! Mislim da je to sad nebitno. Dogodilo se i to nemozes promijenit!
Dezurni kamikaza !!!  A.K. ZUPA DUBROVACKA
MK Dvije Rote

Nažalost...
« Odgovori #271 u: 26 Listopada 2008, 20:43:45 »
Mozemo se prepucavat do ujutro tko je kriv!!! Mislim da je to sad nebitno. Dogodilo se i to nemozes promijenit!
:thumbsup:

Nažalost...
« Odgovori #272 u: 26 Listopada 2008, 21:12:57 »
"Vozaci" JP Libertas  prijatelj mi je reka da je kriv vozac autobusa  :namrgodjen:
takoder se nebi cudia da je razgovara na mob.Pitam se dali su mladic i divojka koji su poginuli u Komolac 100posto krivi  :think:

U 20 min, koliko mi je trebalo jutros od Lapada do vidikovca vidio sam trojicu vozaca Libertasa sa mobom u uporabi.. Zar je toliki probem hands free nabavit ako vec toliko laju na mob??
*Kiss french, ride Italian*

Offline Nix

Nažalost...
« Odgovori #273 u: 26 Listopada 2008, 21:21:28 »
"Vozaci" JP Libertas  prijatelj mi je reka da je kriv vozac autobusa  :namrgodjen:
takoder se nebi cudia da je razgovara na mob.Pitam se dali su mladic i divojka koji su poginuli u Komolac 100posto krivi  :think:

a sad ispljuvajte sve vozače...jbt
za ovu ne znam ko je kriv,a za nesreću u komolcu vozač DEFINITVNO nije kriv...

no,kako kažete,uopće nije više važno ko je kriv... [smilie=anger]
Free Rider

Tetkica racing team

Offline f6

Nažalost...
« Odgovori #274 u: 26 Listopada 2008, 21:33:08 »
Mislimda je rasprava potpuno bez veze. Ovako s nekoliko fotografija uopće nije moguče procjeniti ko je kriv. Ne branim  vozača autobusa ali pitam sve koji odma okrivljuju tog vozača znaju li koliko je autobus dugačak i da od momenta od kada on uđe prednjim dijelom u raskršće do momenta kad mu prođe zadnji kraj mi možemo doći od Fashiona do semafora. Ne kažem da se jadni Nikola tako zaletio, dapače uvjeren sam da nije, ali udareno je u zadnji dio autobusa. Isto tako dovoljno je da je stotinku pogledao negdje drugo pa da se ovo dogodi. Ljudi moji ovdje nije vađno ko je kriv. Jadni su svi oni koji su u ovom učestvovali. Naravno najviše mi je žao obitelji Vukas. Kako sam već rekao poznajem ih sve, od Nikolina oca Pera, sestara, njega, djeca nam se druže, ali žao mi je i ovoga vozača autobusa. Težak je njihov posao, ne zaboravimo
« Zadnja izmjena: 26 Listopada 2008, 21:44:03 od f6 »
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

Nažalost...
« Odgovori #275 u: 26 Listopada 2008, 21:48:30 »
U 20 min, koliko mi je trebalo jutros od Lapada do vidikovca vidio sam trojicu vozaca Libertasa sa mobom u uporabi.. Zar je toliki probem hands free nabavit ako vec toliko laju na mob??
Isto tako mozemo ric da nije nitko kriv nigo je kriva sudbina [smilie=anger]
...rodila mama pametno dite...

Nažalost...
« Odgovori #276 u: 26 Listopada 2008, 22:17:19 »
Evo čitam na indexu da su oba imali kacige i normalno vozili a da ih je pokupio bus koji je skreto prema Uvali i velikom silom odbacio. . .

Zavisi kako tumacis normalnu voznju...
Meni je prisao jedan prijatelj i rekao da se taj motor vozio cijelo popodne na zadnjoj po bulevaru,a neki tvrde da je na zadnjoj doletio na semafore. Ostali koji su ga znali rekli su da on nikad se nije vozio tako.
Tesko je kriviti vozaca autobusa u ovoj situaciji koja je poprilicno nejasna.

“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
Nažalost...
« Odgovori #277 u: 26 Listopada 2008, 22:23:34 »
Malo manje lupetanja ne bi bilo naodmet. Nikola se nikad nije tako vozio, jeste vi znali njega uopće?

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

Nažalost...
« Odgovori #278 u: 26 Listopada 2008, 22:37:40 »
I najbolji na svijetu mogu imat loš potez i da ih skupo košta...

Mene stvarno nerviraju ovi filozofi koji sve znaju, sve komentiraju, prejudiciraju stvari, a posebno volim ove jednostrane neurotike kojima je sve crno ili bijelo, pa ožeži bez stvarnog poznavanja stvari i bilo kakvih argumenata.
Zato se suzdržavam od komentiranja jer se ništa ne može tvrdit sa 100%

Žao mi je svakog izgubljenog života i svake ozljede pa makar bila i ogrebotina.
Žao mi je svakog učesnika u ovakvim događajima, jer to su traume za života.

Sigurno nisu s namjerom išli nekoga unesrećit (mada je bilo i toga, ali to su posebni kreteni)

A ko je kriv utvrdit će oni kojima je to poso.

Na kraju, Bog je velik i sve se naplati, prije ili poslije.

CIKLAMA

Offline ch4

• Yamaha YZF R6
Nažalost...
« Odgovori #279 u: 27 Listopada 2008, 00:13:18 »
ja bi nesto reka ako smin. prvo zaj mi je ljudi sta su poginili i laka in zemlja bila.

nevezano za ova dva slucaja ili 101 prije, zasto mi nemozemo sebi priznat da vozimo prebrzo tamo di to nije misto, prvi ja pa svi ostali, cast izuzecima koji voze po znakovima. e bas takvi koji voze sporo, citaj normalno uvjetima na cesti i prema onome di se nalaze, uvik su bili popljucani i ismijavani od strane gradskih racera. i kad se nesto desi uvik je neko drugi kriv a ne mi.!?

konkretno moj slucaj: 2 rebra, prvi lumbalni kraljesak, glava, punata .... i ja san udrija u autobus koji je izlazija sa stanice. ja mislin da svi koji su polozili vozacki znaju sta znaci kad autobus izlazi sa stanice = isto ka crveno na semaforu. ja san udrija u njega sa jedno 80-100 kmh a kocija san, znaci prebrzo san vozija. nije vozac kriv.

ili kazu poginija xy jer mu je neko sa sporedne izasa i oduzeja prednost, ali niko ne kaze da je vozija 250 di je ogranicenje 60  :shock: i sad je kriv ovi u autu  :thumbsdown:

da ponovin zaj mi je ljudi i ovaj post nisan napisa da bi nekoga osudija, ovo je samo sta se meni desilo zbog brzine.

vozimo po grobniku a po gradu se malo smirimo

Under 1:40:xx pending

Nažalost...
« Odgovori #280 u: 27 Listopada 2008, 00:42:16 »
900rr i ch 4 svaka vam je na mjestu :thumbsup:
krivi su motoristi dosta vise negoli se zeli priznat..
sve st mogu rec je laka mu zemlja a malome svako dobro pozelit.

Offline f6

Nažalost...
« Odgovori #281 u: 27 Listopada 2008, 07:52:15 »
Malo manje lupetanja ne bi bilo naodmet. Nikola se nikad nije tako vozio, jeste vi znali njega uopće?

Ja sam se dosta puta pitao što će njemu R6. Mislim da nikad nije "odvrnuo" Zato sam još više prestravljen  [smilie=anger]
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

Nažalost...
« Odgovori #282 u: 27 Listopada 2008, 08:10:23 »
Isto tako mozemo ric da nije nitko kriv nigo je kriva sudbina [smilie=anger]

Ne znam zasto si mene citiro. JA nisam osudio ni vozaca busa ni pokojnika sa R6 a ni Gospu Sinjsku, jer to je sad uzaludno, kao sto je Spave napiso... NA zalost..

Iznjeo sam svoje zapazanje od jucer ujutro, koje sigurno nije pohvalno, i na koje bi vozaci trebali obratit paznju, jer voze ogromno vozilo kroz grad, voze xy ljudi i tako dalje.... :think:
*Kiss french, ride Italian*

Nažalost...
« Odgovori #283 u: 27 Listopada 2008, 09:35:55 »
Mislim da je CH4 sve reka.
Možemo mi pričat šta god oćemo, ali činjenica je i istina da motoristi stalno voze iznad dopuštene brzine.
Ne mora to bit 250 km/h kroz grad, ali i 100-110 čini ogromnu razliku u zaustavnom putu u odnosu na 60 koliko je dozvoljeno.
Kad malo bolje razmislim, i sve prometne u kojima sam osobno sudjelova su se vjerojatno mogle izbjeć da san iša sporije.
Po slovu zakona nisan ni u jednoj bija kriv jer su mi svaki put oduzeli prednost, ali da san sporije vozija, možda bi se uspija zaustavit.

Nek onaj ko vozi po propisima baci prvi kamen.
At the end of time, a moment will come when just one man remains.
Then the moment will pass. Man will be gone.
There will be nothing to show that we were ever here... but stardust.

Offline stalker

• *
  • Honda NC750XDG / SH 150
    • ABYSS diving & water sport center
Nažalost...
« Odgovori #284 u: 27 Listopada 2008, 13:26:55 »
Sad sam skonto da znam malog Pera. Ovog ljeta je radio u ronilačkom centru ABYSS na hotel Presidentu i više puta mi je pripremao opremu za ronjenje. Nadam se molim Boga da se izvuče bez težih posljedica.
http://www.renault-klub.hr
 -----------------------------

Bolje izgubiti tren u ¾ivotu nego ¾ivot u trenu!