Autor Tema: Pik "Slano" - Pit stop "Trsteno"  (Posjeta: 1642 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Pik "Slano" - Pit stop "Trsteno"
« u: 29 Veljače 2008, 20:28:12 »
Ptolječe je a u meni nemir...

čuli smo svi da su najbolje stvari u životu đaba ali se ovi "proljetni" dani stvarno nemogu platit, ili rekli bi neprocjenjivo!
Kao što piše, ruta je bila standardna za veliki broj vozača motora i skutera iz Dubrovnika! Puno nas je prošlo stotinama puta ali uvjek iznova se zahvalim bogu što je imam, uz sunce, more, temperaturu adekvatnu za vožnju... bla, bla, bla!

[smilie=skocko]
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

Odg: Pik "Slano" - Pit stop "Trsteno"
« Odgovori #1 u: 29 Veljače 2008, 20:29:41 »
Bravo Vedro!!  :thumbsup:
Dezurni kamikaza !!!  A.K. ZUPA DUBROVACKA
MK Dvije Rote

Offline f6

« Odgovori #2 u: 29 Veljače 2008, 23:32:55 »
 :thumbsup: :thumbsup: neka barem neko uživa  :thumbsup:
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

« Odgovori #3 u: 01 Ožujka 2008, 10:36:54 »
Još malo dundo Luči, još malo  :doh:

Zaboravih se zahvalit, ma što ih treba uopče hvalit, to se zna... bubsonu i cjelom servisu naravno na brzom i bezprjekornom otklanjanju elektroničkog kvara na mojoj dvokolici!

Buba, isplatilo se ulaganje u piaggio radni kompjuter, uklanjanje elektro kvarova na piaggio motorima bio bi težak i zamoran posao bez njega! Ovako samo priključiš, "inspection on" i on nađe kvar!  :yes:

:thumbsup:
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.