Autor Tema: đir do Korčule  (Posjeta: 10945 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Ana

đir do Korčule
« u: 25 Lipnja 2007, 19:20:28 »
Evo da se i ja pohvalim. Tanja i ja krenule na pravi ženski vikend na Korčulu. Hm...sa Liberty-jem  200. I brm, brm, brm....krenule smo u petak u 9.30, prva stanica Stonska pumpa, dogovor je bio da pijemo kavu u Stonu ali zaključile smo da nismo dovoljno utrnule pa smo brm, brm i stigle na Drače. Kafenisale nešto više od po ure i nastavile do Orebića. Uletile zadnje na trajekt. Dundo koji radi na trajektu nas je upozorio da prilično valja i da moramo držati motor da ne padne. Pa valjalo je a valjale se i mi od smijeha. Darija nas dočekala sa gotovim ručkom...juuuupiiiii. Dakle bio je to divan vikend, kupanje, papanje pa opet kupanje pa spavanje....Neću vas zamarati detaljima ali moram se pohvaliti da se nisam odavno tako dobro zabavila i opustila. U nedjelju ujutro smo sjele na skuterčić i brm, brm krenule nazad. Stale smo u Pijavičino na kavu kod prijateljice Anite, malo odmorile i krenule dalje. Dogovor je da se pije kava u Slanome. Dakle na izlazu iz Stona mene upekla pčela ili osa u bedru...mislila sam da će mi oči iskočiti iz kacige ali sam uredno šutala do Slanoga. Inače cijelim putem i do tamo i nase su nas gledali kao izvanzemaljce, možda zato što smo na skuter nabili dva ogromna ruksaka jer...je li morali smo nositi sve ono što mi žene mislimo  da nam treba a pola od toga i ne izvadiš iz torbe, možda i zato što smo bile u japankama i trikvarta gačama a sa pravom motorističkom kacigom, možda i zato što smo cijelim putem brbljale i umirale od smijeha što vam govori kojom brzinom smo išle a možda i zato što sam ja kad sam sišla s motora u Slanom strelovitom brzinom skinula gače da vidim od čega mi to oči iskaču...Svakako bilo nam je divno i bila sam jako ponosna kad su nam se putem motoristi javljali. Eto, ljudi se uglavnom zgroze kad kažemo da smo išle motorom, pardon- skuterom ali nadam se da će bar neki od vas shvatiti naše zadovoljstvo. Slike ću ubaciti sutra jer sam lijena a muž mi je na poslu...

Odg: đir do Korčule
« Odgovori #1 u: 25 Lipnja 2007, 19:23:00 »
..čitam ovo i zvuči mi ful zabavno...ma svaka čast cure  :thumbsup:

®ivot je samo jedan, stoga, pazite na sebe i druge, vozite glavom, a ne rukama i nogama i uvijek se sjetite da ste to mogli biti ba¹ vi...

Offline nela

• -
« Odgovori #2 u: 25 Lipnja 2007, 19:24:17 »
Bravo!!  :thumbsup: Zavidim vam!!!  ;)
Hocu VN 900

« Odgovori #3 u: 25 Lipnja 2007, 19:26:28 »
Bravo cure! Blago vama :thumbsup:
Living the life I was born to live...
Daddy's little girl's all grown up...and terrorizing the world

http://kingdom.forumsmusic.com/

Nit' je krv voda, nit' je Ribar vino
Normal people worry me

Offline Ana

« Odgovori #4 u: 25 Lipnja 2007, 19:30:02 »
Ajme stvarno nam se blago, nema do ženskog vikenda... :)

« Odgovori #5 u: 25 Lipnja 2007, 19:43:21 »
Kako je muz reagira na to da se ide motorim,khm pardon skuterom  :big_smile:

Bravo Ana,svaka cast,sjecate se kad sam prica ono o tome kako zene voze...Ana najburnije reagirala,ma to nisam generalizirao,eto cist primjer sposobnosti  :thumbsup:
Jos jednom,svaka cast
...

Offline aurellie

« Odgovori #6 u: 25 Lipnja 2007, 19:45:07 »
Ne budi lijena nego stavljaj slike  :joy:
 :D

The machine spirit is with me!

« Odgovori #7 u: 25 Lipnja 2007, 19:46:29 »
Tako je! Stavljaj samoljepljive, boji slike sličice... :joy:
Living the life I was born to live...
Daddy's little girl's all grown up...and terrorizing the world

http://kingdom.forumsmusic.com/

Nit' je krv voda, nit' je Ribar vino
Normal people worry me

Offline Ana

« Odgovori #8 u: 25 Lipnja 2007, 19:48:20 »
Oliverr ja se stvarno ne sječam što si ti pričao, daj me molim te podsjeti..

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
« Odgovori #9 u: 25 Lipnja 2007, 20:28:39 »
 :cool2:  Al obavezli slike i eventualno slike meze mada vama zenama to nije takav fetiš kao nami [smilie=lol]  :mrgreen:

Relja.. si ih ljepo ugostio?
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

Offline aurellie

« Odgovori #10 u: 25 Lipnja 2007, 20:47:13 »
Nisam ja...nisu se javile  :oops:

The machine spirit is with me!

« Odgovori #11 u: 25 Lipnja 2007, 21:05:08 »
Bravo đevojke... :thumbsup:

Offline pAx

« Odgovori #12 u: 25 Lipnja 2007, 21:16:09 »
svaka cast :thumbsup:
hocemo slike, slikice...  :joy:

Offline Ana

« Odgovori #13 u: 25 Lipnja 2007, 21:42:47 »
ćuj da slike meze....to se trudimo ne memorirat....a kamoli slikavat....mi smo lijepe i mršave...ha,ha, ha....najedale smo se ko prasice al nismo to slikavale. Slike prvo moraju proči cenzuru pa ćete ih onda dobiti [smilie=cheer]

Offline Ana

« Odgovori #14 u: 25 Lipnja 2007, 21:43:57 »
aurelko sorry stvarno nismo imale puno vremena :shock: