Pomognite rad i daljnje funkcioniranje DU Moto Portala i Foruma Postanite Supporting èlan
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Spotaknula se i pala na dildo Meni nije nezamislivo, ne dolazim radi toga, ali kad se već nađe, zašto ne pogledat? Iako je ono neku večer više sličilo na sodomu i gomoru nego na striptiz.
Da pala... To ko kad muža "slučajno" ubodeš nožem...jedno 13 puta Sodoma, Gomora, Noin potop i sve one puste egipatske pošasti zajedno
A jes...sad će ispast da su joj i skakavci iskakali iz p....
ajme, nadam se da je to izoliran slucaj, sad sam malo procitao topic od pocetka, vidim da su slike toga maknute, onda je fakat kriticno bilo znaci takve feste bas i nisu za celu familiju? tj. pretpostavljam da su strip programi kasno navecer?
A koliko je onih pirseva imala dole nikakva nenadana iskakanja me ne bi čudilamogu bit za cijelu familiju, ak mlađi članovi na vrijeme odu spavat. ja na sve partyje u blizini kuće vodim brata(Lovre M.-6 ipo ), pa ga stara posli skupi
Dragi gosti, koji nemate pristup ostlalim temama, samo ću vam kazat da su slike u velikoj rezoluciji i vidi se sve, pa se vi ne registrajte
dobro si ti zoomirala i fokusirala pogled za tako gadljivu curu !!!
nemam poima kako sam se nasao na ovoj temi, ali kao regani clan ja nis ne vidim ? mozda da tu i tamo napisem pokoju