Autor Tema: MAKARSKA RIVIJERA  (Posjeta: 6080 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

MAKARSKA RIVIJERA
« Odgovori #30 u: 10 Siječnja 2007, 15:09:54 »
Citat: "emirharley"

Sto se tice cevapa kod "Zelje":  (Boze me oprosti) :thumbsdown:  :verymad:  [smilie=naughty]  :toilet:  [smilie=puke]

Znaci - prevara.. drugu put se tebi javim za preporuku kad dodjem u Sarajevo.
RDAVA

Offline emirharley

• Harley-Davidson Road King Classic FLHRCI
    • http://www.facebook.com/pages/The-First-Sarajevo-Harley-Davidson-Club/121702474647007 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.163078797061414.27691.100000778847200&type=3&l=daf8484f07
MAKARSKA RIVIJERA
« Odgovori #31 u: 10 Siječnja 2007, 15:45:41 »
Nije prevara, nego muka u stomaku i tri dana se boris da to izbacis. Tako je to godinama. Vjerovatno imaju (su imali) preveliki promet, pa su poceli naguravati sodu bikarbonu da im sto prije nadodju cevapi, sta ti ja znam, samo znam da je vecini muka od tih cevapa, u sto ukljucujem i helginu suprugu.

I inace, ja uvijek predlazem "kombinaciju":  pet cevapa i mala porcija sudzukica, sto sve zajedno dodje (velicinom i cijenom) kao jedna normalna porcija. Cevapi da uzivas, a sudzukice da "ubiju" cevape i da - uzivas! No, nemoj zaboraviti i pite. Burek, sirnica, zeljanica, buredzici (te veze nema sa burekom, mada su u nekom dalekom srodstvu), krompirusa, tikvenusa...sve to na vagu ili u zvrku + jogurt.

Samo nemojte kao oni iz Dvije rote onomad kada su bili u Sarajevu i kada su izjavili da su se toliko napili i da nece moci da voze motore po Sarajevu, obzirom da su pili pivu na pivu umjesto jogurta  i kada su napokon NEKAKAO uspjeli da prebace motore iz jednog u drugi dio grada pazeci da se ne strovale sa motora od pijanstva i kada sam im napokon rekao da su pili BEZALKOHOLNE PIVE,  nastala je opca ludnica od zajebancije. [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]

MAKARSKA RIVIJERA
« Odgovori #32 u: 10 Siječnja 2007, 15:57:21 »
Citat: "emirharley"
Nije prevara, nego muka u stomaku i tri dana se boris da to izbacis. Tako je to godinama. Vjerovatno imaju (su imali) preveliki promet, pa su poceli naguravati sodu bikarbonu da im sto prije nadodju cevapi, sta ti ja znam, samo znam da je vecini muka od tih cevapa, u sto ukljucujem i helginu suprugu.

I inace, ja uvijek predlazem "kombinaciju":  pet cevapa i mala porcija sudzukica, sto sve zajedno dodje (velicinom i cijenom) kao jedna normalna porcija. Cevapi da uzivas, a sudzukice da "ubiju" cevape i da - uzivas! No, nemoj zaboraviti i pite. Burek, sirnica, zeljanica, buredzici (te veze nema sa burekom, mada su u nekom dalekom srodstvu), krompirusa, tikvenusa...sve to na vagu ili u zvrku + jogurt.

Samo nemojte kao oni iz Dvije rote onomad kada su bili u Sarajevu i kada su izjavili da su se toliko napili i da nece moci da voze motore po Sarajevu, obzirom da su pili pivu na pivu umjesto jogurta  i kada su napokon NEKAKAO uspjeli da prebace motore iz jednog u drugi dio grada pazeci da se ne strovale sa motora od pijanstva i kada sam im napokon rekao da su pili BEZALKOHOLNE PIVE,  nastala je opca ludnica od zajebancije. [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]

Nije mi bila muka, valjda zato sto sam uzeo samo 5 komada i puno luka za ublazavanje mucnine.. Iskreno, i nisam neki ljubitelj cevapa, svakakvog se mesa mjesa i prodaje pod cevape, tako da cu se zadrzati na pitama + jogurt.. smatram to dobitnom kombinacijom.
Hvala na iscrpnom infu oko vasih/nasih specijaliteta, jer mogao bih i ja uskoro BiH osobnu kartu dobiti.
RDAVA

Offline f6

MAKARSKA RIVIJERA
« Odgovori #33 u: 10 Siječnja 2007, 15:58:59 »
Uf sječam se onih bezalkoholnih. Mario je jedva onu malu ukrcao na motor. A neki su za to vrijeme  :banghead: . Stvarno zajebana ona bezalkoholna  [smilie=pals]
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

Offline emirharley

• Harley-Davidson Road King Classic FLHRCI
    • http://www.facebook.com/pages/The-First-Sarajevo-Harley-Davidson-Club/121702474647007 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.163078797061414.27691.100000778847200&type=3&l=daf8484f07
MAKARSKA RIVIJERA
« Odgovori #34 u: 10 Siječnja 2007, 16:00:48 »
Welcome aboard! :thumbsup: