Autor Tema: isle of man  (Posjeta: 18729 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

isle of man
« u: 24 Prosinca 2006, 18:21:06 »
Zanima me imali neko od vas da prati Irski road racing.Po meni je ovo bolje od motogp,dali bi Rossi bio prvak i ovdje?  http://video.google.com/videoplay?docid=7384442947716961899&q=isle+of+mann+tt&hl=en

Offline Srđan

• *
  • KTM Super Duke 990
isle of man
« Odgovori #1 u: 24 Prosinca 2006, 18:43:34 »
Ljudi su Bogovi, skidam im kapu ... ovo su pravi vozaci - jes da su ludi 199% ali  :thumbsup:

Gledo sam VHS od prije par godina i DVD od 2005 i svake godine neko zgine i polomi se momacki ali treba  imat muda za ovako vozit

VOLIO BI OVO POC VIDIT UZIVO!

isle of man
« Odgovori #2 u: 24 Prosinca 2006, 19:10:03 »
Vidio sam neke isjecke od ovih trka odavno... fantasticno...   :thumbsup:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Offline f6

isle of man
« Odgovori #3 u: 24 Prosinca 2006, 19:22:14 »
A da se organiziramo slijedeće godine :shock:
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

Offline Srđan

• *
  • KTM Super Duke 990
isle of man
« Odgovori #4 u: 24 Prosinca 2006, 19:39:22 »
Moze, ja se popenjem povise ceste i snimam a vi naljecite ????  [smilie=lolroll]

Offline f6

isle of man
« Odgovori #5 u: 24 Prosinca 2006, 19:43:07 »
Samo moramo vidjet koje ćemo gume koristiti. Vozi se na cesti ali se vozi ko na pisti :shock:

Šalu na stranu. pa nije strašno otići do Irske. Prođeš Evropu, pređeš preko Engleske, trajekt i eto te. Bliže nego u Australiju :joy:  :joy:

Aster, provjeri rotu

Napomena: u Du-moto team-u ja bi mogao biti član logistike zadužen za  :food:  :joy:  :joy:  :joy:

isle of man
« Odgovori #6 u: 24 Prosinca 2006, 20:22:59 »
Pored toga sto su ludi i dobri vozaci,trka traje skoro dva sata,tako da moraju biti u dobroj kondiciji.

isle of man
« Odgovori #7 u: 24 Prosinca 2006, 21:05:22 »
Na WWW.Motorrad-bild.de i onda kliknete prvi link što se otvori Motorrad-bild kad se pojavi slika klik na classic-motorrad tu imate sve reportaže o Isle of Man i puno slika,pratim to i sam jer mi je ta utrka zakon.

isle of man
« Odgovori #8 u: 24 Prosinca 2006, 21:43:11 »
Citat: "f6"
Samo moramo vidjet koje ćemo gume koristiti. Vozi se na cesti ali se vozi ko na pisti :shock:

Šalu na stranu. pa nije strašno otići do Irske. Prođeš Evropu, pređeš preko Engleske, trajekt i eto te. Bliže nego u Australiju :joy:  :joy:

Aster, provjeri rotu

Napomena: u Du-moto team-u ja bi mogao biti član logistike zadužen za  :food:  :joy:  :joy:  :joy:

...a ja za irkinje :big_smile: , imam neka, hm, akhm, ma ono sheme iskustva i to...
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

Offline f6

isle of man
« Odgovori #9 u: 24 Prosinca 2006, 21:46:48 »
ispomagat ćemo se :joy:

isle of man
« Odgovori #10 u: 24 Prosinca 2006, 21:51:12 »
a ludjaka e svaka im cast a ni ova publika nije bas pametna ali da mogu i ja bi vjerojatno bio u prvim redovima

mislim publike :big_smile:  :big_smile:
JAHACI BABE RUZE

isle of man
« Odgovori #11 u: 24 Prosinca 2006, 22:18:49 »
Citat: "Vedro"

...a ja za irkinje :big_smile: , imam neka, hm, akhm, ma ono sheme iskustva i to...

Silenzio stampa!  [smilie=silenced]
Moze na pm?!  :big_smile:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

isle of man
« Odgovori #12 u: 25 Prosinca 2006, 08:44:56 »

Offline Nix

isle of man
« Odgovori #13 u: 25 Prosinca 2006, 18:51:59 »
Ovo je odlično! :thumbsup:Blago im se kad su im ovakve ceste pa mogu ovo organizirat....a zamislite kod nas ovakvo što... :shock: uspjeh bi bio samo doć do cilja! :roll:

Yamasaki svaka čast za ovaj i ostale tvoje linkove... :thumbsup: Uvijek interesantno,neobično i puno adrenalina!
Daj još sličnih..... :thumbsup:  :thumbsup:

BTW:Kako uspiju ostvarit ovakve brzinske prosjeke i nagibe pa ovoj cesti.....jer zamislite koliko se vodi računa na trkaćim stazama o kvaliteti asfalta,temperaturi guma itd....a ovdje prolaze i preko raskrižja,piješačkih prijelaza i bijelih traka i ništa.... :shock: Stvarno drama!
A ne daj Bože pada možeš birat izletnu zonu...publiku,obližnje kuće ili pak reklame....a ako imaš "sreće" letiš u provaliju! :big_smile:
Free Rider

Tetkica racing team

isle of man
« Odgovori #14 u: 25 Prosinca 2006, 23:07:28 »