Autor Tema: isle of man  (Posjeta: 18728 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

isle of man
« Odgovori #60 u: 08 Veljače 2007, 19:37:19 »
Citat: "yamasaki"
Dobro stivo :thumbsup: Joey Dunlop je legenda ove trke a i motociklizma,najveci uspjeh je napravio u svojoj 48 godini,sto znaci da ja imam jos 13 godina fore da oborim kakav rekord :lol: mozda bacanje sline u dalj? :big_smile:

Stari seee,stari seeee!!!  :mrgreen:
Ja mislio da si mlađi a ono skoro 40 + .  :big_smile:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

isle of man
« Odgovori #61 u: 08 Veljače 2007, 20:01:00 »
Ameri kazu 'age is state of mind' tako da je to posto moj moto.Druzenje sa mladzim ili starijim koji se osjecaju mlado,pomaze puno.

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
isle of man
« Odgovori #62 u: 15 Veljače 2007, 23:22:07 »
Citat: "Dado"
Evo mali podsjetnik ako netko ne zna. Naš prijatelj (i Rudijev rođak) Emil Mokrovčak jedini je Hrvat koji je vozio utrku Isle of Man (1997. god.)

Emil je bio danas s nama na kavi u Roxyja. He he jesmo ga ispilali pitanjima...  :big_smile:

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

Offline f6

Odg: isle of man
« Odgovori #63 u: 25 Srpnja 2007, 20:32:04 »
kako dobra cesta za voziti. jedino je snaopaka  :shock:

mode=related&search=
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

« Odgovori #64 u: 25 Srpnja 2007, 20:38:12 »
Ocito sam zaduzen za perverznu egzotiku...

Pa evo je jos malo..

Legendarna staza, legendarni (pokojni :() vozac, jos legendarniji motor, britten v1000

*Kiss french, ride Italian*

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
« Odgovori #65 u: 25 Srpnja 2007, 21:48:37 »
Kad smo već kod Brittena, imam ovaj video u VHS formatu

http://www.britten.co.nz/shop/video.html

Ako ga netko hoće prebacit u DVD format neka mi se javi  ;D
Ima se što vidjet, Britten je jedan od legendarnih projekata iz garaže koji je imao masu fenomenalnih tehničkih rješenja.

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

« Odgovori #66 u: 26 Srpnja 2007, 00:56:54 »
Kad smo već kod Brittena, imam ovaj video u VHS formatu

http://www.britten.co.nz/shop/video.html

Ako ga netko hoće prebacit u DVD format neka mi se javi  ;D
Ima se što vidjet, Britten je jedan od legendarnih projekata iz garaže koji je imao masu fenomenalnih tehničkih rješenja.

Sing me in! JA ga zelim imat doma!

Uz to sto je bio fenomenalna tehnicka perverzija izradjena upotpunosti rukama mehanickog genija, zanimljivije je to sto je nastao u doba kad se to zapravo nije moglo dogoditi, kada se masovnoj proizvodnji i japanskim megafirmama nije moglo parirati.. U tehnickom, financijskom i logistickom smislu.

Britten je jedna tehnicko-avangardna poslastica svakog motorheada.
*Kiss french, ride Italian*

« Odgovori #67 u: 12 Listopada 2009, 15:39:26 »
Po Gradu se seta jedan dundo koji je vozio tu utrku desetak godina, naravno on je ludi Irac,a ja sam mu vodic sve ove dane...
Sad ima 70 godina i trcao je sa mnom skoro 2 ure uzbrdo prema Straziscu i nisam mogao vjerovati da prati i ne zelim znati koliko je imao kondicije kad je imao 50 godina manje i kad je vozio.  :mrgreen:
Sada s ovoliko godina vozi GS-a, penzic! Toliku ljubav ima prema motorima da ih svaki dan vozi, cak ide i na posao motorom pa se tamo presvlaci u odijelo.  ;D
I da neki ne zive u zabludi, Isle of Mann ili ti ga Man pripada Britancima,a ne Ircima, na njemu nema ogranicenja brzine, tako da svi voze koliko ide,ali ima policija koja zaustavlja vozila u mehanicarskim tutama i provjerava ispravnost motocikala tijekom godine koji se dolaze naganjati tuda.  :yes:
I na grbu otoka im je sicilijanska svastika...  :doh:

“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”